Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Mirza Teletoviću, j.e.b.e.m ti svu šugavu familiju u po usta gnjido pokvarena !!! Ti si obična k.u.r.č.i.n.a, a ne kapiten reprezentacije !!! Sramota me je svake noći koje sam ustao da te gledam uhljupe šugavi, štaeta što ti LeBron svojevremeno ne razvali usta seljačka gnjidu raspala. Dijete od 17 godina ti našao udarat i psovat mu majmune raspali. To isto dijete je neko kome si ti kretenu idol bio, neko ko se na tebe ugledao. O tvojim aferimima je više suvišno i pričat, ovaj neodlazak u Rusiju i divljanje ko zadnji majmun čitavu utakmicu je vrhunac tvog bezobrazluka i tvog ega. Umislio si sebi da si križanac Jordana i LeBrona lično i da možeš birat šta i kako da radiš.
Damir Mulaomerović je trenerska nula, to niko ne spori, ali taj čovjek je TRENER I SELEKTOR J.E.B.E.N.E REPREZENTACIJE BOSNE I HERCEGOVINE koja treba da bude svetinja. Ti si svoje poštovanje prema tom dresu odlično pokazao psovanjem treneru i konstantnim potkopavanjem autoriteta. Kakav god da je on k.u.r.ac od stručnjaka, ti si njega morao poštovati jer je on trener a ti igrač i kapiten. TI si majmune svojim primjerom trebao pokazati svima kako se treba poštovati i trener i dres i država. Šta si ti uopće svojim primjerom pokazao ? Ti si malog Džanana, jedinog igrača koji je pokazao srce i intenzitet kojim se igra za sveti dres, krenuo udarit i psovao mu mater u p.i.č.k.u i to nakon što ga je Rus namjerno hinjski udario. Pa smradu smrdljivi na tog istog Rusa si trebao nagrnut i njemu psovat a ne dijete udarat jado jadni. To dijete je onim unošenjem u facu Mozgovu pokazalo da ne da nikom na sebe, Mozgovu koji čitavu utakmicu s.e.r. sudijama i buni se za sve živo. TI si to čitavu utakmicu posmatra i boljela te ona stvar.
Na kraju krajeva gnjido, taj isti Džanan je ovoj jadnoj državi donio najveću radost i ponos od osamostaljenja osvajanjem onog prvenstva Europe do 16 godina. U mojim očima ta titula i taj ponos je veći 10 puta od onih tvojih trica protiv Litvanije. Mali Džanan tebi treba biti uzor kako se bori za dres i kako se nikome ne da na svoju državu, a ne obratno. Najtoplije se nadam da si završio sa reprezentacijom za sva vremena i da nikad nikakve uloge u našoj reprezentaciji nećeš imat. Od jednog Nenada Markovića si po individualnom kvalitetu bolji igrač ali je Neno jedno 10 puta veći igrač u očima nas Bosanaca i Hercegovaca jer se Neno borio kad je nacionalni ponos bio na vrhuncu. Ti si samo jedna obična gnjida nedostojna dresa jedne države. Za tebe veliki, ogromni Miloš Teodosić je fino rekao da uspjesi u reprezentaciji prave velike igrače i legende.
ODLAZI IZ SVETINJE SMRADU RASPALI !!!!!!!!!
