Nisam izmislio covjek mi tako rece. Sta mislis zasto je publika pocela zvizdati, vjerovatno je bilo kontakta. Ja ti govorim da je sve pocelo od nasrtaja karaseva na musuremA1 je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Sad sam zvao jarana koji je sjedio blizu parketa. Kad je Karasev naletio na Musu, Teletovic je nesto rekao Musi, a ovaj mu je odgovorio "Jebote oni sto ih branis", nakon cega ga je mirza uhvatio za vrat i yebao mu majku.
A poslije tog došao Horatio Caine iz CSI Miamia i riješio slučaj. Kakav bolan vrat, Musa progovorio Mirzi nije od straha.. na suze ga čovjek natjerao!!
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Bgm Mirza se od Juke odvajao nije u Tz ovih dana, te po kafama, te navece sa Jukinim auticem kurcenje po gradu do kasnih nocnih sati....tako da sumnjam da je zbog Juke ova nervoza i kurcobolja.karajlo je napisao/la:ne znam...mirza nije od juče u reprezentaciji i nikada se nije ovako ponašao....ono sto po cemu se ove kvalifikacije razlikuju od ostalih je da ima dosta novih igrača...nurkić je definitivno konfliktna ličnost i ima taj kafanski mentalitet...sa njim se uvukla ta neozbiljnost u tim
mirza nije navikao na to...mozda su mu izjebali zivce
-
- Kontakt:
Ovo sto se teletovic ispucava za tri poena , isto radi musa kad igra u mladi kategorija ne da bogu loptu ..
Nemanja kralj jest Boga mi, kako je on sve ove godine ostao normalan to nije za povjerovati hahha, lik il se isključi skroz il ima dobrog psihologa.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Svaka cast ovim momcima i stvarno kapa im do poda!!!SGD53 je napisao/la:
VI STE, VI STE, PONOS DRŽAVE, PONOS DRŽAVE![]()
![]()
![]()
S druge strane (opet nevezano za njih licno) kakav ponos takva i drzava - sjedeca da ne kazem nesto sto bi opet povrijedilo ove momke a to oni nikako ne zasluzuju
Umjesto da ga zastiti on dijete napada,kako mi je pao u ocima vecerasfilip13 je napisao/la:

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Jesi cuo za rijec "senzacionalna zurnalistika"? S drugim rijecima, obicno **** koji novinari napisu da bi iskoristili jednu katastrofu da povecaju broj gledanosti ili citanosti etc.. Nemojmo povjerovati u ovakve stvari bez dokaza...lumani je napisao/la:

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
A sta ako neko, poput mene, nije ni za jednog? Sta ako je neko za reprezentaciju? Ooooh nooooo!Ramsey16 je napisao/la:De neko nek stavi anketu ko je za Musu ko je za Mirzu

On topic: Hebo vas belaj, svatite da ni Mirza ni Musa nisu vrijedni zehrice koliko je Bosna vrijedna. Nema tu price. Slazem se da su nas obojica zaduzili svojim igrama - ali mogao je to isto tako biti i neko drugi. Morate shvatiti da nam je cijeli sport u rasulu, te da osim fudbalske repke (ako i to), nema niceg pozitivnog. Meni su glasne zice stradale veceras, i opet ce, pa tamam igrali Musa i Mirza ili neki anonimusi. Kae sramota. Nije sramota nasa. Sramota njihova.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
solinas je napisao/la:Umjesto da ga zastiti on dijete napada,kako mi je pao u ocima vecerasfilip13 je napisao/la:

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Nisam mogao gledati utakmicu, vidim da je katastrofa, jel mi moze neko da kaze sta je dovelo do te situacije izmedju Teletovica i Muse?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Kakvih retarda ima na ovoj temi veceras, daj nek neko baci atomski na nas, molim te Boze.
I ja sam do sad dizao Mirzu u nebesa ali za mene je veceras umro u svakom obliku.
Napasti momka od 17 godina i ne braniti ga te glumiti kauboja je neoprostivo. To se ne moze opravdati.
I ja sam do sad dizao Mirzu u nebesa ali za mene je veceras umro u svakom obliku.
Napasti momka od 17 godina i ne braniti ga te glumiti kauboja je neoprostivo. To se ne moze opravdati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Na ovoj slici Musa ide na Mirzu vise nego Mirza na Musu. Vruce glave, frustracije zbog poraza...filip13 je napisao/la:
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Jesam li samo ja vidio da je Musa nakon pada bukvalno poplavio u jednom trenutku bio i to dok mu se još nije bila ukazala pomoć.
Sad gledam snimak nije mi udarac izgledao toliko jako uživo je to dosta jače izgledalo
Sad gledam snimak nije mi udarac izgledao toliko jako uživo je to dosta jače izgledalo
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Moždaa je ovo neki novi oblik teambuildinga kome nas javno i besplatno uči znalac, još jedan kočijaš, koji vodi ovu kafansku elitu...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
@remA procitaj vijest na klix-u i vidjet ces da je maltene identicno kao sto sam ja napisao u svom postu!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Teletovicu yebem ti familiju jos jednom, i jos 5 puta cu veceras! ne mogu vjerovati covjece koliko sam se radovao njegovim poenima iz bruklina i sunsa, ostajao svaku yebenu utakmicu zbog njega budan, i da ovako nesto uradi jednom djecaku koji je u usponu i kojem je mogao biti idol jedino. Ovo ti ne mogu oprostiti, sve ti yebem !
kako sad nastaviti kvalifikacije???
sajo10 je napisao/la:Jesi cuo za rijec "senzacionalna zurnalistika"? S drugim rijecima, obicno **** koji novinari napisu da bi iskoristili jednu katastrofu da povecaju broj gledanosti ili citanosti etc.. Nemojmo povjerovati u ovakve stvari bez dokaza...lumani je napisao/la:
ovo sve sto se desava je senzacionalna zurnalistika

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 10 sep 2016, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Nije jedini problem sto je Mirza napao Musu. Problem je sto se Mirza zayebava, protiv Svedske je dizao nerezonske suteve, veceras se opet glupirao, nije slusao Mulaomerovica ni 2% i ovo na kraju je slag na tortu.
Mirza, za ovu repku su igrali bolji igraci od tebe, a posebno bolji ljudi od tebe. Ovo nije tvoja repka, vec repka svih nas Bosanaca i Hercegovaca.
MIRZA ODLAZI !
Mirza, za ovu repku su igrali bolji igraci od tebe, a posebno bolji ljudi od tebe. Ovo nije tvoja repka, vec repka svih nas Bosanaca i Hercegovaca.
MIRZA ODLAZI !
SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.