Džanan Musa

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

bordobijeli
Kontakt:

Re: Džanan Musa

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2016, 11:20

:|
StevieG8 je napisao/la:Pa sta mu je mogao rec, za brojne šuteve za kurcobolju za ismijavanje selektora za ignoriranje TO instrukcija, za sklanjanje dok Mozgov sere po svima a njega napada. Jos i kapiten pa ako pred sobom imas dijete od 17 godina za koje mislis da je nadobudno takve stvari se rijesavaju u svlacionici ili sjest na klupi fino pa popricat a ne ovako.
Ok je sve ovo sto si napisao al Musa je apsolutno isto napravio na SP u Spaniji za mlade protiv Australije kad smo izgubili osminu finala igrao privatnu utakmicu ,ponasao se bahato uzimao suteve s 9 metara

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 11 sep 2016, 11:28

Dzenan Musa
UPRAVA NAPOLJE!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 11:29

RichmanBiH je napisao/la:Dzenan Musa
Dzanan se zove a ne Dzenan
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 sep 2016, 11:30

Ej ba momak ima 17 godina, nije ni trebao biti ovdje ali je ostavio srce na terenu i emociju. On je jos pubertetlija, ko mu nesto prigovori nije normalan jer je zelio svim srcem da pobjedi sinoc, i zato je i prigovarao, zato je i plakao.

Trebamo biti ponosni sto imamo tako nekog od 17 godina ko se bori sa seniorima kao lav. A Mirza je trebao znati da je on pubertetlija i tako se sa pubertetlijama ne radi vec fino ruka na rame i smiris ga i objasnis mu.

Greska je sto ga se zvalo ovako rano, niti jedan od 17 godina u Evropi ne moze igrati na ovom nivou i dok njegovi vrsnjaci igraju medjusobno on igra protiv mazgi iz Rusije i Svedske, prima udarce. A nigdje ocinske figure :puke:
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 11 sep 2016, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 11 sep 2016, 11:31

bordobijeli je napisao/la::|
StevieG8 je napisao/la:Pa sta mu je mogao rec, za brojne šuteve za kurcobolju za ismijavanje selektora za ignoriranje TO instrukcija, za sklanjanje dok Mozgov sere po svima a njega napada. Jos i kapiten pa ako pred sobom imas dijete od 17 godina za koje mislis da je nadobudno takve stvari se rijesavaju u svlacionici ili sjest na klupi fino pa popricat a ne ovako.
Ok je sve ovo sto si napisao al Musa je apsolutno isto napravio na SP u Spaniji za mlade protiv Australije kad smo izgubili osminu finala igrao privatnu utakmicu ,ponasao se bahato uzimao suteve s 9 metara
Evo rece mi drug koji je bio na utakmici kaze i Vrabcu je psovao, uhvatio ga za vrat i na klupi ga nesto gnjavio kad je izgubio loptu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 sep 2016, 11:34

tuzlak1987 je napisao/la:Ej ba momak ima 17 godina, nije ni trebao biti ovdje ali je ostavio srce na terenu i emociju. On je jos pubertetlija, ko mu nesto prigovori nije normalan jer je zelio svim srcem da pobjedi sinoc, i zato je i prigovarao, zato je i plakao.

Trebamo biti ponosni sto imamo tako nekog od 17 godina ko se bori sa seniorima kao lav. A Mirza je trebao znati da je on pubertetlija i tako se sa pubertetlijama ne radi vec fino ruka na rame i smiris ga i objasnis mu.

Greska je sto ga se zvalo ovako rano, niti jedan od 17 godina u Evropi ne moze igrati na ovom nivou i dok njegovi vrsnjaci igraju medjusobno on igra protiv mazgi iz Rusije i Svedske, prima udarce. A nigdje ocinske figure :puke:
Realno niko nije ni ocekivao da ce on ovoliki doprinos dati i da ce se koliko toliko ovako dobro nositi sa seniorima. Nazalost jednostavno je morao igrati jer nemamo bolje na rasploaganju, ali u pravu si, pod normalnim okolnostima on uopste nije trebao biti tu, ili jednostavno odigrati uvijek po par minuta i lagano ga uvoditi u ovo sve.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2016, 11:38