Damir Mulaomerović je trenerska nula, to niko ne spori, ali taj čovjek je TRENER I SELEKTOR J.E.B.E.N.E REPREZENTACIJE BOSNE I HERCEGOVINE koja treba da bude svetinja. Ti si svoje poštovanje prema tom dresu odlično pokazao psovanjem treneru i konstantnim potkopavanjem autoriteta. Kakav god da je on k.u.r.ac od stručnjaka, ti si njega morao poštovati jer je on trener a ti igrač i kapiten. TI si majmune svojim primjerom trebao pokazati svima kako se treba poštovati i trener i dres i država. Šta si ti uopće svojim primjerom pokazao ? Ti si malog Džanana, jedinog igrača koji je pokazao srce i intenzitet kojim se igra za sveti dres, krenuo udarit i psovao mu mater u p.i.č.k.u i to nakon što ga je Rus namjerno hinjski udario. Pa smradu smrdljivi na tog istog Rusa si trebao nagrnut i njemu psovat a ne dijete udarat jado jadni. To dijete je onim unošenjem u facu Mozgovu pokazalo da ne da nikom na sebe, Mozgovu koji čitavu utakmicu s.e.r. sudijama i buni se za sve živo. TI si to čitavu utakmicu posmatra i boljela te ona stvar.
Na kraju krajeva gnjido, taj isti Džanan je ovoj jadnoj državi donio najveću radost i ponos od osamostaljenja osvajanjem onog prvenstva Europe do 16 godina. U mojim očima ta titula i taj ponos je veći 10 puta od onih tvojih trica protiv Litvanije. Mali Džanan tebi treba biti uzor kako se bori za dres i kako se nikome ne da na svoju državu, a ne obratno. Najtoplije se nadam da si završio sa reprezentacijom za sva vremena i da nikad nikakve uloge u našoj reprezentaciji nećeš imat. Od jednog Nenada Markovića si po individualnom kvalitetu bolji igrač ali je Neno jedno 10 puta veći igrač u očima nas Bosanaca i Hercegovaca jer se Neno borio kad je nacionalni ponos bio na vrhuncu. Ti si samo jedna obična gnjida nedostojna dresa jedne države. Za tebe veliki, ogromni Miloš Teodosić je fino rekao da uspjesi u reprezentaciji prave velike igrače i legende.
ODLAZI IZ SVETINJE SMRADU RASPALI !!!!!!!!!
Nebitna koš razlika, Britanci su izgubili 2 put od Mađarske i pobjedili su Makedoniju jednom, u slučaju ako izgube od Makedonije imali bi omjer 1-3 a Makedonci 1-2 i onda bi i Mađari opet morali pobjediti Makedonce na što sam zaboravioremA1 je napisao/la:caseres je napisao/la:Je li to dvoje samo da se poklopi, nebitna kos razlika i druge ekipe?SGD53 je napisao/la:Što je najgore mi i dalje imamo šanse, ako Makedonci pobjede Britance a mi Švede...
Mi da dobijemo Švedsku jedno 15 razlike, i da VB izgubi od Makedonije 15 razlike

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Mi od svih timskih sportova imamo samo jednu pravu repku, a to je fudbalska naravno. Dok Dzeko **** majku Dragovicu jer je ovaj pomislio napast naseg igraca, Mirza Teletovic **** majku dijetu od 17 godina koji nam je donjeo zlato. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
kod nas se eurovizija pomarise

zbog tog bosanskog mentaliteta nema nam uspjeha bilo gdje. bilo to u sportu, drustvu, ekonomiji. kad se medjusobno posvadjamo, kad trener umjesto motivise igrace psuje sve redom, kad pocne publika **** svima sve, eeh to je onda bosna.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
-
- Kontakt:
Ne podrzavam Mirzu i osidjujem ovaj potez. Isto tako ne podrzava naseg Musu ( kojeg obozavam) , a koji je prerano počeo da s eponasa kao da ima 25 godina i velika je zvijezda kosarke. Nema potrebe da se on unosi u facu Mozgovu, za mene to nije nikakva " sportska drskos " koja je pozeljna, vec mi govori o tome da Musa ima prolem u karakteru ili sa glavom.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Evo, ispravljajte me sad kosarkaski lordovi foruma. Je li bila igra ona koju sam opisivao gledajuci Cibonu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
neurofunk je napisao/la:

-
- Kontakt:
Ako sada "zvijezda" bude tražila da ga se poštedi zbog putovanja za švedsku yebo on sve svoje!!!
