NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2010\2011
Poslije ovoga je izgubio veliki broj fanova barem u americi koje je imao...puno je kritika, cak i od starih igraca,Regia i drugih....svi spominju titule Kobea,Jordana,Johnsona koji su ostali u svojim ekipama i naravno najace je ono kada rekose, kako Yankees si imaju Jetera, kome se poslije pridruzio Rodrigez koji je najskuplji, ali uvjek je iza Jetera... tako isto i James ce biti iza Wade
Ma bilo kako bilo otisao je tamo i bilo bi cudo da ne osovji titulu, ali ipak sa ovakvom postavom i ovom odlukom nece biti ono sto je mogao biti u Cavsima,Knicksima ili Bullsima
Ma bilo kako bilo otisao je tamo i bilo bi cudo da ne osovji titulu, ali ipak sa ovakvom postavom i ovom odlukom nece biti ono sto je mogao biti u Cavsima,Knicksima ili Bullsima
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ovaj majami strasan jedva cekam da ih vidim na djelu 2 od 4 najbolja igrac svjeta igraju u istom timu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- SaltCityAttack
- Kontakt:
tax je napisao/la:ovaj majami strasan jedva cekam da ih vidim na djelu 2 od 4 najbolja igrac svjeta igraju u istom timu
Miami je trade Michael Beasleya u minesotu za draft pick

Boston je imao barem 10 igrac au ekipi kada su doveli dvojicu igraca u ekipu, ali ovo je skroz nesto drugacije... viodjet cemo ja im zelim puno srece, ali nec eoni biti dobro prihvaceni nigdje gdje dodju, kao nekad upravo sto narod ne voli previse ovakve poteze.
Minesota ce biti pravo jaka uzeli su kako sa vec rekao Michael Beasleya i bice im sigurno od koristi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
a izvini ja se i ne razumim u nba transfere previse kako to kod njih hodaSaltCityAttack je napisao/la:tax je napisao/la:ovaj majami strasan jedva cekam da ih vidim na djelu 2 od 4 najbolja igrac svjeta igraju u istom timu
Miami je trade Michael Beasleya u minesotu za draft pick.... eto dadose i svoj drugi pick koji moze napredovati, ali ga moraju izgubiti...da im je makar on mogao ostati, pa bi covjek rekao da ima ju dobrog cetvrtog igraca u ekipi..... tesko ce njima biti sastaviti 12 igraca...
Boston je imao barem 10 igrac au ekipi kada su doveli dvojicu igraca u ekipu, ali ovo je skroz nesto drugacije... viodjet cemo ja im zelim puno srece, ali nec eoni biti dobro prihvaceni nigdje gdje dodju, kao nekad upravo sto narod ne voli previse ovakve poteze.
Minesota ce biti pravo jaka uzeli su kako sa vec rekao Michael Beasleya i bice im sigurno od koristi
je li james dodo ko free agent ili je bila neka razmjena?
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma kakva crna zamjena
... njega bi sad svi u Ohio state objesili, a ne da mu izadju u susret da ga trade
...potpisat ce danas vjerovatno ugovor na 5 godina kao slobodan igrac... opet ce imati 30 godina kada mu istekne i onda ce vjerovatno otici u Netse ili mozda Bullse
.... samo nama vamo tad nece trebat, a Cavsi bi bili ludi kada bi ga vratili pogotov ako u ovom vremenu nebi uzeo titulu sa Wade
Ja ne mogu da zamislim kakav ce mu docek biti kada bude dolazio kuci uuuuuuu, a vjerujem da ce svugdje docekati neugodnost ekipu Miamia gdje god da odu, jer ipak malo su svi sokirani ovim razvojem situacije ebiga

