Naravno, dobio bi nogom u guzicu.KK_Bosna je napisao/la:"Zamislite da sam ja kao mladi igrač uradio to Nenadu Markoviću. Znate i sami šta bi se desilo"
Nego demantova te Mirza, jos nije vrijeme za oproštaj.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Naravno, dobio bi nogom u guzicu.KK_Bosna je napisao/la:"Zamislite da sam ja kao mladi igrač uradio to Nenadu Markoviću. Znate i sami šta bi se desilo"
sad mu je u glavu udarila hercegovacka tvrdoglavost i u inat ce igrat jos 5,6 godinabhsport je napisao/la:Naravno, dobio bi nogom u guzicu.KK_Bosna je napisao/la:"Zamislite da sam ja kao mladi igrač uradio to Nenadu Markoviću. Znate i sami šta bi se desilo"
pa mora smisliti sta ce slagati...mali grbavac...napenaliti iz reprezentacije i njega i nurkića i onog mu menadzeraPoliceman je napisao/la:cuj nakon kvala ce izaci i reci sta je bilopa po tome vidis da to nisu cista posla
ne znam sta se ima cekati ispricas svoju verziju kao kapiten danas i ko hoce nek vjeruje ko nece nece
ali ne "ja sam pametan trenutno je narod na mojoj strani ja cu se prisutiti i iskoristiti trenutnu situaciju u kojoj me narod sazeljava"
ali i jeste pametno ima dovoljno vremena da smisli dobru verziju
Neki idu toliko daleko da Mirzu proglasavaju glavnim krivcem sto nismo prosli grupu 2013. Sramota dakako.DevilsAdvocate je napisao/la:Kako smo brzo zaboravili da nas je Mirza Teletovic licno odveo na 3 eurobasketa, pa onda pod Sabitom Hadzicem prvo kad smo uzeli hrvate i bili za dlaku od drugog kruga skinu nas makedonci u zadnjem kolu Koji su kasnije najvece iznenadjenje napravili turnira, pa pod Petrovicem znate sami sta je bilo i Litvaniju, i sada ovo zadnje nije mogao igrati radi toga sto je prezivio emboliju i klub mu nije dao da igra pod cjenu ugovora.
I sada se nadjete vi debili da ga tjerate iz reprezentacije kad znate da su svi krivi, a branite ono malo **** umisljeno?
Sramota...
Definitivno nebi, i u tome je problem.thulkazal je napisao/la: Mulaomerovića, neće da se zamjeri... Pitam se da li bi Teletović smio ovo raditi npr. Dušku...
DevilsAdvocate je napisao/la:Kako smo brzo zaboravili da nas je Mirza Teletovic licno odveo na 3 eurobasketa, pa onda pod Sabitom Hadzicem prvo kad smo uzeli hrvate i bili za dlaku od drugog kruga skinu nas makedonci u zadnjem kolu Koji su kasnije najvece iznenadjenje napravili turnira, pa pod Petrovicem znate sami sta je bilo i Litvaniju, i sada ovo zadnje nije mogao igrati radi toga sto je prezivio emboliju i klub mu nije dao da igra pod cjenu ugovora.
I sada se nadjete vi debili da ga tjerate iz reprezentacije kad znate da su svi krivi, a branite ono malo **** umisljeno?
Sramota...
I zbog toga treba da okrecemo glavu dok pravi cirkus od reprezentacije? Odveo nas na tri eurobasketa, ali zato nas je sa ovog on licno izbacio. On nas izbaci svojim ponasanjem i zalaganjem na terenu. Umislio da je fuzija brajanta i dzordana pa baca cigle ko pare na sergiju.DevilsAdvocate je napisao/la:Kako smo brzo zaboravili da nas je Mirza Teletovic licno odveo na 3 eurobasketa, pa onda pod Sabitom Hadzicem prvo kad smo uzeli hrvate i bili za dlaku od drugog kruga skinu nas makedonci u zadnjem kolu Koji su kasnije najvece iznenadjenje napravili turnira, pa pod Petrovicem znate sami sta je bilo i Litvaniju, i sada ovo zadnje nije mogao igrati radi toga sto je prezivio emboliju i klub mu nije dao da igra pod cjenu ugovora.
Sramota...
U reprezentaciji nista ne stima, njegova igra sinoc je plod svega toga, i nadje se BoSnjo da samo njega krivi i tjera iz reprezentacije kad je on to najmanje zasluzio, a brani se onaj balavac Musa, koji mu je prvi opsovao i unio mu se u lice i hoce nesto da se dokazuje samom sebi, pa kako bi ti postupio? Nakon sto ga je Mirza pokuso smirit i usmjerit ka klupi, sta ce mu rec na psovku ? Hvala, u redu je? Nemojte srat dzabatheboss_RD07 je napisao/la:I zbog toga treba da okrecemo glavu dok pravi cirkus od reprezentacije? Odveo nas na tri eurobasketa, ali zato nas je sa ovog on licno izbacio. On nas izbaci svojim ponasanjem i zalaganjem na terenu. Umislio da je fuzija brajanta i dzordana pa baca cigle ko pare na sergiju.DevilsAdvocate je napisao/la:Kako smo brzo zaboravili da nas je Mirza Teletovic licno odveo na 3 eurobasketa, pa onda pod Sabitom Hadzicem prvo kad smo uzeli hrvate i bili za dlaku od drugog kruga skinu nas makedonci u zadnjem kolu Koji su kasnije najvece iznenadjenje napravili turnira, pa pod Petrovicem znate sami sta je bilo i Litvaniju, i sada ovo zadnje nije mogao igrati radi toga sto je prezivio emboliju i klub mu nije dao da igra pod cjenu ugovora.
Sramota...
Ovo govorim iskljucivo za njegovu IGRU sinoc. Rekao sam vec da sam neutralan sto se tice one situacije s Musom dok ne cujem obje strane. Mada ono ponasanje ne dolikuje jednom kapitenu, nebitno sta mu je ovaj rekao/uradio.
Neka je, treba nam jer sigurno ima jos 4 godine fine kosarke.KK_Bosna je napisao/la:sad mu je u glavu udarila hercegovacka tvrdoglavost i u inat ce igrat jos 5,6 godinabhsport je napisao/la:Naravno, dobio bi nogom u guzicu.KK_Bosna je napisao/la:"Zamislite da sam ja kao mladi igrač uradio to Nenadu Markoviću. Znate i sami šta bi se desilo"
Koji obraz da sebe uporedjuje sa Nenadom Markovicem. Fuj. Markovic ima respekt svake osobe u BiH, ovaj ne znam moze li nakon ovoga ulicom proc bez uvrede.KK_Bosna je napisao/la:"Zamislite da sam ja kao mladi igrač uradio to Nenadu Markoviću. Znate i sami šta bi se desilo"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.