Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

BelminM23
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la BelminM23 » 11 sep 2016, 19:10

akisarajevo92 je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
Mada, sa druge strane Džeko nikada nije opsovao majku 17-godišnjem saigraču, ipak je to stepenica koja cijeli legende od ostalih. Ostalo je nebitno.
mozda i gore :kafa:

Džeko ima pravo da **** majku i tebi, Bakiru, Miloradu, svim navijačima, svim igračima i meni i opet da bude kapiten bez da mu neko nešto prigovori

Do daljneg prestajem ići na reprezentativne utakmice, naravno podrška ide od kuće, ali seljakluka više ne mogu

:bih:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 sep 2016, 19:11

Epidaurus je napisao/la:
delinjo je napisao/la: Ok sad. Ja pitam tebe zasto se Mirza nije kurcio Dusku??? Zasto je Mirza prihvatio cak i klupu kod Ivanovica???
Dusku se ni veći od Mirze ne smiju **** tako da ...

Niej fazon u tome što se **** baš Muli, šta bi bilo npr da je Pandža bio selektor i da se njemu **** ? **** se i ne poštivati trenera pa makar on bio mrtvi amater je nešto potpuno neprihvatljivo za jednu reprezentaciju koja teži nekoj ozbiljnosti. Naravno da mi je Mirza draži jedno 10000 puta od Mule al njega on je morao poštovati njega kao selektora jer je pozicija selektora reprezentacije neke zemlje iznad bilo kojeg igrača pa makar on bio Mirza Teletović.
Ma znam ali Mula se kasno sjetio da laprda... Prvi sam rrkao ako bojkotuje on i lli Jusuf nek izadje javno i kaze... Ali jok prvo prica da je sve ok i kad smo popusili kvale sad kao krivi svi da sebi alibi nadje... Ja opet ne vidim po cemu je Mirza pokazao da mu se ne igra... Da su mu ulazili sutrci koji inace u nba ulaze sad bi svrsavali... Najgore kad nas ova izdajica kao Damir uci patriotizmu... Onda znas da smo u banani..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 sep 2016, 19:12

jao budala :kafa: :kafa: Prvo Mirza ,pa Selektor :arrow: sada Musa i Mirza :clap:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 19:13

ČUJ PO ČEMU JE MIRZA POKAZAO DA MU SE NE IGRA HAHAHAHHAHAHAHAH PA ZEMLJO OTVORI SE
Nad tobom sunce najljepše sja

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 11 sep 2016, 19:14

delinjo je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:
delinjo je napisao/la: Ok sad. Ja pitam tebe zasto se Mirza nije kurcio Dusku??? Zasto je Mirza prihvatio cak i klupu kod Ivanovica???
Dusku se ni veći od Mirze ne smiju **** tako da ...

Niej fazon u tome što se **** baš Muli, šta bi bilo npr da je Pandža bio selektor i da se njemu **** ? **** se i ne poštivati trenera pa makar on bio mrtvi amater je nešto potpuno neprihvatljivo za jednu reprezentaciju koja teži nekoj ozbiljnosti. Naravno da mi je Mirza draži jedno 10000 puta od Mule al njega on je morao poštovati njega kao selektora jer je pozicija selektora reprezentacije neke zemlje iznad bilo kojeg igrača pa makar on bio Mirza Teletović.
Ma znam ali Mula se kasno sjetio da laprda... Prvi sam rrkao ako bojkotuje on i lli Jusuf nek izadje javno i kaze... Ali jok prvo prica da je sve ok i kad smo popusili kvale sad kao krivi svi da sebi alibi nadje... Ja opet ne vidim po cemu je Mirza pokazao da mu se ne igra... Da su mu ulazili sutrci koji inace u nba ulaze sad bi svrsavali... Najgore kad nas ova izdajica kao Damir uci patriotizmu... Onda znas da smo u banani..
pa jel damir ocekivao da će mirza izaći na presicu i reći što je rekao, kao da je sve u redu, kad očigledno nije?