Ja ne mogu da zamislim kakav ce mu docek biti kada bude dolazio kuci uuuuuuu, a vjerujem da ce svugdje docekati neugodnost ekipu Miamia gdje god da odu, jer ipak malo su svi sokirani ovim razvojem situacije ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- elninho_resTO
- Kontakt:
miami sad propade,meni ce sad bit zao wade jer ce se tesko uklopit jnih dvojica(tj kako ce james igrat sa wadom)a da ne gov orim o klupi,zao mi je chicaga al ipak su odradili extra poso jer sad su dobili centra i noah ce igrat lakse imaju klupu i bice u vrhu(top3istoka),miami ce po mom misljenju bit 4 iza chicaga bostona i orlanda,al vidjecemo meni su najbitniji lakersi,phil je osto i sad krecemo po novi prsten
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma Chicago ba nije gubio nikoga vaznog ove sezone to je vazno, ali sto nismo uzeli Jamesa, onda normalno da su navijaci nezadovoljni, ali vjeruj mi da nema razloga.Objasnio sam ranije nemam potrebe objasnjavat....mi smo jedino mogli uzeti Jamesa da je bolji od Denga na ovoj poziciji ili Wade da popuni prasninu kao SG, na ostalim pozicijama nema se tu sta dodati bolje, a da je slobodan ebiga ....ma idemo dalje ocekujem dobru sezonu ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Pa Lebron i Wade su igrali i u reprezentaciji, ne vjerujem da će im se biti teško uigrati. Naravno, biće veliki problem oko toga ko će biti prva, a ko druga violina u ekipi. Kao što @Momak iz slanog grada kaže, Lebron je izgubio veliki broj navijača odlaskom iz Clevelanda u Miami, no šta je, tu je. Mora nekako izaći iz sjene Kobe-a, jer, koliko god bile brojke na njegovoj strani, on nema prstena da bi se mogao staviti u "klub besmrtnih". Kao što neko reče, Peyton i Malone su došli u Lakerse isključivo zbog prstena, no oni su došli na zalasku karijere(opet ga nisu osvojili sa LAL-ima, čini mi se da je Peyton osvojio sa Miami Heatsima). Volio bih vidjeti totalni krah Miamia, no ovim potpisima su sigurno na samom vrhu istoka, a možda i cijele NBA lige.
Kobe je, nakon katastrofalne sezone(kada je o'šo O'Neal) ostao u Lakersima i zaprijetio odlaskom ukoliko se nešto ne dogodi, no Lebron je sam otišao i ne pokušavši napraviti nešto u Clevelandu, a činjenica je da je imao suigrače koji bi mu mogli pomoći u borbi za naslov, no...
Kobe je, nakon katastrofalne sezone(kada je o'šo O'Neal) ostao u Lakersima i zaprijetio odlaskom ukoliko se nešto ne dogodi, no Lebron je sam otišao i ne pokušavši napraviti nešto u Clevelandu, a činjenica je da je imao suigrače koji bi mu mogli pomoći u borbi za naslov, no...
to postujem, ja sam fan Kobea i samim tim i LA, ali i ako bi Kobe negdje otisao ne bi prestao navijati za LA...jeste Boston prije Allena i Garneta bio ispodprosjecna ekipa, cini mi se da su sezonu ili dvije prije dolaska njih dvojice bili ubjedljivo zadnji,, ali isto tako kad su sa cuvenom trojkom osvojili prsten 2008 nisu ostale ekipe bile nesto jake da bi im mogli parirati, LA se tek tada vratio poslije nekoliko godina prosjeka...slazem se da ne treba nesto uigravati njih trojicu ali opet mislim da su ekipe LA, Bostona i Orlanda bolje od novokomponovane ekipe Miamia... opet kazem tesko ce oni biti prvaci pored LA koji je mnogo jaci nego kad je Boston uzeo titulu i zbog ostalih jakih ekipa smatram da Miami nece uzeti naslovadriano_leite je napisao/la:Eto ja sam navijao za cavse (navijam jos uvijek), ali tacnije sam navijao za jamesa, miami mi je bio drag zbog wade-a, a ovo sto je uradio james je glupo, mada njegovu glad za prstenom razumijem, ali eto neka mu je sretno u miami-u. Dakle, jos uvijek navijam za cavse, nisam od onih koji ce promijeniti misljenje samo jer je king otisao, jedina dva kluba za koja sam navijao su cavsi i sixersi iz 90-tih. A to da miami nema ekipu za prsten, da treba da se uigraju, ako si iole pratio kosarku znas da je boston to uradio isto kada je doveo allena i k.g-a, a boston je bio prosjecna ekipa, pa dodje do prstena sa njima dvojicom, odnosno formiranjem velike trojke zajedno sa pierce-om, zasto ne bi to odmah uradio i miami koji ima veliku trojku talentovaniju od bostona, a pored toga i mladju, jos da dodaju adekvatnu klupu i imaju ekipu za prsten. Pored toga, njih trojica se poznaju i iz repke, tako da nema tu posebne potrebe za uigravanjem.vuvu_zzz je napisao/la:ma realno opet ce sljedece sezone Lakersi i Boston najbolji, ne cini jedna lasta u ovom slucaju tri proljece,..LA i Boston su mnogu uigrani, trebace godina i godina da Miami dodje do finala...moglo bi se reci da je presao u Miami samo da bi osvojio prsten jer zna da Kobeu nemoze nista, ovako misli lakse ce s Dwayneom.....,kako god bice zanimljiva nba sezona...