Zadnja izmjena: Bosna_BabyBoy, dana/u 10 sep 2016, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
kad se svede, ubi nas primitivizamBIHpatriota je napisao/la:Ne podrzavam Mirzu i osidjujem ovaj potez. Isto tako ne podrzava naseg Musu ( kojeg obozavam) , a koji je prerano počeo da s eponasa kao da ima 25 godina i velika je zvijezda kosarke. Nema potrebe da se on unosi u facu Mozgovu, za mene to nije nikakva " sportska drskos " koja je pozeljna, vec mi govori o tome da Musa ima prolem u karakteru ili sa glavom.
Ja mislim da Mirzi ne odgovara mentalitet Nurkica i Muse. To njihovo unosenje u face, hajke, pjevaljke i slicno. Vecerasnja Mirzina nemoc je samo doprinijela da se iskali na nekome. Uvijek je najlakse na najmladjem, u svakom slucaju lakse nego na Nurkicu koji bi ga lansirao na dno Jablanickog jezera.
Mirza umjesto da bude primjer tako što će poštovat Mulu, bez obzira što ovaj pojma nema, kako bi ga i drugi poštovali, zbog nekog višeg interesa, on se kabadahijski ponaša. Juka nafuran, bahat, nadam se da je samo nezreo i da će ga godine koje dolaze promijenit. Muse mi je žao zbog ove situacije na kraju, ali momak malo se i ti smiri, šta ćeš se Mozgovu unosit u facu. Summa summarum, jadno. Žao mi Gorde, Elmedina i ovih finih momaka. Mulaomoreviću će vrhunac karijere biti Cibona i borba za opstanak u ABA ligi.
Samo naprijed Saraj'vo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da je njemacka osvojila ww2, tamo neke 1955. bi nam dali nezavisnost kad bi vidjeli kakvi smo medvjedi i TELad.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa dobro sad.. I dzeko je imao svoje ispadebodi123 je napisao/la:Mi od svih timskih sportova imamo samo jednu pravu repku, a to je fudbalska naravno. Dok Dzeko **** majku Dragovicu jer je ovaj pomislio napast naseg igraca, Mirza Teletovic **** majku dijetu od 17 godina koji nam je donjeo zlato.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Dobro evo da vas pitam nešto, kako vi vidite Musu? (ne mislim igrački dakako)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Problem u sistemu vrijednosti. Kapiten teletovic ne postuje trenera, ma Ko god da je on. publika ne postuje kapitena Koji ima kredita za 100 ovakvih ispada. Musa je premlad da bi se upustao u rasprave Sa bilo kim od protivnickih igraca I veceras je razmazen za sva vremena.
Rokoko87 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da i ovo neko pokušava opravdati
ja bolan
+1 s tim da sam uz Mirzu ovaj put, vjerujem da je pokusao nesto rec` Musi kad je ovaj reagovao na Mozgova i unosio mu se u facu i Musa sa ludom, mladom krajiskom glavom, vjerovatno mu je odbrusio nesto i normalno da je Mirza puk`oBIHpatriota je napisao/la:Ne podrzavam Mirzu i osidjujem ovaj potez. Isto tako ne podrzava naseg Musu ( kojeg obozavam) , a koji je prerano počeo da s eponasa kao da ima 25 godina i velika je zvijezda kosarke. Nema potrebe da se on unosi u facu Mozgovu, za mene to nije nikakva " sportska drskos " koja je pozeljna, vec mi govori o tome da Musa ima prolem u karakteru ili sa glavom.

-
- Kontakt:
Neslažem se stim da Musa pretjeruje! Momak ima jako samopouzdanje i to će vrijeme pokazati...
A "kapiten" umjesto da stane u stranu momka, on njega ponižava
A "kapiten" umjesto da stane u stranu momka, on njega ponižava
Trenutno korisnika/ca: StevieG8, TripleThreat i 24 gosta.