Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 08 jul 2010, 22:44

Istina ali ipak bih volio da dođe ali rekao sam već sumnjam.
FK Pjetlovi

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 08 jul 2010, 23:18

eto konacno jovanovic zavrsi to oko ugovora s LFC a sta je benitez govorio da ce ga povesti s sobom u inter hoce al u qrcu....YNWA
YNWA !

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 08 jul 2010, 23:23

The Reds je napisao/la:eto konacno jovanovic zavrsi to oko ugovora s LFC a sta je benitez govorio da ce ga povesti s sobom u inter hoce al u qrcu....YNWA
nije on nista govorio nego su novinarska sranja bila,pusti covjeka na miru i budi mu zahvalan sto nam je takvog igraca doveo,imas na prethodnoj strani koji su ga sve timovi htjeli dovest,izmedju ostalih milan,juve :P
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 jul 2010, 23:35

Phill Jackson je napisao/la:
The Reds je napisao/la:eto konacno jovanovic zavrsi to oko ugovora s LFC a sta je benitez govorio da ce ga povesti s sobom u inter hoce al u qrcu....YNWA
nije on nista govorio nego su novinarska sranja bila,pusti covjeka na miru i budi mu zahvalan sto nam je takvog igraca doveo,imas na prethodnoj strani koji su ga sve timovi htjeli dovest,izmedju ostalih milan,juve :P
jest rafa ga je doveo i placace ga iz svog novcanika.... i ne znam sad po cemu je lane toliko dobar da je tebe tolika euforija uhvatila sto je dosao. pratim ga odavno i gledao sam ga puno puta i jeste dobar igrac s tim da postoji mogucnost da se uopste i ne uspije priviknuti na englesku ligu jer nikad nije igrao na tako visokom nivou sto se tice klupskog fudbala. ja bi volio da se on pokaze kao veliko pojacanje ali budimo realni nismo robbena doveli da ga dizemo sad nesto....
You are someone else I am still right here

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 09 jul 2010, 00:10

kad je vec doveo onoliko nehljebarosa bio bi red da pored torketa dovede jos kojeg boljeg....a lane je dobar igracc...sezona ce pokazat.
YNWA !

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 jul 2010, 00:21

e ovako, poznato je da od ove sezone u engleksoj vazi pravilo kao u ligi prvaka tj moze se registrovati 25 igraca starijih od 21 godine, s tim da osmorica moraju biti englezi, ili provesti 3 godine do svoje 21 u nekom engelskom klubu, od tih 8 cetvorica moraju izaći iz akademije kluba za kojeg igraju, pa tako da u Liverpoolu trenutno imamo ove igrace starije od 21 godine tj moraju se registrovati:
golmani :reina, cavalieri, itandje
odbrana:johnson, agger, carra, skrtel, grk, degen, darby
sreda:mascherano, leiva, gerrard, aquilani, riera, maxi, kuyt, babel, spearing, plessis, el zhar, jovanovic, duran
napad:torres, brouwer

