Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
A kad taj kapiten ekipe ne **** selektora ni 2% onda je to ok 

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Svi koji kazete treba Mirzi oprostit ovo ono pa **** ga da si LeBron valjda ima neka granica. Mislim da je veceras pokazao da mu nije mjesto u reprezentaciji.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja cu im svima psovat ovdje dok ban ne dobijem familiju im ****
I neko ko gore napisa, kad balavcu kapiten BiH **** 10 matera ima da suti a druga stvar sto je kapiten cigan seljacki i ne branim mirzu nego su obojica krivi
I neko ko gore napisa, kad balavcu kapiten BiH **** 10 matera ima da suti a druga stvar sto je kapiten cigan seljacki i ne branim mirzu nego su obojica krivi
Nad tobom sunce najljepše sja
- akisarajevo92
- Kontakt:
Musa je dobio udarac od Ruskog igraca i pao je. I dok mu se ukazivala pomoc Mirza je nesto opsovao i Musa je poceo plakati i otisa je na klupu a publika je poludila na Mirzu uzasne psovke su upucene sa tribina uz povike Musa, Musa.
Don't believe the hype.
- majestic24
- Kontakt:
kad se to desilo??BijelaCokolada je napisao/la:Mene stid za Mirzu.Pa gdje ces djete udarati i psovati mu mater,kakva osoba moras biti.
jer ugasio sam tv minut prije kraja.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
odavno sam pisao da ne mozes imati normalnu repku sa dvojicom nba balvana. Obadvojica ortodoksni primitivci
Porediš situaciju iz Brazila koju niko nije vidio, već nekoliko medija prenjelo, sa situacijom koju je na licu mjesta vidjelo 4000+ ljudi, i još desetine hiljada na TV. Nelogično skroz.calcio je napisao/la: A kod nas raja sve vjeruje, sjecam se price iz Brazila da su se Vedo i Spaha tukli u hotelu, da su tanjiri letili itd.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
samo kod nas nazalost ima likova koji poput tebe razmisljaju..hamzaTM87 je napisao/la:Mirza da se popišao na sred Mejdana po svakom Bosancu lično, za ovaj dres je dao što Musa možda nikad neće. Musa je kao i Juka seljačina ufurana (ne govoreći ništa o igračkoj kvaliteti) i a samo se kod nas nažalost takvi igrači gotive
zato i jesmo sportska nacija u rangu Burundija i Lesotaarmin dju je napisao/la:Pa i Spaha je karo Pjanketa, to to je kod nas kapitensko vaspitanje
Hvala brate moj dobri, da sam jucer umro ne bih shvatio da su "psuje" i "zagalami" dva ista pojma. Cime ga nije Musa postovao? Jer je predugo lezao za Mirzin ukus?bhfanatic14 je napisao/la:Vidi se da ti veze nemas o sportu... kapiten je glavni u svakoj ekipi, on kad zagrmi ostali ima da sute ovo sam cujem u bosnje da kapiten nesmije da zagalami na jednog 17gpdisnjeg momka..pa taj malac ima da suti i uci i igra a ne on da se nesta kurci i glumi...ovo je bruka sta su mirzi uradili djecurlija juka vas i musa ovaj... samo vi tako nadam se da mirza napusta ovaj cirkus a neka vam ostanu ovi super momci koji nikog ne postuju.. vidjet cemo kad cemo nekud opet otic sa ovim glumcima...ako ne postujes kapitena ekipe onda si nikakav Sportas nit imas karaktera.. kakav zirkus doso malac sa 17 glumit igracinu,unosit se mozgovu u facu koji bi ga pojeo ko cevape... jadno tipicno bosna i balkanavira je napisao/la:Ocigledno se nisi bavio sportom nikad, ili si zaboravio kako je u jednom ozbiljnom kolektivu. Ne smije se desiti da kapiten psuje mladom igracu. Ocigledno isfrustriran losom utakmicom, i ja sam, i svi smo mi. Ali ono je uzas.Gifron je napisao/la:Musa jest talenat, ali Mirza kao kapiten je uviek u pravu.
BHF nije trebao stati na strane Muse. Kao i ostala vecina Mejdana.
Ovo se Mirzi nije smjelo uraditi
Zadnja izmjena: avira, dana/u 10 sep 2016, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm scared of failure all the time, but I'm not scared enough to stop trying" - "Rowdy" Ronda Rousey
Ma sramota tuci dijete. Sta fali ako se Musa unio u lice Mozgovu, trebao je i Mirza stati na Musinu stranu, a ne braniti Mozgova.
Eh moj Mirza...fuj fuj...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nemanja igrač generacije ! 