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 sep 2016, 19:16

Niej fazon u tome što se **** baš Muli, šta bi bilo npr da je Pandža bio selektor i da se njemu **** ? **** se i ne poštivati trenera pa makar on bio mrtvi amater je nešto potpuno neprihvatljivo za jednu reprezentaciju koja teži nekoj ozbiljnosti. Naravno da mi je Mirza draži jedno 10000 puta od Mule al njega on je morao poštovati njega kao selektora jer je pozicija selektora reprezentacije neke zemlje iznad bilo kojeg igrača pa makar on bio Mirza Teletović.[/quote]
Ma znam ali Mula se kasno sjetio da laprda... Prvi sam rrkao ako bojkotuje on i lli Jusuf nek izadje javno i kaze... Ali jok prvo prica da je sve ok i kad smo popusili kvale sad kao krivi svi da sebi alibi nadje... Ja opet ne vidim po cemu je Mirza pokazao da mu se ne igra... Da su mu ulazili sutrci koji inace u nba ulaze sad bi svrsavali... Najgore kad nas ova izdajica kao Damir uci patriotizmu... Onda znas da smo u banani..[/quote]
pa jel damir ocekivao da će mirza izaći na presicu i reći što je rekao, kao da je sve u redu, kad očigledno nije?[/quote]
Pazi sad kada se saznalo da Mirza ne ide u Rusiju... Damir je prvi rekao da je to ok i da je u saglasnosti sa njim i doktorima.... A danas kaze hladno Mirza nije zelio da ide u Rusiju... Zasto laze??
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 11 sep 2016, 19:17

Ova prodana duša i propalica od trenera još i moralne lekcije nekome hoće da dijeli. Treba otjerati i njega i onoga koga je doveo. Lik očito laže jer je sinoć na presu posle tekme rekao da je sa svim igračima obavio razgovor i da su riješili sve stvari razgovorom, a sada nam kaže kako sa Mirzom nije bilo moguće pričati posle meča. Mislim da laže i ovo za hotel, jer sam malo prije gledao video Mirze i Džanana upravo iz hotela Rado plaza gdje su smješteni igrači. Momci normalno objasnili situaciju i uputili izvinjenje navijačima.
Mislim da ova propalica iznosi ove laže jer ga je pogodilo ono što je Mirza rekao upravo za njega i njegov nestručni štab a to je da su užasne pripreme uradili i užasno vodili ekipu.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 19:19

Sutio jer nije zelio da se talasa, kad bi se talasalo ne bi u startu bilo nista od EB iako ni sada nema. Isto je postupio i veliki Zeljko Obradovic ciju konferenciju postavljate svako malo.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 11 sep 2016, 19:22

delinjo je napisao/la: Ma znam ali Mula se kasno sjetio da laprda... Prvi sam rrkao ako bojkotuje on i lli Jusuf nek izadje javno i kaze... Ali jok prvo prica da je sve ok i kad smo popusili kvale sad kao krivi svi da sebi alibi nadje... Ja opet ne vidim po cemu je Mirza pokazao da mu se ne igra... Da su mu ulazili sutrci koji inace u nba ulaze sad bi svrsavali... Najgore kad nas ova izdajica kao Damir uci patriotizmu... Onda znas da smo u banani..
Jel se z.a.j.e.b.a.v.a.š ? Pa jbt lik je u napadu samo šutao s 10 metara, ko da je na basketu, ulaza poštenog nije probao jbt ... Odbranu ne treba komentarisat, lik statirao u kukuruzima svaki napad Šveda i Rusa.

Te šuteve koje je on uzimao ni jedan Steph Curry ne pogađa toliko redovno. To nisu bili šutevi iz nekih kretnji, to su bili šutevi nakon što stoji u mjestu par sekundi i onda je odapne s 10 metara bez da se ikakva akcija odvrtila. Njegov pristup i njegova igra je bila sramotna, apsolutno ništa nije pokošavao osim ispucavanja iz ogromnih udaljenosti ili iz driblinga preko ruke protivniku.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2016, 19:22

pinoglavi je napisao/la:Sutio jer nije zelio da se talasa, kad bi se talasalo ne bi u startu bilo nista od EB iako ni sada nema. Isto je postupio i veliki Zeljko Obradovic ciju konferenciju postavljate svako malo.
Osim što je Željko yebao mater svima na konferenciji, a Mulac samo onom za kojeg mu je neko naredio to.