znaci imamo ih ukupno 25, a samo su carra, johnson, darby, gerrard, spearing domaci igraci i oni ce i sledece sezone nositi dres liverpoola, bez obzira sto spearing i darby nemaju kvalitet za liverpool ali sa njima imamo 4 iz nase akademije i oni ostaju u liverpoolu, jos najmanje 3 engleza moramo dovesti za ovu sezonu tj ne moramo ali onda necemo moci registrovati 25 igraca starijih od 21 godine, znaci 20 igraca imamo a moze se registrovati samo 18, s tim da se mora napraviti jos mjesta za lijevog beka, ardu :D(nadam se) te jos jednog napadaca, koji nece biti englezi, jer ne znam koga bi to Roy mogao dovesti, a da je englez, sigurno odlaze itandje, duran, brouwer, prvog svi igarci liverpoola zele vidjeti sto dalje od anfielda, drugog nikad u zivotu nisam gledao, cini mi se da je imao problema sa povredama pa nije igrao ni za rezerve, treceg sam cini mi se gledao, ali i on je ulazio sa klupe za rezerve, i to govori o kakvom se igarcu radi, za njih se ne moze zaraditi neka lova a mozda su i slobodni igraci :? , ostane 17 igraca koji se mogu registrovati ali treba napraviti mjesta za pojacanja, te zaraditi lovu za ta pojacanja, zna se da su reina, agger, masch, aquilani, kuyt, jovanovic i torres igarci koji sigurno i sledece sezone ostaju u liverpoolu, jedino je upitnik iznad mascherana ali sumnjam da ce iko dati lovu koja se trazi za njega, ima i nekoliko igraca koji su bitni za tim ali ako se moze zaraditi neka lova da bi se dovela pojacanja onda mogu ici a to su cavalieri, skrtel, grk, leiva, maxi, babel, i ostala je jos jedna grupa tj igraci koje treba obavezno prodati jer nema razloga da se drze u klubu i tako napraviti mjesta za pojacanja a to su degen, riera, plessis i el zhar, znaci ako sledece sezone zelimo imati 25 igraca registrovanih trebamo dovesti jos 3 engleza, financijska situacija je poznata, i zbog toga jedino mozemo dovesti igrace koji su slobodni ili one koji nisu kvalitet za liverpool ali mogu posluziti kao zamjena, a dosad smo povezivani sa:
Joe Cole- definitivno igrac kojeg bi zelio vidjeti u Liverpoolu a pitanje je koliko bi on zelio doci, ima mnogo nagađanja o tome dali ce doci ili ne, mnogi smatraju da nece doci zbog toga sto ne zeli iz londona ili sto necemo sledece sezone igrati u ligi prvaka, i zbog toga ce odabrati Tottenehm ili Arsenal, s druge starne on je rekao da zeli vise igrati a u Liverpoolu bi iamo najvise sansi da zaigra, jer tottenhem igra formaciju u kojoj on nema mjesta jer konkurencija ce mu biti lennon i modric, a oni su heroji u tottenhemu i moraju igrati, u arsenalu isto tako sumnjam da ce igrati, a tu je i plata koju mu u arsenalu nece sigurno dati, pa tako da je sve otvoreno oko njega, nadam se da ce doci u Liverpool jer to ce znaciti da cemo dobiti dobrog igraca, a i smirit cemo malo najvece zviejzde, jer vjerujem da oni nece iz liverpoola ali ako ne dovedemo nekoliko igraca, i ne budemo konkurenti za neki trofej tesko cemo zadrzati torresa i sledece sezone u liverpoolu bez obzira na njegovu ljubav prema ovom klubu
SWP- nije skup ali toliko zelim vidjeti Ardu u Liverpoolu da ga ne bi dovodio jer bi njegov dolazak znacio da Arda sigurno nece u liverpool, ali ako ne dođe Joe Cole, moze i SWP
Steven Taylor- ja bih ga doveo, moze igrati na dvije pozicije, a i treba nam novi desni bek, nije skup, a i mlad je
Gary Cahill- vec dugo nismo povezivani sa ovim igracem ali jos godinu dana je vezan ugovorom za bolton, mlad je, dobar u skoku, ne vjeruejm da ce doci ali ako bi dosao vjerovatno bi to znacilo prodaju grka jer nam vise ne bi trebao, ali onda bi cahill borio sa carrom i skrtelom za poziciju i tesko da bi zaigrao, pa tako da od ovog nema nista
ima tu jos nekoliko igraca ali nazalost nemamo love za njih, jedno je sigurno trebaju nam 3 engleza, koga ce Roy dovesti uskoro cemo vidjeti
vec sam rekao da je Arda moja velika zelja, pored njega treba nam lijevi bek, trenutno taiwo se najvise povezuje sa nama, nije tesko pogoditi zbog cega, vezan je jos godinu dana ugovorom, i njega bi molgi dovesti za moze se reci amle pare ako se zna koliko neki klubovi traze za svoje igrace, npr lacio za kolarova 22 milioan eura, ostala je jos ta pozicija napadaca, tj zamjena za torresa, jer siguran sam da cemo i sledece sezone igrati u 4231 formaciji, mozda malo ofanzivnije ali to su male razlike, torres ostaje sam u napadu, i treba nam njegova zamjena, ngog je mlad, nemeth. o njemu nisam mjesecima nista procitao, poslije povrede kao da je propao u zemlju, i ne znam sta ce biti s njim, ne mora se registrovati za sledecu sezonu, ali mozda dođe ponuda koja ce zadovoljiti liverpool i od sledece sezone ne bude vise igrac Liverpoola a mnogo sam ocekivao od nejga, kako god on ne smije biti taj izbor, treba nam neko drugi, ili mozda babela preabciti u napad, ili kuyta, pozitivno je to sto neki igarci mogu igrati na nekoliko pozicija, i to ce sigurno olaksati posao Royu, koji ce iamti mnogo posla u nardenih nekoliko sedmica, ne treba azboraviti da sezonu otvaramo krajem jula, prijateljske cemo poceti igrati uskoro i tu ce se neki igarci morati dokazati ako zele ostati u liverpoolu

tezak period je pred Liverpoolom, ali i da je rafa ostao slicna situacija bi bila, jer zna se ko je problem, ko je Liverpool doveo u ovakvu situaciju, ali i drugi klub kojeg volim je bio u slicnoj situaciji pa se taj problem rijesio :D , pa se nadam da ce se rijesiti i u Liverpoolu

odsad pisem kratke postove :D
Zadnja izmjena: YNWA, dana/u 09 jul 2010, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 jul 2010, 00:23