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pi.cka umjesto da stane uz svog saigraca koji je ocito dobio namjeran udarac od njegovog bivsog havera iz Netsa (Karaseva), on psuje djetetu koje se previja od bolova
Kapiten BiH, Mirza Teletovic
Kapiten BiH, Mirza Teletovic

Don't believe the hype.
Baš sramota, neka je saigrač al Musa je dijete, maloljetnik. Umjesto da stane u njegovu zaštitu zbog namjernog faula, on ga napada. Nek mu je na sramotu i nadam se da će ga mediji "ispoštovati" finim člancima.
To je to.hamzaTM87 je napisao/la:Mirza da se popišao na sred Mejdana po svakom Bosancu lično, za ovaj dres je dao što Musa možda nikad neće. Musa je kao i Juka seljačina ufurana (ne govoreći ništa o igračkoj kvaliteti) i a samo se kod nas nažalost takvi igrači gotive

Mirza je bogotac, a ovi sto laju na njega nek mu ga poflautaju.

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Jeste i trener ima da sutibhfanatic14 je napisao/la:Vidi se da ti veze nemas o sportu... kapiten je glavni u svakoj ekipi, on kad zagrmi ostali ima da sute ovo sam cujem u bosnje da kapiten nesmije da zagalami na jednog 17gpdisnjeg momka..pa taj malac ima da suti i uci i igra a ne on da se nesta kurci i glumi...ovo je bruka sta su mirzi uradili djecurlija juka vas i musa ovaj... samo vi tako nadam se da mirza napusta ovaj cirkus a neka vam ostanu ovi super momci koji nikog ne postuju.. vidjet cemo kad cemo nekud opet otic sa ovim glumcima...ako ne postujes kapitena ekipe onda si nikakav Sportas nit imas karaktera.. kakav zirkus doso malac sa 17 glumit igracinu,unosit se mozgovu u facu koji bi ga pojeo ko cevape... jadno tipicno bosna i balkanavira je napisao/la:Ocigledno se nisi bavio sportom nikad, ili si zaboravio kako je u jednom ozbiljnom kolektivu. Ne smije se desiti da kapiten psuje mladom igracu. Ocigledno isfrustriran losom utakmicom, i ja sam, i svi smo mi. Ali ono je uzas.Gifron je napisao/la:Musa jest talenat, ali Mirza kao kapiten je uviek u pravu.
BHF nije trebao stati na strane Muse. Kao i ostala vecina Mejdana.
Ovo se Mirzi nije smjelo uraditi
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Znao sam da od ovih levata nema nista,cim je otisao Harun iz saveza i Mulac postavljen za selektora
MALO JAKA ATMOSFERA U MEJDANU
Ne zasluzuju oni ovo,vratite ih u Skenderiju,na tehvid atmosferu

MALO JAKA ATMOSFERA U MEJDANU

Ne zasluzuju oni ovo,vratite ih u Skenderiju,na tehvid atmosferu

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- AlphonseKauders
- Kontakt:
je li neko bio na utakmici, sta se tacno desilo prije one psovke, sta je bio uzrok da Mirza onako reaguje?
Je li to dvoje samo da se poklopi, nebitna kos razlika i druge ekipe?SGD53 je napisao/la:Što je najgore mi i dalje imamo šanse, ako Makedonci pobjede Britance a mi Švede...
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!