Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

wobly92
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la wobly92 » 10 sep 2016, 23:02

Pistol je napisao/la: Sa druge strane dizete Musu kao da je James licno , osvojio je to prvensto (za koje osim nas i nekoliko Litvanaca nikog na svijetu nije briga) i sta sad ....
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 10 sep 2016, 23:03

Hajd sto se oni posvadjase neg sad i mi ovdje pocesmo eh taj nas mentalitet **** ti mater ako imas drugacije misljenje :'D. A to za davljenje po avazu mislim da su odma udarili senzaciju da privuku čitaoce, izvor vesela sveska.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 sep 2016, 23:03

Napisa neko, da ga je napao jer se Musa unijo Mozgovu pa sta ako je? Vi kad izadjete sa prijateljima vani i pocnu neke frke, vi nalupate svog prijatelja, da mu ocitate ''lekciju'' jel'?

Mirza bio si heroj ovom napacenom narodu, jos se pamte tvoje trice sa parkinga, 20% drzave i dijaspore je ustajalo ujutro 2,3,4h da te gleda, a sa ovim veceras si sve zasrao! Najmanje sto mozes napraviti je javno izvinjenje Musi i oprost od reprezentacije, da te ljudi koliko toliko ne mrze vise.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 10 sep 2016, 23:03

Sad sam zvao jarana koji je sjedio blizu parketa. Kad je Karasev naletio na Musu, Teletovic je nesto rekao Musi, a ovaj mu je odgovorio "Jebote oni sto ih branis", nakon cega ga je mirza uhvatio za vrat i yebao mu majku.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Jakobsen91
Kontakt:

Post Postao/la Jakobsen91 » 10 sep 2016, 23:03

Mi ko da u Zanzibaru zivimo, pola sata nakon utakmice mi jos uvijek nagadjamo sta se desilo, da li je realno da nema neko da napise od rijeci do rijeci sta se tacno desilo. I onaj Majer samo usuti, on bi istog trenutka odjavio prenos. Reci sta se desava, da vidimo s kim imamo posla, nema smisla stvari gurati pod tepih.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 10 sep 2016, 23:03

*p!p!t@* je napisao/la:Damir Mulaomerović se brani hajkom a ne može da objasni sam sebi zašto kapiten ne sluša njegove zamisli. Idi ubij se negdje levatu. Čuj razgovorom riješili frustracije, pa niste teetke, ti moraš da mlatneš šakom od ssto i kažeš ti ti i ti ne igrate zato i zato. A ne da govori da je nedopustivo takvo ponašanje, kako je nedopustivo kad se ljudi ponašaju tako. Znači negdje kraj potoka utoka i rokni se da se ne blamiraš više...

Pa nije on jadan kriv što nema autoritet nad Mirzom. Da se razumijemo, ne branim ja Mulaomerovića, ali ga i ne krivim. Krivim Savez koji ga je doveo misleći da nešto zna, a očigledno ne zna... i opet nije on kriv što ne zna, volio bi da je k'o Greg Popovich, al ne ide. :D I nemoj da lupa od sto, vidiš da je Boga opsovao pa ga i zbog tog osuđuju, ne daj Bože da nam je Repeša selektor :D

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 10 sep 2016, 23:04

De neko nek stavi anketu ko je za Musu ko je za Mirzu

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 10 sep 2016, 23:04

U Mirzinoj glavi nesto ne stima to je evidentno.Pa i protiv Svedske se zakacio sa Jukom i tu se bas vidjelo da ima nesto u pozadini svega..Al vrijeme ce pokazati sta i kako.

Ja samo znam jedno..Bosna i Hercegovina nema niti u jednom sportu svjetsku klasu i nekoga kome se moze oprostiti neko glupiranje u i oko reprezentacije.Mi smo u svijetu sporta jedna velika 0!! Al zato imamo na pretek mladica koji kad kupe nove patike u kojima ce igrati,misle da su automatski zvijezde..Grdna rano,nismo ni svjesni svoje nesvjesti :facepalm:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 sep 2016, 23:05

autogol je napisao/la:U Mirzinoj glavi nesto ne stima to je evidentno.Pa i protiv Svedske se zakacio sa Jukom i tu se bas vidjelo da ima nesto u pozadini svega..Al vrijeme ce pokazati sta i kako.

Ja samo znam jedno..Bosna i Hercegovina nema niti u jednom sportu svjetsku klasu i nekoga kome se moze oprostiti neko glupiranje u i oko reprezentacije.Mi smo u svijetu sporta jedna velika 0!! Al zato imamo na pretek mladica koji kad kupe nove patike u kojima ce igrati,misle da su automatski zvijezde..Grdna rano,nismo ni svjesni svoje nesvjesti :facepalm:
Ne stima mu 21 milion dolara !
Max Allegri

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 10 sep 2016, 23:05

esprit24 je napisao/la:Sad sam zvao jarana koji je sjedio blizu parketa. Kad je Karasev naletio na Musu, Teletovic je nesto rekao Musi, a ovaj mu je odgovorio "Jebote oni sto ih branis", nakon cega ga je mirza uhvatio za vrat i yebao mu majku.

