Ma nemojte vala ni njega nema covjek obraza samo da mu je uzimat al nije ni kvalitet dostojan klubu kao sto je SlobodaMomciluk je napisao/la:Vojvodic Darko!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
. .vidjelo se tokom utakmice, da mu je pun kuurac. . . nema one srcanosti, nema onog nerviranja kao prije. Tribina mu psuje sve po spisku . . . samo je bilo pitanje vremena . .MysticAladin je napisao/la:Rek'o na TV-u...2ovo je vjerovatno moja posljednja utakmica za Slobodu" i ode bez pozdrava sa voditeljem
Daj Odovića il Jovića.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
HUSREFE ODLAZI!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada mi u ekipi sada imamo Zeca, Govedaricu, Mehidica, Merzica, Djidica, Hadzica, Lazevskog i takve tu ne moze do kraja polusezone pomoci ni Jup Hejkens.
Ko sto moj stari rece:
"Husrefe, hvala, dovidjenja i prijatno"
Bar jos 10 trenera u BiH bi ovaj napredak napravilo sa ovakivim uslovima u zadnje dvije godine. Hoces ovo, hoces ono, izvoli. Hoces tamo na pripreme, izvoli. Hoces ove igrace, izvoli. Ne treba nam igraca prosle zime, ok. Bez pritiska pune 2 godine. Izgubili smo prvenstvo zbog kratkog rostera za koji je on rekao da je dovoljan. Izgubili kup gdje ga je Petrovic nadmasio u svim elementima takticke postavke.
Igra svih 8 kola ispod nivoa.
Hvala, dovidjenja i prijatno.
Bar jos 10 trenera u BiH bi ovaj napredak napravilo sa ovakivim uslovima u zadnje dvije godine. Hoces ovo, hoces ono, izvoli. Hoces tamo na pripreme, izvoli. Hoces ove igrace, izvoli. Ne treba nam igraca prosle zime, ok. Bez pritiska pune 2 godine. Izgubili smo prvenstvo zbog kratkog rostera za koji je on rekao da je dovoljan. Izgubili kup gdje ga je Petrovic nadmasio u svim elementima takticke postavke.
tuzlanska Sloboda
Prosjecan trener,gdje je sta ostvario osim Sarajevazlajci je napisao/la:Ko sto moj stari rece:

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- TzBulevar87
- Kontakt:
Uvrijeđena mlada nasa
razmazili ga mi u Tz pravo pa neće čovjek da se psuje sa tribina, a odgovoran za sve od glave do pete... Neka neka, sjetice se on nas kad doživi "kosevske ovacije" 
Sent from my D6503 using Tapatalk

Sent from my D6503 using Tapatalk
075
-
- Kontakt:
zlajci je napisao/la:Ko sto moj stari rece:
to je to...dok je bilo rezultata cak sam ga i branio jednostavno sad nema rezultata i caoooo....imao je sve uslove,veliku platu i opet se ponasao u zadnje vrijeme kao idiot....kao da je jedva cekao ovo
Uzmite Musu 

Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
zlajci je napisao/la:Ko sto moj stari rece:

Sam pao, sam se ubio.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kakve su alternative?
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Mislim da u ovom trenutku najrealnija opcije da nam dodje Slaven Musa
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja covjeku uvijek davao podrsku nakon losih utakmica, a on gleda samo u one koji psuju i galame i svadja se sa njima.
Isto kao da smo mu svi psovali pa zeli da ponizi svakog. Kao da namjerno radi. :S
Isto kao da smo mu svi psovali pa zeli da ponizi svakog. Kao da namjerno radi. :S
Evo husrefa,igraca par i pomoćnika u hotelu tz u basti. Smjeh.pive
Pa sta ce, pustio par boljih igraca u sarajevo a aad ce i on za njima. Odavno on to planira. Jednom pitar uvijek pitar...xeksor je napisao/la:Evo husrefa,igraca par i pomoćnika u hotelu tz u basti. Smjeh.pive

znalo je biti i gore..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
pitari te ebuuuu Husrefe, a i mi ti ebemo mamu raspalu u mezaru
smece jedno, kakvo je ono seljacko i jadno ponasanje na kraju i provokacije navijaca
nije on podnio ostavku zbog dansnjeg skandiranja i psovki, nego jer je vidio koliko je sata i da ga igraci bojkotuju, od pocetka sezone igra nije na nivou, rezultati su i bili tu do prije dva kola, a sada ni rezultata nema
u normalnim okolnostima bih mu se i zahvalio na protekloj sezoni, a sada mu samo j mamu u ckapi :salut:
smece jedno, kakvo je ono seljacko i jadno ponasanje na kraju i provokacije navijaca
nije on podnio ostavku zbog dansnjeg skandiranja i psovki, nego jer je vidio koliko je sata i da ga igraci bojkotuju, od pocetka sezone igra nije na nivou, rezultati su i bili tu do prije dva kola, a sada ni rezultata nema
u normalnim okolnostima bih mu se i zahvalio na protekloj sezoni, a sada mu samo j mamu u ckapi :salut:
Hurtić
Ili Portugalca nazad
Nekako mi je i drago poslije ovakvih igara u zadnje vrijeme čak i pored nekih pobijeda...vidi se da to više nije ta igra i razlaz je jedino logično rješenje.
Čuj teoretičara, ako niste upoznati Sarajevo je našlo novog trenera, i igrači koji su otišli nisu u dobrim odnosima s Husrefom.

Ili Portugalca nazad

Nekako mi je i drago poslije ovakvih igara u zadnje vrijeme čak i pored nekih pobijeda...vidi se da to više nije ta igra i razlaz je jedino logično rješenje.
Čuj teoretičara, ako niste upoznati Sarajevo je našlo novog trenera, i igrači koji su otišli nisu u dobrim odnosima s Husrefom.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.