hahah

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma na jugu likovi 5 minuta mislili da je gol, onda poslije pogledaju na semafor i kaze jedan, "Joj onog debila za semaforom nije nam gol upiso"Bosnier je napisao/la:A ono je bilo ludo , kad je pao gol svi se raduju skacu, kad sudija nakon 20 sec svira offside
hahah
ma treba dovest igraca na lijevoj strani koji ima kvalitete , konkurencija nikad ne skodi , ne ko prosle godine mirko suspendovan i izgubimo derbi zbog nekvalitetne zamjene na njegovoj pozicijiEdinTM87 je napisao/la:Ma samo desni bek, Radovanovic je solidan na lijevom, al ipak mu treba zamjena!
Ma najbolje bi bilo dovesti igraca koji moze igrati i desnog i lijevog![]()
Sto je najgore nije bio ofsajd, Lazo je odlicno proigrao Mirka...Bosnier je napisao/la:A ono je bilo ludo , kad je pao gol svi se raduju skacu, kad sudija nakon 20 sec svira offside
hahah
amertiger je napisao/la:Ja cu sad da postavim jedno pitanje koje me muci i kojeg me je veoma strah, tacnije odgovora na to pitanje.
Da li je Zeljo zaista ovako jak, ili je Cibalia totalno slaba????
Ovo postavljam iz razloga sto znam da su prodali dosta igraca, bar se tao prica nisam provjeravao, bezobzira sto su bili treci ako im je otislo pola ekipe a nisu doveli kvalitetne zamjene ne znam stvarno sta je od ovo dvoje gore tacnije, nadam se da je ovo prvo ali me veoma strah da nije ovo drugo.
I nekako ne mogu se oteti dojmu da je nasa zadna linije nekako previse rasirena, da stoje previse siroko da ima previse prostora koroz sredinu i slicno, dobio sam takav dojam da im nesto fali, mozd je to desni bek ali u svakom slucaju nesto mi nije sasvim OK. I mislim da se mora popraviti jedan segment igre, da oba beka ne mogu i ne smiju ici u napad u isto vrijeme, mozda su tako igrali jer su vidjeli da mogu ili nesto ali to sam zapazio i toga me je također strah, realno Stana ne moze igrati d. beka to mora neko drugi pokrivati a ko vjerovatno cemovidjeti vec u utorak
Uz Zebu, stoperi su bili najbolji!lottdogg je napisao/la:amertiger je napisao/la:Ja cu sad da postavim jedno pitanje koje me muci i kojeg me je veoma strah, tacnije odgovora na to pitanje.
Ovo postavljam iz razloga sto znam da su prodali dosta igraca, bar se tao prica nisam provjeravao, bezobzira sto su bili treci ako im je otislo pola ekipe a nisu doveli kvalitetne zamjene ne znam stvarno sta je od ovo dvoje gore tacnije, nadam se da je ovo prvo ali me veoma strah da nije ovo drugo.
I nekako ne mogu se oteti dojmu da je nasa zadna linije nekako previse rasirena, da stoje previse siroko da ima previse prostora koroz sredinu i slicno, dobio sam takav dojam da im nesto fali, mozd je to desni bek ali u svakom slucaju nesto mi nije sasvim OK. I mislim da se mora popraviti jedan segment igre, da oba beka ne mogu i ne smiju ici u napad u isto vrijeme, mozda su tako igrali jer su vidjeli da mogu ili nesto ali to sam zapazio i toga me je također strah, realno Stana ne moze igrati d. beka to mora neko drugi pokrivati a ko vjerovatno cemovidjeti vec u utorak
pa mi smo napdali vecinu vremena tako da nije logicno da bekovi ostaju nazad , a to koliko skripi odbrana pokazuje broj prilika koje je cibalia stvorila
Ma normalno brate, mi smo prejakiBabilon je napisao/la:Cibalija nije losa 90% ekipe im je od lani kad su Dinama pobjeđivali!
Pa da ti kažem Cibalia nije uopšte slaba, sjeti se da je prije 4 mjeseca tu istu Cibaliju i dok je još bila mnogo jača nego sad, Zvijezda na pripremama pobijedila sa 1:0. Znači da klubovi u BiH uopšte nisu slabi u odnosu na ekipe iz okruženja. Ili smo mi vječito nezadovoljni ili ne vidimo da i u našoj ligi ima barem 40% kvalitetnijih klubova u odnosu na klubove iz susjednih zemalja. Pa ne tako davno i Željo je kako ja mislim remizirao sa Hajdukom. Zvijezda je više puta pobjeđivala i Osijek i Zagreb a i većina ostalih naših klubova ima bolji skor u odnosu na klubove iz susjedstva.amertiger je napisao/la:Ja cu sad da postavim jedno pitanje koje me muci i kojeg me je veoma strah, tacnije odgovora na to pitanje.
Ja ne znam šta se raja cudi Cibaliji ili Želji ili bilo kome...mislite da je HNL za nas Premiership pa vas sad to cudi...jel to u pitanjuamertiger je napisao/la:Ja cu sad da postavim jedno pitanje koje me muci i kojeg me je veoma strah, tacnije odgovora na to pitanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 93 gosta.