FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bosnier
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bosnier » 09 jul 2010, 00:21

A ono je bilo ludo , kad je pao gol svi se raduju skacu, kad sudija nakon 20 sec svira offside

hahah :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 09 jul 2010, 00:23

Bosnier je napisao/la:A ono je bilo ludo , kad je pao gol svi se raduju skacu, kad sudija nakon 20 sec svira offside

Ma na jugu likovi 5 minuta mislili da je gol, onda poslije pogledaju na semafor i kaze jedan, "Joj onog debila za semaforom nije nam gol upiso" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 09 jul 2010, 00:25

EdinTM87 je napisao/la:Ma samo desni bek, Radovanovic je solidan na lijevom, al ipak mu treba zamjena!
Ma najbolje bi bilo dovesti igraca koji moze igrati i desnog i lijevog :mrgreen: :mrgreen:
ma treba dovest igraca na lijevoj strani koji ima kvalitete , konkurencija nikad ne skodi , ne ko prosle godine mirko suspendovan i izgubimo derbi zbog nekvalitetne zamjene na njegovoj poziciji

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jul 2010, 00:25

Bosnier je napisao/la:A ono je bilo ludo , kad je pao gol svi se raduju skacu, kad sudija nakon 20 sec svira offside

Sto je najgore nije bio ofsajd, Lazo je odlicno proigrao Mirka...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 09 jul 2010, 00:26

Ja cu sad da postavim jedno pitanje koje me muci i kojeg me je veoma strah, tacnije odgovora na to pitanje.

Da li je Zeljo zaista ovako jak, ili je Cibalia totalno slaba????

Ovo postavljam iz razloga sto znam da su prodali dosta igraca, bar se tao prica nisam provjeravao, bezobzira sto su bili treci ako im je otislo pola ekipe a nisu doveli kvalitetne zamjene ne znam stvarno sta je od ovo dvoje gore tacnije, nadam se da je ovo prvo ali me veoma strah da nije ovo drugo :D.

I nekako ne mogu se oteti dojmu da je nasa zadna linije nekako previse rasirena, da stoje previse siroko da ima previse prostora koroz sredinu i slicno, dobio sam takav dojam da im nesto fali, mozd je to desni bek ali u svakom slucaju nesto mi nije sasvim OK. I mislim da se mora popraviti jedan segment igre, da oba beka ne mogu i ne smiju ici u napad u isto vrijeme, mozda su tako igrali jer su vidjeli da mogu ili nesto ali to sam zapazio i toga me je također strah, realno Stana ne moze igrati d. beka to mora neko drugi pokrivati a ko vjerovatno cemovidjeti vec u utorak :D
Mes Que Un Club

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 09 jul 2010, 00:28

amertiger je napisao/la:Ja cu sad da postavim jedno pitanje koje me muci i kojeg me je veoma strah, tacnije odgovora na to pitanje.

Ovo postavljam iz razloga sto znam da su prodali dosta igraca, bar se tao prica nisam provjeravao, bezobzira sto su bili treci ako im je otislo pola ekipe a nisu doveli kvalitetne zamjene ne znam stvarno sta je od ovo dvoje gore tacnije, nadam se da je ovo prvo ali me veoma strah da nije ovo drugo :D.

I nekako ne mogu se oteti dojmu da je nasa zadna linije nekako previse rasirena, da stoje previse siroko da ima previse prostora koroz sredinu i slicno, dobio sam takav dojam da im nesto fali, mozd je to desni bek ali u svakom slucaju nesto mi nije sasvim OK. I mislim da se mora popraviti jedan segment igre, da oba beka ne mogu i ne smiju ici u napad u isto vrijeme, mozda su tako igrali jer su vidjeli da mogu ili nesto ali to sam zapazio i toga me je također strah, realno Stana ne moze igrati d. beka to mora neko drugi pokrivati a ko vjerovatno cemovidjeti vec u utorak :D

pa mi smo napdali vecinu vremena tako da nije logicno da bekovi ostaju nazad , a to koliko skripi odbrana pokazuje broj prilika koje je cibalia stvorila :mrgreen:

