boccaccio je napisao/la:Meni ovo dobro izgleda...najvise me je zanimalo kakav je napredak u odnosu na one pocetne treninge prije fojnice,i imao sam sta da vidim...ne mogu nikako u glavi da prokuzim cibaliju,njihov odnos prema igri i nemogucnost odigravanja iole kvalitetne akcije me stavlja u polozaj da se zapitam onda i oko nase snage...meni je ovo izgledalo kao da su nam sparing partneri,pa stoga ne mogu da se uvjerim da smo mi tako sjajni,kad su oni bili prelosi,ali nadam se da mi fakat jesmo tako dobri..
Svidjelo mi se kako je tekla nasa igra...nije to bio neki jak tempo,protiv hapoela cemo morati podici tempo igre za veliki postotak,ali osjetio sam da nasi momci to mogu uraditi,a da li ce biti dovoljno vidjecemo...
Lijepo su vukli poteze,imamo glavu i rep,djelujemo organizovano i solidno uigrano iako nismo imali puno prepremnih utakmica...Sehicu se desio peh i drago mi je da je dobio podrsku,mada je tekma bila uveliko rijesena...nadam se da uskoro nece imati takvih pehova...Stanic je neka kombinacija Osimova,nesto tipa kada je Bucana stavljao na bocnog protiv Borca...brz je,moze probiti,uletiti po strani naprijed,za defanzivu nisam bas siguran da je to pravi igrac za tu poziciju...Radovanovic me je obradovao nastupom,djeluje snaznije,svjeze,par dobrih centarsuteva,bas onakav kakav je bio kad je tek dosao,sasvim dobar...stoperski par besprijekoran,oni funkcionisu jako dobro,bas sam miran kad su oni u pitanju...Beslija mi djeluje umorno,nema svjezine,ali to je nas Mirso,solidno po strani,iskustvom nadoknadio teske noge...Savic je pojacanje...neuporediv mi je u odnosu na Svraku kojeg inace gotivim,ali ovaj je Savic jako kvalitetan,dobru trku ima,motorika sjajna,kamiondzija,a zna i da potegne sut,pa evo vec drugi put strijelac i to je predobro...Culum standardan,ja sam uvijek bio zadovoljan nivoom njegovih igara,konstantan je i to mi je ekstra...Visca je cisto ludilo od igraca,on ako bude na ovom nivou,mnogo cemo se radovati njegovim igrama...koristi svoj talenat maksimalno i napreduje svakim istrcanim korakom,mali ce biti nas ponos definitivno...Zeba je perverzan,taj stih koji on ima ,nema trenutno nijedan igrac u nasoj ligi...ubjedljivo najvece pojacanje koje nam se moglo desiti...nije trkac,ali on to i ne treba da bude...korneri su mu pola gola,pregled igre i sposobnost zadnjeg pasa je cisto ludilo,bezobrazluk i dribling je odlican...postigao pogodak za desetku...Lazo k'o Lazo,upravo ono sto je i do sada igrao,na ledjima dvojica,ovaj put solidna trka,ali bez golgeterskog ucinka...zao mi je sto je Gancev igrao par minuta,ali izgleda igracki,odlicno izbijanje lopte glavom sa poznatim elementom koji se zove upijac...izgleda ok...
Ohrabruje me ovo bar sto se tice nase lige...za evropu,sta ja znam,neka pokusaju,a mi cemo im dati najbolju podrsku...ali prvenstvo mi je obecavajuce,uz borac i siroki,ne vidim nekoga ko bi nam mogao parirati
ja ovoliko nisam ispisaoo ni u srednjoj skoli

sto se tice hapoella .. ako misle das na izbace morat ce dosta truda i znoja pokazat .. ali necemo se ni mi predati ..imam osjecaj da cemo proci ove zidove ..