Cahill bi se borio za poziciju s Caragherom i Skrtelom??? Valjda bi se njih dvojica borili za poziciju uz njega.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 jul 2010, 00:35

majestic24 je napisao/la:Cahill bi se borio za poziciju s Caragherom i Skrtelom??? Valjda bi se njih dvojica borili za poziciju uz njega.
Agger je trenutno najbolji stoper u Liverpoolu i jedini stoper koji zna povuci loptu naprijed, ima dobar pas, sut, on mora igrati, njegov jedini problem su povrede, ali hvala Bogu prosle sezone nije iamo toliko problema, nadam se da ih vise nece imati, a i siguran sam da ce carra igrati sa aggerom, a skrtel grijati klupu, iako mi se to ne sviđa toliko, ali nadam se da carar nece ponoviti proslu sezonu kada je bio katastrofalan
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 09 jul 2010, 00:46

fera je napisao/la:
jest rafa ga je doveo i placace ga iz svog novcanika.... i ne znam sad po cemu je lane toliko dobar da je tebe tolika euforija uhvatila sto je dosao. pratim ga odavno i gledao sam ga puno puta i jeste dobar igrac s tim da postoji mogucnost da se uopste i ne uspije priviknuti na englesku ligu jer nikad nije igrao na tako visokom nivou sto se tice klupskog fudbala. ja bi volio da se on pokaze kao veliko pojacanje ali budimo realni nismo robbena doveli da ga dizemo sad nesto....
koji god igrac dodje u liverpool ja preoptimistican budem,a jovanovica sam zavolio jos dok se i nije povezivo s nama pa mi je poslje bas ono drago bilo kad sam cuo da za nas potpisuje,svako ima neke igrace iz drugih klubova koje zavoli i ako se slucajno potrefi da neki od tih igraca bas u tvoj najdrazi klub dodje sav sretan budes i normalna je stvar da mozda malo vise subjektivan budes kad je o tom igracu rijec,u ovom slucaju lanetu,,al po meni ima sve karakteristike da uspije u premiershipu,srpski je olic..stalno trci,nikad ne staje,jak je u duelu za razliku od babela i benayouna prije..al najvise cjenim njegov profesionalizam,,mogo sam zakljucit iz nekih izjava da je pravo skroman..jedan mi je detalj na svjetskom bas zapo za oko..4,5 metara iza lahma bio i vecina igraca ne bi ni pomislila da krene prema lopti,a on je potrco i osvojio vec "izgubljenu" loptu
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 jul 2010, 11:40

liverpool je prije dovodio igrace koje ja volim i rafa je sve i jednog ili upropastio ili prodao ili nisu bili zdravi... cisse,keane,kewel,sissoko,torres (on mi je bio drazi dok je igrao u madridu jer kod nas je precesto ozlijeđen), babel i jos mnogo njih...
@YNWA sta ti bi pa ovaj ep napisa.... da si radijelio u nekoliko epizoda bilo bi citljivo ovako nekad kad mi bude dosadno procitacu :D

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 09 jul 2010, 13:11

I meni je Cisse bio extra drag...
I dan danas zalim sto je otisao...
Top u nozi, glumac i jeste, a **** ga povrede i Rafa.
Steta, velikim slovima...
A i Pennant mi je bio drag.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 jul 2010, 13:16

ackeey je napisao/la:I meni je Cisse bio extra drag...
rafa forsirao croucha tada a cisse igrao poziciju koji sad igra kuyt... i kada je propao i otisao onda je i crouch pao u nemilost rafe pa je i on otisao... cudan je onaj spanac bio...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 09 jul 2010, 13:24

fera je napisao/la:
rafa forsirao croucha tada a cisse igrao poziciju koji sad igra kuyt... i kada je propao i otisao onda je i crouch pao u nemilost rafe pa je i on otisao... cudan je onaj spanac bio...
Naglasak na bio :D :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 09 jul 2010, 15:42

ackeey je napisao/la:
fera je napisao/la:
Naglasak na bio :D :D :D
Sad kad je Rafa otisao a dosao Hodgson bio bi red da dovedemo neke world class igrace jer je benitez dovodio sve same polovnjake poput Aggera Skrtela Jonsona Torresa Jovanovica Mascherana
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 09 jul 2010, 15:45

Ako je Pennant igrac ja sam Le Bron James
Tvoje oči ko farovi FIće

vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 jul 2010, 15:46

Torres polovnjak ?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o :o
Ili sam ja pogrešno shvatio ovu rečenicu ?
Zadnja izmjena: reds, dana/u 09 jul 2010, 15:48, ukupno mijenjano 15 puta.
FK Pjetlovi

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 09 jul 2010, 15:47

Ako je Pennant igrac ja sam Le Bron James
Tvoje oči ko farovi FIće

vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 09 jul 2010, 16:14

Dirk Kuyt has given new Liverpool boss Roy Hodgson some good news by declaring his wish to remain at Anfield.

Kuyt is yet to speak with Rafael Benitez's replacement and will be otherwise engaged this weekend as he looks to win the World Cup with Holland.

But once the excitement of life in South Africa has died down, Kuyt will have a chat with Hodgson.

One of his first tasks will be to re-assure his new boss about his future plans.

"Of course I want to stay," said the 26-year-old. "Liverpool is a great club with a great history. Unfortunately in my four years I haven't won anything but hopefully in the future, I will still have that chance.

"We will have to see what happens but hopefully the manager wants me to stay. I spoke to people at the club and I know he wants to speak with me. But it is very difficult at the moment because we are so busy and focused on what lies ahead."
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 09 jul 2010, 16:16

Kuyt ima 26 godina? :mrgreen:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 09 jul 2010, 16:19

Bečki Kongres je napisao/la:Kuyt ima 26 godina? :mrgreen:
ocito su ga podmladili :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.