A poslije tog došao Horatio Caine iz CSI Miamia i riješio slučaj. Kakav bolan vrat, Musa progovorio Mirzi nije od straha.. na suze ga čovjek natjerao!!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 10 sep 2016, 23:06

Selektora otjerati još večeras. Između igrača ne postoji nikakva suradnja, hemija ili bilo kakav odnos zajedništva.
Mozgov napao Musu a od naših niko da priđe da rusu jbe sve po spisku, ko pizde najveće samo gledaju, tu prije svega mislim na kapitena i Nurkića kao najveće zvijezde. Kada se samo sjetim tekme prije par godina na Euru sa Grčkom, pred kraja utakmice Mršić udario nekog grka, opća tuča na terenu svi naši navalili na grke, Krupalija čak sa jednom nogom ulazi u teren druga mu bila zamotana zbog povrede. O fudbalerima da ne govorim. A ovo noćaš...

Sve u svemu velika bruka i sramota, a mislim da je najveća krivica na katastrofalnom treneru.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 sep 2016, 23:06

Hebu ljudi Mirzi mamu iz Mejdana dok izlaze nije malo...

Za mene je on mrtav,hebali ga rusi..

Mali je on za jednog Milosa Teodosica !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 10 sep 2016, 23:06

wobly92 je napisao/la:
Pistol je napisao/la: Sa druge strane dizete Musu kao da je James licno , osvojio je to prvensto (za koje osim nas i nekoliko Litvanaca nikog na svijetu nije briga) i sta sad ....
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Daj molim te , hajde mi reci 2 osvajaca Europskih prvenstava u kosarci do 16 godina prije nas ... ako ih znas bez googla evo ja kazem da sam glupan (ali obojica znamo da ne znas ni finaliste niti da si ikada prije ili poslije naseg osvajanja pogledao neku utakmicu mladih reprezentacija - osim BiH)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 sep 2016, 23:06

Eh da je sad Spahic bio u ovoj katastrofi pa da nam baci jedan srceparajuci text na facebook profilu... :D :D :D hahahaha
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 10 sep 2016, 23:07

slika

VI STE, VI STE, PONOS DRŽAVE, PONOS DRŽAVE :bih: :bih: :bih: :bih:
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 10 sep 2016, 23:07

Evo sad' iz Mejdana dolazi... Bez glasa sam ostao :salut: atmosfera je bila nevjerovatna :tokralju:

Eh sad', 1/4 i 2/4 su bile izvanredne, odlicna odbrana, solidne akcije u napadu, naravno tu ne racunam one bezazlene suteve Teleta... 3/4 standardno katastrofalno odigrana od strane nas, dok smo u 4/4 vec pogubili sve konce... Mulaomerovicu svaka cast, lik se trudio, pokusavao je, ali ne mozes ti nista napravit kad' te kapiten repke ne yebe ni 2%... Sramota... Mulaomerovic na njega zagalami, a ovaj mu odgovori nesto kao "Sta je jebote"... Pa gdje to ima ljudi moji... Pa lik je izgubio jedno 50tak lopti :facepalm: nisi na terminu majstore, nisi :nene:

Slag na tortu je na kraju ono svadjanje sa Musom... Katastrofa... Pa bolan gdje ces nasrnut' na dijete od 17 godina... HALOO, 17 godina... Jos mu se napsovao... Kocijas pravi... Jos na kraju se i sa publikom posvadja... Ma goni se u kurrac krasni :facepalm: ne znam da li je istina, ali jaran koji je bio na drugoj strani tribine kazu da su se posvadjala i porodica Muse i Teletovica... Koliko ima istine u tome, ne znam :think: a i Nurkic dodje i poce psovat navijacima na tribini... Pa koji kurrac im je bio...

Teletovicu molim te vise se nikada nemoj pojaviti u reprezntativnom dresu pa makar nikada vise ne pobjedili :salut: DZANAAAN MUSAA :salut: :salut:
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 10 sep 2016, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 sep 2016, 23:08

remA1 je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Damir Mulaomerović se brani hajkom a ne može da objasni sam sebi zašto kapiten ne sluša njegove zamisli. Idi ubij se negdje levatu. Čuj razgovorom riješili frustracije, pa niste teetke, ti moraš da mlatneš šakom od ssto i kažeš ti ti i ti ne igrate zato i zato. A ne da govori da je nedopustivo takvo ponašanje, kako je nedopustivo kad se ljudi ponašaju tako. Znači negdje kraj potoka utoka i rokni se da se ne blamiraš više...

Pa nije on jadan kriv što nema autoritet nad Mirzom. Da se razumijemo, ne branim ja Mulaomerovića, ali ga i ne krivim. Krivim Savez koji ga je doveo misleći da nešto zna, a očigledno ne zna... i opet nije on kriv što ne zna, volio bi da je k'o Greg Popovich, al ne ide. :D I nemoj da lupa od sto, vidiš da je Boga opsovao pa ga i zbog tog osuđuju, ne daj Bože da nam je Repeša selektor :D
Fora je u tome što on glumi nevinašce u svemu, lafo vodi ekipu, a čovjek mu sam ekipu glumi. :puke: ma uostalom na šta i ja živce gubim, ta svvakako se znalo da padamo u trećoj četvrtini kao i uvijek... :kafa:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 10 sep 2016, 23:08

Sve je ovo normalno :D The Show Must Go On

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, JHam i 10 gostiju.