Sramotno je i porediti njih dvojicu i u čemu osim u tome koji elegantnije suje boga. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 sep 2016, 19:23

pinoglavi je napisao/la:Sutio jer nije zelio da se talasa, kad bi se talasalo ne bi u startu bilo nista od EB iako ni sada nema. Isto je postupio i veliki Zeljko Obradovic ciju konferenciju postavljate svako malo.
Dzaba je Bosnji objasnjavat, on ce opet po svom.
Reci da je Mula izdajica i prikloni se vecini da ne budes mrzitelj domovine i svega bosanskog, nema druge...
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 19:25

Kawhi je napisao/la:
Osim što je Željko yebao mater svima na konferenciji, a Mulac samo onom za kojeg mu je neko naredio to.

Sramotno je i porediti njih dvojicu i u čemu osim u tome koji elegantnije suje boga. :kafa:
Samo što su Željka svi sabotirali a nisam nešto kod nas vidio bilo koga osim Mirze ;)
@kaunas a izgleda se tako mora... znao sam kakve ce biti reakcije kad bi se izaslo u javnost sa tom pricom o bojkotu a opet su pojedinci prizivali da se izadje i kaze ko i zbog cega bojkotuje. Ti isti pojedinci sada napadaju Damira. Bosna i Hercegovina.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 sep 2016, 19:26

Kaunas je napisao/la:
Dzaba je Bosnji objasnjavat, on ce opet po svom.
Reci da je Mula izdajica i prikloni se vecini da ne budes mrzitelj domovine i svega bosanskog, nema druge...
Dobro okay ali sto i Juku ne istjera po istom rezonu jer ga i doticni ne **** ko suhu sljivu, otisao je u Beograd nije dobio dozvolu bio sa brenom i sinom mu 2-3 dana dok su ovi radili i tako to .

Ako je isto onda je za sve isto.
Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 11 sep 2016, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 sep 2016, 19:26

Kawhi je napisao/la: Mislim da trebamo ponuditi Preldžiću mjesto predsjednika saveza. On i Mulac su idealna kombinacija za budućnost naše košarke.
A Markota nista? :kafa: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2016, 19:27

pinoglavi je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:

Samo što su Željka svi sabotirali a nisam nešto kod nas vidio bilo koga osim Mirze ;)
@kaunas a izgleda se tako mora... znao sam kakve ce biti reakcije kad bi se izaslo u javnost sa tom pricom o bojkotu a opet su pojedinci prizivali da se izadje i kaze ko i zbog cega bojkotuje. Ti isti pojedinci sada napadaju Damira. Bosna i Hercegovina.
U Rusiji je bio pristup na nivou. :rol:
Protiv Švedske se jedino Mirzi nije igralo. :rol:
emir79 je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Mislim da trebamo ponuditi Preldžiću mjesto predsjednika saveza. On i Mulac su idealna kombinacija za budućnost naše košarke.
A Markota nista? :kafa: :mrgreen:
Damira sam i zaboravio. On će biti sekretar.

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 11 sep 2016, 19:28

Ne mogu ljudi da se pomire sa činjenicom da "najbolji" posljeratni košarkaš ima takav odnos prema reprezentaciji. Lakše je selektora nazivati ustašom i izdajicom svog naroda.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 19:29

@target slazem se i njega nabit s noge na nogu iz reprezentacije, samo je razlika sto je Jusuf dao onoliko koliko je realno ocekivati od njega, borio se, trudio se, stalo mu je. Za razliku od naseg vrlog bivseg kapitena @kawhi ne znas izgleda razliku izmedju kvalitete i pristupa

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 sep 2016, 19:30

Bem ga mi se iznervirasmo ko budale a oni se smiju i njima sega. Tito mili :tokralju: :rol: Musa vrati mu iducu tekmu i samo naprijed!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2016, 19:31

pinoglavi je napisao/la:@target slazem se i njega nabit s noge na nogu iz reprezentacije, samo je razlika sto je Jusuf dao onoliko koliko je realno ocekivati od njega, borio se, trudio se, stalo mu je. Za razliku od naseg vrlog bivseg kapitena @kawhi ne znas izgleda razliku izmedju kvalitete i pristupa
O kakvom pristupu govoriš? Ne treba neka kvaliteta da Rusima svaki šut nije otvoren, a bio je u Rusiji. Ne treba kvaliteta da se boriš na -13 jer ti je koš razlika bitna, a ne da razmišljaš o tome u kojem ćeš se lokalu u Sarajevu napiti kad se vratiš.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.