Stevie g8 ma ja uopste ne branim Teletovica nego hocu da kazem da nasi igraci opcenito imaju katasttofalan odnos prema reprezentaciji a posebno ove "zvijezde " koje misle da mogu raditi sta zele.preveliko misljenje o sebi imaju Tele,Nurkic pa i Musa licni ego je u pitanju ,zato smo na terenu kao razbijena vojska jos kad se pridoda trener bez autoriteta desi se ovo sto se sinoc desili

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 sep 2016, 11:38

Goalgetter je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ej ba momak ima 17 godina, nije ni trebao biti ovdje ali je ostavio srce na terenu i emociju. On je jos pubertetlija, ko mu nesto prigovori nije normalan jer je zelio svim srcem da pobjedi sinoc, i zato je i prigovarao, zato je i plakao.

Realno niko nije ni ocekivao da ce on ovoliki doprinos dati i da ce se koliko toliko ovako dobro nositi sa seniorima. Nazalost jednostavno je morao igrati jer nemamo bolje na rasploaganju, ali u pravu si, pod normalnim okolnostima on uopste nije trebao biti tu, ili jednostavno odigrati uvijek po par minuta i lagano ga uvoditi u ovo sve.
Ma to je isto kao kada bi Turska stavila Bitima i Durana ili Litvanija Velicku da igraju, pa ne bi nikada to uradili jer ima neki red. Da bacaju djecu bez misicne mase i iskustva lavovima, da se povrijede i td ..

On je odigrao iznad svakog nivoa za nas i to je to. I da nista nije odigrao ne bi mu se imalo sta ruzno reci. I uz to je se najvise borio i najteze mu je palo ispadanje.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 11 sep 2016, 11:42

bordobijeli je napisao/la:Stevie g8 ma ja uopste ne branim Teletovica nego hocu da kazem da nasi igraci opcenito imaju katasttofalan odnos prema reprezentaciji a posebno ove "zvijezde " koje misle da mogu raditi sta zele.preveliko misljenje o sebi imaju Tele,Nurkic pa i Musa licni ego je u pitanju ,zato smo na terenu kao razbijena vojska jos kad se pridoda trener bez autoriteta desi se ovo sto se sinoc desili
A jbg takav mentalitet nazalost obojica ocigledno nose sa sobom takav odgoj i takvu narav pa se tu ne moze nista. Uz to svaki od njih moze rec ma **** se meni igrajte ako hocete bez mene pa smo svejedno u kanti. Al citavo drustvo je tako, dijete odbrusi i psuje roditeljima, ucenici profesorima, komšija komšiji pa nije nista cudno vidjet tako nesto i kod kosarkaša. Zalosno jeste al to je vec socioloski problem.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 11 sep 2016, 11:46

Place li jos?
lezVe do bagro

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 sep 2016, 11:48

ako u tvom saopstenju nece biti nista konkretno, odnosno razlog koji je prethodio onome sto se desilo, onda i nemoj pisat nikakvo saopstenje, jer mi je pun qrac pateticnih saopstenja tipa:

"volim svoju domovinu i reprezentaciju, to je za mene svetinja, uvijek dajem i davat cu sve od sebe, bla, bla"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2016, 11:49

StevieG8 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Stevie g8 ma ja uopste ne branim Teletovica nego hocu da kazem da nasi igraci opcenito imaju katasttofalan odnos prema reprezentaciji a posebno ove "zvijezde " koje misle da mogu raditi sta zele.preveliko misljenje o sebi imaju Tele,Nurkic pa i Musa licni ego je u pitanju ,zato smo na terenu kao razbijena vojska jos kad se pridoda trener bez autoriteta desi se ovo sto se sinoc desili
A jbg takav mentalitet nazalost obojica ocigledno nose sa sobom takav odgoj i takvu narav pa se tu ne moze nista. Uz to svaki od njih moze rec ma **** se meni igrajte ako hocete bez mene pa smo svejedno u kanti. Al citavo drustvo je tako, dijete odbrusi i psuje roditeljima, ucenici profesorima, komšija komšiji pa nije nista cudno vidjet tako nesto i kod kosarkaša. Zalosno jeste al to je vec socioloski problem.
Ma tome treba stati u kraj bar u reprezentacijama , tim pobjedjuje ,hijerarhija,postovanje . TIM pobjedjuje ko ne moze da postuje ne treba ni da igra ma koliko dobar bio , tako treba postaviti stvari .