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 09 jul 2010, 00:28

Čestitam na pobjedi, vidim da Željo opet ima dobar tim, Zeba je odlično pojačanje a i ovi drugi što su došli.
Šta je sa Mešanovićem?
Želji želim da prođe ova pretkola i da ga vidimo u grupnoj fazi.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 09 jul 2010, 00:28

Cibalija nije losa 90% ekipe im je od lani kad su Dinama pobjeđivali! ;)
HSK Zrinjski Mostar

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 09 jul 2010, 00:30

lottdogg je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Ja cu sad da postavim jedno pitanje koje me muci i kojeg me je veoma strah, tacnije odgovora na to pitanje.

pa mi smo napdali vecinu vremena tako da nije logicno da bekovi ostaju nazad , a to koliko skripi odbrana pokazuje broj prilika koje je cibalia stvorila :mrgreen:
Uz Zebu, stoperi su bili najbolji!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 09 jul 2010, 00:31

samo dobar onaj fazon kod kornera kad mesic udje u go pa izleti nesto stvori se visak hu ha :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 09 jul 2010, 00:32

Babilon je napisao/la:Cibalija nije losa 90% ekipe im je od lani kad su Dinama pobjeđivali! ;)
Ma normalno brate, mi smo prejaki :)
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 09 jul 2010, 00:36

Ma desnog beka može Čolić odigrati odlično, a i Gančev sudeći po onom klipo sa youtuba. Jedino taj napadač.....
Mostar47 i Pile obradujte nas tom tačnom info... :mrgreen:
Lijepo je biti Manijak!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 09 jul 2010, 00:43

slika

hahahaha vjerovatno izraz lica kad je seha "zabio" gol :)

slika

atmosfera kao na SP :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 09 jul 2010, 00:44

Savic dominira ;)
1921-2011

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 09 jul 2010, 00:48

Pa da ti kažem Cibalia nije uopšte slaba, sjeti se da je prije 4 mjeseca tu istu Cibaliju i dok je još bila mnogo jača nego sad, Zvijezda na pripremama pobijedila sa 1:0. Znači da klubovi u BiH uopšte nisu slabi u odnosu na ekipe iz okruženja. Ili smo mi vječito nezadovoljni ili ne vidimo da i u našoj ligi ima barem 40% kvalitetnijih klubova u odnosu na klubove iz susjednih zemalja. Pa ne tako davno i Željo je kako ja mislim remizirao sa Hajdukom. Zvijezda je više puta pobjeđivala i Osijek i Zagreb a i većina ostalih naših klubova ima bolji skor u odnosu na klubove iz susjedstva.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 09 jul 2010, 00:50

sto se tice igre .. sve nekako dobro izgleda .. stoperi prejaki..culum,savic,zeba,m.beslija,visca igraju odlicno .. lazuu gotivim pravoo..all nam hitno treba jedan dobar napadac :)
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 jul 2010, 00:55

Ja ne znam šta se raja cudi Cibaliji ili Želji ili bilo kome...mislite da je HNL za nas Premiership pa vas sad to cudi...jel to u pitanju :?:
Jeli Željo igrao prijateljsku i sa Hajdukom u sred Splita?? i jesmo li igrali kod njih 0-0??
Jeli Cibalija završila kao treca u HNL-u?? jeli Cibalija pocela pripreme prije nas na nekih 10-15 dana??
Jel se i oni pripremaju za nastup u Europa Ligi ove sezone?' i na kraju, jeli i nama kao i njima ovo veceras bila prijateljska utakmica??
Pa jbt, koliko se neki cude ispade da je njima bila prijateljska i pripremna, a nama to kao nije :o :shock: ...kao da nam je bila utakmica života.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 09 jul 2010, 01:00

