kuknjavamuha milanez je napisao/la:nove klavifikacije!!FoSte95 je napisao/la:Sta nam sad treba za prolazak?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
kuknjavamuha milanez je napisao/la:nove klavifikacije!!FoSte95 je napisao/la:Sta nam sad treba za prolazak?
muha milanez je napisao/la:nove klavifikacije!!FoSte95 je napisao/la:Sta nam sad treba za prolazak?
"Uviek?" Mora da si u skolu sa Mirzom isao.Gifron je napisao/la:Musa jest talenat, ali Mirza kao kapiten je uviek u pravu.
BHF nije trebao stati na strane Muse. Kao i ostala vecina Mejdana.
Ovo se Mirzi nije smjelo uraditi
Bavio se 10 godina kosrkom.avira je napisao/la:