budi dobar inace cu doci na prepucavanja da te maltretiram pa ces kmecati

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Vase vole malo veceGefufna je napisao/la: I vole bijelo kaloricno.
U dnevnoj gangbang tece,dzelllo je napisao/la:Vase vole malo veceGefufna je napisao/la: I vole bijelo kaloricno.
Kad ih vide,zanijemece![]()
Da zigu tvoju maluGefufna je napisao/la:U dnevnoj gangbang tece,dzelllo je napisao/la:Vase vole malo veceGefufna je napisao/la: I vole bijelo kaloricno.
Kad ih vide,zanijemece![]()
mali spermadzelllo prvi krece
Navijači i ne zaslužuju bolje.tuzlak1987 je napisao/la:Ne zna se ko pije ko placa. Jedan prica jedno, drugi drugo. Sinoc jedno, danas drugo.
Samo su navijaci ispusili.
Dobro te je više. Sjedi popij sok. Šta zvoniš cijeli dan.Prle89 je napisao/la:Ničija nije do zore dogorila, nadam se da više nikad nećeš igrati za reprezentaciju. Glumi mangupa u Americi!
Samo opušteno svi imamo pravo na mišljenje. Niko te ne tjera da čitaš moje postove.jasta je napisao/la:Dobro te je više. Sjedi popij sok. Šta zvoniš cijeli dan.Prle89 je napisao/la:Ničija nije do zore dogorila, nadam se da više nikad nećeš igrati za reprezentaciju. Glumi mangupa u Americi!
Psovao velis.. Tri press konferencije, tri razlicite izjave, ali su bar svi slozni oko toga da PSOVKI NIJE BILO. Onda dodje neko ko je navodno s tribine vidio/cuo kako je bilo psovki, kako su jedan drugom **** majke i slicno. Ma daj..DevilsAdvocate je napisao/la:U reprezentaciji nista ne stima, njegova igra sinoc je plod svega toga, i nadje se BoSnjo da samo njega krivi i tjera iz reprezentacije kad je on to najmanje zasluzio, a brani se onaj balavac Musa, koji mu je prvi opsovao i unio mu se u lice i hoce nesto da se dokazuje samom sebi, pa kako bi ti postupio? Nakon sto ga je Mirza pokuso smirit i usmjerit ka klupi, sta ce mu rec na psovku ? Hvala, u redu je? Nemojte srat dzabatheboss_RD07 je napisao/la:I zbog toga treba da okrecemo glavu dok pravi cirkus od reprezentacije? Odveo nas na tri eurobasketa, ali zato nas je sa ovog on licno izbacio. On nas izbaci svojim ponasanjem i zalaganjem na terenu. Umislio da je fuzija brajanta i dzordana pa baca cigle ko pare na sergiju.DevilsAdvocate je napisao/la:Kako smo brzo zaboravili da nas je Mirza Teletovic licno odveo na 3 eurobasketa, pa onda pod Sabitom Hadzicem prvo kad smo uzeli hrvate i bili za dlaku od drugog kruga skinu nas makedonci u zadnjem kolu Koji su kasnije najvece iznenadjenje napravili turnira, pa pod Petrovicem znate sami sta je bilo i Litvaniju, i sada ovo zadnje nije mogao igrati radi toga sto je prezivio emboliju i klub mu nije dao da igra pod cjenu ugovora.
I sada se nadjete vi debili da ga tjerate iz reprezentacije kad znate da su svi krivi, a branite ono malo **** umisljeno?
Sramota...
Ovo govorim iskljucivo za njegovu IGRU sinoc. Rekao sam vec da sam neutralan sto se tice one situacije s Musom dok ne cujem obje strane. Mada ono ponasanje ne dolikuje jednom kapitenu, nebitno sta mu je ovaj rekao/uradio.
A daj lazes da su krenuli na djecu i zene... kakva stoka...farenhajt je napisao/la:Napisao sam ovo ranije na drugoj temi, ali zelio sam to reci ovdje
Procitao na jednom od komentara cudenje, zasto Mirza nije ostao na parketu nakon kraja meca .
Pa mozda zato, sto su mu zenu i da li sestru ili svastiku ( zelena BUCKS majica) sa njima 3 do 4 djece 20 do 30 sekundi prije kraja, zastitari jedva izvukli iz gledalista. Mozda se covjek bojao za njihovu sigurnost. Atmosfera je bila napeta u gledalistu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.