Ma mene je samo strah, stoperi jesu dobri ali nekako mi nesto fali, vjerovatno je do mene i nadam se da jeste, valjda sam previse gledo ovo SP pa navikao na ove odbrambene ekipe sa 10 igraca sto se brane :D pa misad ovo cudno malo :D, ali stana ne moze ondje igrati 100% i treba nam napadac 100%, ostalo sve drama, ako je tacno ovo zaCibaliju da je 90% ekipe tu od prosle godine onda je ovo vise nego dobro :D
Zadnja izmjena: amertiger, dana/u 09 jul 2010, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 jul 2010, 01:02

ja sam odavno misljenja da HR ,i SR liga nisu uopce bolje od nase, cak sta vise mi imamo najvise klubova sa tradicijom od svih tih drzava, a po snazi ako izuzmemo Dinamo, i Partizan nasa liga je bolja..kakva je liga 2 kluba se bore uvijek za titulu!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 09 jul 2010, 01:08

Meni ovo dobro izgleda...najvise me je zanimalo kakav je napredak u odnosu na one pocetne treninge prije fojnice,i imao sam sta da vidim...ne mogu nikako u glavi da prokuzim cibaliju,njihov odnos prema igri i nemogucnost odigravanja iole kvalitetne akcije me stavlja u polozaj da se zapitam onda i oko nase snage...meni je ovo izgledalo kao da su nam sparing partneri,pa stoga ne mogu da se uvjerim da smo mi tako sjajni,kad su oni bili prelosi,ali nadam se da mi fakat jesmo tako dobri..
Svidjelo mi se kako je tekla nasa igra...nije to bio neki jak tempo,protiv hapoela cemo morati podici tempo igre za veliki postotak,ali osjetio sam da nasi momci to mogu uraditi,a da li ce biti dovoljno vidjecemo...
Lijepo su vukli poteze,imamo glavu i rep,djelujemo organizovano i solidno uigrano iako nismo imali puno prepremnih utakmica...Sehicu se desio peh i drago mi je da je dobio podrsku,mada je tekma bila uveliko rijesena...nadam se da uskoro nece imati takvih pehova...Stanic je neka kombinacija Osimova,nesto tipa kada je Bucana stavljao na bocnog protiv Borca...brz je,moze probiti,uletiti po strani naprijed,za defanzivu nisam bas siguran da je to pravi igrac za tu poziciju...Radovanovic me je obradovao nastupom,djeluje snaznije,svjeze,par dobrih centarsuteva,bas onakav kakav je bio kad je tek dosao,sasvim dobar...stoperski par besprijekoran,oni funkcionisu jako dobro,bas sam miran kad su oni u pitanju...Beslija mi djeluje umorno,nema svjezine,ali to je nas Mirso,solidno po strani,iskustvom nadoknadio teske noge...Savic je pojacanje...neuporediv mi je u odnosu na Svraku kojeg inace gotivim,ali ovaj je Savic jako kvalitetan,dobru trku ima,motorika sjajna,kamiondzija,a zna i da potegne sut,pa evo vec drugi put strijelac i to je predobro...Culum standardan,ja sam uvijek bio zadovoljan nivoom njegovih igara,konstantan je i to mi je ekstra...Visca je cisto ludilo od igraca,on ako bude na ovom nivou,mnogo cemo se radovati njegovim igrama...koristi svoj talenat maksimalno i napreduje svakim istrcanim korakom,mali ce biti nas ponos definitivno...Zeba je perverzan :mrgreen: ,taj stih koji on ima ,nema trenutno nijedan igrac u nasoj ligi...ubjedljivo najvece pojacanje koje nam se moglo desiti...nije trkac,ali on to i ne treba da bude...korneri su mu pola gola,pregled igre i sposobnost zadnjeg pasa je cisto ludilo,bezobrazluk i dribling je odlican...postigao pogodak za desetku...Lazo k'o Lazo,upravo ono sto je i do sada igrao,na ledjima dvojica,ovaj put solidna trka,ali bez golgeterskog ucinka...zao mi je sto je Gancev igrao par minuta,ali izgleda igracki,odlicno izbijanje lopte glavom sa poznatim elementom koji se zove upijac...izgleda ok...
Ohrabruje me ovo bar sto se tice nase lige...za evropu,sta ja znam,neka pokusaju,a mi cemo im dati najbolju podrsku...ali prvenstvo mi je obecavajuce,uz borac i siroki,ne vidim nekoga ko bi nam mogao parirati
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 93 gosta.