AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius » 04 jul 2010, 22:56

navodno se sutra ocekuje njegov dolazak jer mu malac ima neke probleme s pasosem . . .
s obzirom da u ugovoru ima tu klauzulu o ponasanju tj eventualnim ispadima i nepostivanju klupskih pravila, vjerujem da mu nije u interesu da se 'pravi budala' :D
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 04 jul 2010, 22:57

Evil Genius je napisao/la:navodno se sutra ocekuje njegov dolazak jer mu malac ima neke probleme s pasosem . . .
s obzirom da u ugovoru ima tu klauzulu o ponasanju tj eventualnim ispadima i nepostivanju klupskih pravila, vjerujem da mu nije u interesu da se 'pravi budala' :D
I ja tako mislim iako se s Adrianom nikad ne zna
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 04 jul 2010, 23:00

ma ako ima imalo zdravog razuma trebao bi prihvatit ovu priliku objerucke i oderat guzove i na treninzima i na utakmicama jer fakticki roma ga je uzela kad niko u njega nije vjerovao tj ne vjeruje ni dalje (naravno sve si je to sam napravio)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 05 jul 2010, 02:25

Danas je odlucujuci dan za Romu,mozda se pocne da pise nova historia kluba...prema svim natpisima danas Roma prelazi u ruke unicredit banke,a isto prema pisanju oni su vec nasli kupca....!!!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 jul 2010, 20:12

izgleda da je to oko Unicredit banke gotovo,vecinski je vlasnik,a ja danas uplati u Unicredit banci hehe ,umjesto da odem u Intesa San Paolo,tamo vlasnici Juventusa imaju oko 1 % hahahah :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 05 jul 2010, 22:54

:mrgreen: hehhe
-----------------
1)Prema pisanju jos nista nije gotovo,jos jedan sastanak odrzace se u cetvrtak...!!!!

2)Roma je blizu da dovede Igraca Liona Francoisa Clerca....!!!!

3)I Napoli izgleda zeli da dovede u svoje redove Mexesa....!!!!

4)Adriano je stigao u RIm...!!!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 06 jul 2010, 08:54

izgleda da je konacna odluka u cetvrtak iako sam negdje naletio na vijest da ce se danas opet sastat, medjutim, to je sve samo odlaganje neizbjeznoga jer rosella da moze isplatit dug davno bi to ucinila tako da joj ova 2/3 dana nece pomoc . . . roma prelazi u vlasnistvo unicredit banke koja ce kasnije nac odgovarajuceg kupca; rosella ostaje i dalje u klubu kao izvrsni predsjednik i naravno bice upletena u sve transfere (kao i do sad) tako da ova situacija ne mijenja previse sto se tice transfer politike - i dalje cemo ganjat polovnjake i slobodne igrace (ko sto je google vec napisao, clerc je najnovije 'pojacanje') a od prodaje baptiste planira se uplatit taj novac za burdissa

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 06 jul 2010, 22:29

Adriano i Simplicio su odradili prvi trening...!!!
slika
slika

---------
Lobont izgleda bice 2 golman,zamijena JS...!!!!

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 06 jul 2010, 22:40

Google je napisao/la:Adriano i Simplicio su odradili prvi trening...!!!
slika
slika

---------
Auuu stomacine u Adriana :D :D ...eh da se malo uozbilji bio bi sjajan igrac, mada i ovako nije los ;)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 jul 2010, 22:42

gledaj ti Adria kralja...daa Bog da vam bio najbolje pojacanje i zabio 20 golova,koji je on kralj. samo se nadam da se uozbiljio i da nece pravit probleme... ADRIANO SEMPRE NOSTRO IMPERATORE
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 06 jul 2010, 22:45

gledaj pivskog :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 06 jul 2010, 22:47

Google je napisao/la:Adriano i Simplicio su odradili prvi trening...!!!
slika
slika

---------

bitno je samo da ljevica radi 8-) ...i nema problema
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 06 jul 2010, 23:02

ja stomacine u adriana :o ako ne bude pravio probleme mozda bude nesto od njega, nadam se samo da vam nece biti uzaludno pojacanje.....s njim se nikad ne zna
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 06 jul 2010, 23:04

Ma ne sumnjamo mi u njegovu ljevici :D...a sto se tice kila,ima jos mijesec i vise do prve zvanicne tekme,do tada moze skinut nekih 5-6 kila...!!!!

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 06 jul 2010, 23:46

Google je napisao/la:Ma ne sumnjamo mi u njegovu ljevici :D...a sto se tice kila,ima jos mijesec i vise do prve zvanicne tekme,do tada moze skinut nekih 5-6 kila...!!!!
Moze, ali ako nastavi spavati za vrijeme treninga tesko jarane..

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 08 jul 2010, 22:22

Izgleda da je Rosela napokon potpisala,Roma dobija i definitivno novog vlasnika...!!!!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 08 jul 2010, 23:12

hahahahaha svaka cast za avatar :lol:
da upravu si, gotova je i ta prica o roselli i dugovima, dobijamo novog vlasnika uskoro - do tad je ona i dalje izvrsni predsjednik . . . nadam se samo da ce novi vlasnik bit talijan (rimljanin u jos boljem slucaju)

edit: novi dres

slika

klasika 8-)

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 08 jul 2010, 23:27

lijep dres...moracu se potrudit da ga nabavim(po mogucnosti orginal),samo zar nije trebalo 13 da prestave...

Rosela je samo jos formalni vlasnik,ja mislim da nece imati vise nikakvog uticaja...A spominje se neki Angeluci(ili tako nesto) kao novi vlasnika...ako on dodje ima da budemo bogati od Celzija i Sity-a zajedno...al je ovo jos sve ne zvanicno tako da ne zurimo!!!!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 09 jul 2010, 00:29

naletio sam na ovaj (dres) slucajno i ono kao to je dres za novu sezonu al' nisu jos zvanicno predstavljeni tako da nisam ni ja 100 % siguran da je bas to to . . . al' odusevljen sam ako bude ovaj :D

sto se tice vlasnika cuo sam za tog angeluccija i za njegova obecanja od 80 miliona eura za transfere, o tome kako ce dovest torresa i neke slicne budalastinje . . . iskreno mi smo (i uvijek smo bili) klub sa srcem i dusom i volio bi da tako i ostane, ne trebaju nam neki ogromni novci za transfere ili neke superzvijezde - po mom misljenju

edit: sutra vijest - ROMA DOBILA NOVOG VLASNIKA - PRVA META EDIN DZEKO :lol:

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 09 jul 2010, 09:19

slika

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.