p.s. za koga sad Lebronovi fanovi navijajuza Cleveland
![]()
P.S. A ti si garant navijac lakersa ili bostona, bas me zanima zbog koga ili zbog cega si ti navijac jedne od te dvije ekipe, i sta bi uradio da glavni igrac odnosno igraci odu, garant bi i ti promijenio misljenje sto se tice tvog tima, te bi postao navijac drugog tima, ali jbg nisu svi isti.
GO CAVS GO
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
amare se nije zajebao, vec je napravio najlogicniji potez koji je mogao. otisao je u klub u kojem ce se igrati run'n'gun, jos ako nabave nekog dobrog playa imat ce najmanje 30 poena po susretu. njemu je slava bitna, nisu naslovi.amertiger je napisao/la:Ammare se jepo zajebao, ocekivao je Jemsa da ce mu doci ali sad ce biti samo jedan prosjecan igrac jer realno Nash ga je cinio duplo boljim, valjda ce Sunsi nesto popuniti sad kad imaju mjesta da koliko toliko pariraiju jacim ekipama
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma njih trojica su vec ovo ispalnirali i James je zelio napustiti Cavse ocigledno....Cavsi su zeljeli praviti trade sa Torontom da dovedu bosha, a vjerujem da je i James mu rekao da to ne radi jer zeli napustiti ekipu jer ipak ia mozd aneke svoje razloge ono zbog majke i svih prica koje su kruzile.Vjerujem da su mozda zeljeli doci i u Bullse na ovaj nacin ili bar njih dvojica, ali Bullsi nisu mogli praviti ovo jer imaju dva mlada igraca koja trebaju potpisati slijedece godine i mogli su samo dvojicu dovesti.Naravno nisu zeljeli ostaviti jednog od njih samog bez konkurentne ekipe i odlucili su se na ovaj potez odlaza u Miami.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma to su oni dogovorili 100% kada su isli zajedno na rucak, ono kao jaranski, a oni planirali sve ovo, jer mene je iznenadilo zasto je johnson potpisao ugovor sa hawksima a htio je vec da ide iz hawksa, jer rekli mu vjerovatno nemoj nas cekati necemo ni u netse ni u knickse, mi idemo zajedno u miami i to je toSaltCityAttack je napisao/la:Ma njih trojica su vec ovo ispalnirali i James je zelio napustiti Cavse ocigledno....Cavsi su zeljeli praviti trade sa Torontom da dovedu bosha, a vjerujem da je i James mu rekao da to ne radi jer zeli napustiti ekipu jer ipak ia mozd aneke svoje razloge ono zbog majke i svih prica koje su kruzile.Vjerujem da su mozda zeljeli doci i u Bullse na ovaj nacin ili bar njih dvojica, ali Bullsi nisu mogli praviti ovo jer imaju dva mlada igraca koja trebaju potpisati slijedece godine i mogli su samo dvojicu dovesti.Naravno nisu zeljeli ostaviti jednog od njih samog bez konkurentne ekipe i odlucili su se na ovaj potez odlaza u Miami.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
sd Miami neka dovede McGrady-a i nekog prosjecnog centra i eto im petorke iz snova, a to da nece uzeti naslov je hrabro receno, ipak su to super zvijezde koji mogu igrati i po 40 minuta, jedini problem vidim u tome ako bi se jedan povrijedio (u najgorem slucaju Bosh) i nebi imali pravu zamjenu e tad vidim probleme, ali oni ce se plasirati u P-O i tamo ako bude trebalo mogu i sami igrati, samo treba sad pametno dovesti T-Mac i jos jednog iskusnog centra kao sto je O'Neil koji vjerovatno nebi imao nista protiv igrati za minimalac kao i T-Mac i to je to. Na klupi neka imaju 4-5 prosjecnih igraca koji mogu dobro igarti odbranu dok ovi odmaraju i nece biti nikakvih problema i uzimaju prsten 100%
Tracy McGrady!!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa dobro mozda nisu nista sa Johnsonom imali u vezi toga, ali njih trojica vjerovanto jesu sto mi necemo nikad saznat, a mozda nakon njihovog okoncanja karijere
...pa Wade je pravio taj drugi razgovor sa Bullsima, vjerovatno je zelio da vidi moze li se napraviti prostor za troje, kao sto je Miami mogao......ma bilo je gutavo ovo ljeto i stvarno napeto:).. vazno je da se zavrsilo, a slijedece sezone bice takodjer zanimljivo, gdje bi mogli Knicksi,Bullsi i Netsi se jos ojacati ako ove sezone ne potpisu duze ugovore nekim igracima izuzev na jednu godinu.Onda bi mogli sa eventualnim dobrim pojacanjima unistiti planove Miamia 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ja znam da bi ti volio da im mcgrady dodje, i da osvoji naslov, ali sta bi on tacno trebao raditi tamo? biti role player, ulaziti sa klupe, i ubacivat 7,8 poena po veceri. i koliki bi to on ugovor trebo potpisat? 3,4 miliona
doveli su mikea millera, i sta ce im t-mac sada?
vjerovatno ce dovest shaqa za veteranski minimum. od playmakera su u kombinacijama iverson i williams takodjer za veteranski minimum, ili felton (tesko izvedivo radi salary capa).
njihova je realnost 7-8 igraca na minimalcu u ekipi.

vjerovatno ce dovest shaqa za veteranski minimum. od playmakera su u kombinacijama iverson i williams takodjer za veteranski minimum, ili felton (tesko izvedivo radi salary capa).
njihova je realnost 7-8 igraca na minimalcu u ekipi.
Ima li sanse da Shaq opet dodje u Miami? 

da, i to velike.
postoje sanse da miami sljedee godine izgleda i ovako: iverson-wade-james-bosh-shaq
postoje sanse da miami sljedee godine izgleda i ovako: iverson-wade-james-bosh-shaq

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jesu li doveli Milera?.... i jeli tacno da ce dovesti Iversona?... pa vec ta petoska bogami jeste sampionska definitivno, jer Iverson i ne mora sutati kao inace, ali neka asistira i to bi bilo to...Miler ima dobas sut i on ce onda biti sa klupe vjerovatno.... ma jednostavno ako ovaj potez urade onda cu povuci ono sve sto sam rekao 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
lol brate e jbg baš sam se nadao da će mi Spursi(ne kroz FA već kada ovi svi potpišu u različite timove
) nešta moći napraviti sada nam jedino ostaje da pokušamo neki dobar trade napravit.Miami će biti prejak ja mislim da je Chalmers ostao mogu Jermaina potpisat ili Shaqa bolje ovog prvog malo je mlađi i T-Mac vjerujem da ne bi imao ništa protvi uglavnom boriće se s Bostonom i Chicagom na istoku i možda Atlantom.Zapad Lakersi,OKC,možda Spursi i Denver.Dallas više ne uzimam za ozbiljno 
EDIT.Ima i Iverson mama mia
Jedina greška im je Beasley ali eto ja za njega mislim da će jednom biti jedan od najboljih PF svog vremena 

EDIT.Ima i Iverson mama mia

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Madafaka je napisao/la:Ima li sanse da Shaq opet dodje u Miami?
Ma imali su ga i Cavsi i nije nista promjenio, ali u ovakvoj sad ekipi sigurno ne treba pokazivati vise
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.