Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Hijerarhija kriva sto on nece da doda lopti suigracima kada su otvoreni, sto nece da prati igrace u odbrani i krpi rupe i sto puca sa 11 metara 10 sekundi prije isteka napada.
http://bportal.ba/video-pogledajte-suko ... je-udarca/
Eh eto sve se vidi,**** ga u usta zvaljava,sta ces ti pricati
Eh eto sve se vidi,**** ga u usta zvaljava,sta ces ti pricati
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve je on danas tacno rekao na pressici, samo je izostavio sebe, sto on preko kurca igra ove kvalifikacije?
Ma izostavi Musu u čitavoj ovoj priči i gledaj druge stvari... Ovo oko Muse je samo kap koja je prelila čašu a imao je ispada i prije sukoba sa Musom.pinoglavi je napisao/la: Slozi se dok nije Musa objavio svoju pricu pa da i njega propisno popljujem
Teletović je u ovim kvalifkacijama bio OČAJAN. Ajde što mu je igra bila očajna i što on pametuje ali kao što si i napisao nije niti uzor. Višak kila, protivi se treneru a poziva na neko poštivanje, ispucavanje za čupanje kose...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bas. Sta on ima pricati o managerima, to nije njegov posao. Njegovo je da odradi najbolje sto moze i postuje igrace bez obzira ko im je manager.Goalgetter je napisao/la:Sve je on danas tacno rekao na pressici, samo je izostavio sebe, sto on preko kurca igra ove kvalifikacije?
- theboss_RD07
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma neka je progovorio, mislim puno se toga guralo pod tepih, i treba on kao kapiten progovoriti. Ali ako se vec dotice skakljivih tema, onda je mogao i otkriti sto on u jednu ruku i sabotira, i igra ovako kako igra.tuzlak1987 je napisao/la:Bas. Sta on ima pricati o managerima, to nije njegov posao. Njegovo je da odradi najbolje sto moze i postuje igrace bez obzira ko im je manager.Goalgetter je napisao/la:Sve je on danas tacno rekao na pressici, samo je izostavio sebe, sto on preko kurca igra ove kvalifikacije?
Slazem se od a do z ali sam takodjer misljenja da dijete od 17god treba biti manje od makova zrna a ne belaje po parketu praviti. Mada njemu i Jusufu se nema sta zamjeriti na borbi i zalaganja za razliku od ovog lazovathulkazal je napisao/la:Ma izostavi Musu u čitavoj ovoj priči i gledaj druge stvari... Ovo oko Muse je samo kap koja je prelila čašu a imao je ispada i prije sukoba sa Musom.pinoglavi je napisao/la: Slozi se dok nije Musa objavio svoju pricu pa da i njega propisno popljujem
Teletović je u ovim kvalifkacijama bio OČAJAN. Ajde što mu je igra bila očajna i što on pametuje ali kao što si i napisao nije niti uzor. Višak kila, protivi se treneru a poziva na neko poštivanje, ispucavanje za čupanje kose...
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Teletovic i Nurkic, kontas sada ce njih dvojica da razbijaju zajedno, a oni gledaju kako ce koji sebat drugog zbog managera. Eto neka Teletovic objavi spisak i pravi playbook.
Ti kada igras za reprezentaciju treba ti biti cast i svoje stavove i svog managera na parketu i na treninzima trebas ostaviti vani i raditi sve da tvoja zemlja pobjedi.
Novinari kao i uvijek ne smiju pitati nista.
Ti kada igras za reprezentaciju treba ti biti cast i svoje stavove i svog managera na parketu i na treninzima trebas ostaviti vani i raditi sve da tvoja zemlja pobjedi.
Novinari kao i uvijek ne smiju pitati nista.
- Nerminovic
- Kontakt:
malom mozes samo da vezes pertle i da donosis vodu...
Musa for president

Musa for president

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
Ne vidim razliku Muse i Dzumhura isti su ne postuju nikog !
Odlican pres, sve je receno, kao i sto sam ocekivao od kapitena. Bravo Mirza

- Thetraphak1921
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Ne **** nikog 1% a spominje neku hijerarhiju. Nikakav primjer ne daje ostalima kao kapiten a zali se na hemiju

Olosu, mars iz reprezentacije !
Da slažem se, Musa je trebao okrenuti se i otići ili šutiti kao Vrabac... Ali kako se okrenuti tipu koji šutira 7 od 21 i ubija i ono malo timskog duha što imamo ismijavajući trenera i igrače na TO, odbija da izađe iz igre. Kako? Istina to nije zadatak Muse nego trenera koji ne da ga treba staviti na klupu nego poslati u svlačionicu. Ali boli briga Mulaomerovića, neće da se zamjeri... Pitam se da li bi Teletović smio ovo raditi npr. Dušku...pinoglavi je napisao/la: Slazem se od a do z ali sam takodjer misljenja da dijete od 17god treba biti manje od makova zrna a ne belaje po parketu praviti. Mada njemu i Jusufu se nema sta zamjeriti na borbi i zalaganja za razliku od ovog lazova
Musa ima i neko opravdanje za sinoćni ispad a to je neiskustvo i mladost. Musa je igrački dio odradio i više nego očekivano. Dok Teletović nema opravdanje ni za očajnu igru, ni za višak kila, ni za manjak zalaganja, ni za sranje treneru i igračima (Vrabcu, Minju i drugima).
Bilo kako bilo. Mi smo uvijek ovakvi. Ili sve je extra ili je sve loše, od igrača, trenera pa do navijača... Došao je trenutak da bude sve loše... Za par godina sa nekim novima snagama u napad...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 11 sep 2016, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ko da Mirza bio sam u Mejdanu a ne i puna sala pa mi ništa nismo mogli vidjeti šta se zbivalo.
Najnespremniji igrač može da igra 40 minuta i ne treba izmjenu a zvanični spiker je najavio izmjenu i Mula podigao igrača a Mirza je prstom pokazao da neće da izađe.
A što je nasrnuo na Adina Vrapca to nije ni spomenuo,ali se momak vaspitan povukao.
Najnespremniji igrač može da igra 40 minuta i ne treba izmjenu a zvanični spiker je najavio izmjenu i Mula podigao igrača a Mirza je prstom pokazao da neće da izađe.
A što je nasrnuo na Adina Vrapca to nije ni spomenuo,ali se momak vaspitan povukao.
Mene pitaju koliko cu igrati u reprezentaciji ? Dokle god me noge budu nosile ja cu biti u reprezentaciji

Onda ti nisi slusao press konferenciju. Teletovic je jasno i glasno rekao da je on kriv za sinosnju utakmicu. Osim toga trebas da izbacis lokal patriotizam kao navijac BiH.Goalgetter je napisao/la:Sve je on danas tacno rekao na pressici, samo je izostavio sebe, sto on preko kurca igra ove kvalifikacije?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
"Zamislite da sam ja kao mladi igrač uradio to Nenadu Markoviću. Znate i sami šta bi se desilo"
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Joj patetike od kapitena.KK_Bosna je napisao/la:"Zamislite da sam ja kao mladi igrač uradio to Nenadu Markoviću. Znate i sami šta bi se desilo"
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.