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 sep 2016, 11:51

dzelllo je napisao/la:Place li jos?
De ba Dzelo Bog te pito sta smo mi sve radili kada smo imalo 17 :urnebes:

Ne mozemo kritikovati tinejdzera kao da ima 25. Jednostavno nije ni trebao biti ovdje. Na stranu incident jel kriv ili ne ali je sramota za ostale da neko od 17 godina odigra bolje i borbenije od njih.

Mavs
Kontakt:

Post Postao/la Mavs » 11 sep 2016, 11:52

Tko je gledao konfenciju poslije meča, sve mu je jasno. Mula otvoreno govori kako on ne može na nekoga da ostavi autoritet kad taj drugi opet udara po svom. Kaže vodimo na poluvremenu +9, u svlačionici situacija kao da gubimo toliko. Novinar ga pita zašto je to tako, čovjek pojma nema, kaže možda imaju privatnih problema, ne znam. Sve u svemu, stanje je dno dna
Wake up and live !

Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 11 sep 2016, 11:54

tuzlak1987 je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Place li jos?
De ba Dzelo Bog te pito sta smo mi sve radili kada smo imalo 17 :urnebes:

Ne mozemo kritikovati tinejdzera kao da ima 25. Jednostavno nije ni trebao biti ovdje. Na stranu incident jel kriv ili ne ali je sramota za ostale da neko od 17 godina odigra bolje i borbenije od njih.
Ako ce vec plakat,neka place gdje ga niko ne vidi.
I ja sam bio lafo mudonja u njegovim godinama ali sam uvijek postovao starije
lezVe do bagro

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 sep 2016, 11:59

Tako je mali,dres reprezentacije iznad svega :bih:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 sep 2016, 12:02

Uradio više od kapitena za ovaj naš napaćeni narod od nafuranog stvora koji konta da je svetac u BIH, da može da radi šta hoće, da može da odlazi sa treninga kad hoće, da ne sluša trenera, da udara saigrače. Mrš iz repke!

slika

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 sep 2016, 12:03

Slazem se s tobom prevelik ego vecine igraca i grozan selektor i to je srž problema. Neki pljuju mirzu neki musu a ja mislim da i nema neke velike razlike obojica su glupost napravili.
Puno sam puta cuo ruzne stvari o teletovicu i nurkicu od ljudi koji ih kao poznaju nadam se da bar musa bolje kotira. Meni je glupo pljuvati ovdje dijete od kojeg sam stariji 10 i više godina.
Mislim da od mense goreg trenera nismo imali. Ovaj isti tim sa acom ili ivanom na klupi bi se hladno plasirao na eurobasket.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 11 sep 2016, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 sep 2016, 12:04

Musa je ba prvi u kosarci nakon dugo godina koji shvata kult reprezentacije.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 12:07

tuzlak1987 je napisao/la: Ma to je isto kao kada bi Turska stavila Bitima i Durana ili Litvanija Velicku da igraju, pa ne bi nikada to uradili jer ima neki red. Da bacaju djecu bez misicne mase i iskustva lavovima, da se povrijede i td ..

On je odigrao iznad svakog nivoa za nas i to je to. I da nista nije odigrao ne bi mu se imalo sta ruzno reci. I uz to je se najvise borio i najteze mu je palo ispadanje.
Oni njih nisu stavili jer imaju kvalitetnijih i sasvim je normalno da djeca od 17 godina igraju sa seniorima ako su dovoljno kvalitetni tako da ne stvaraj mitove. Ali vecinom ta djeca gledaju da budu manji od makova zrna a ne da se ponasaju kao da su Boga za muda uhvatili poput Muse.
Nad tobom sunce najljepše sja

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.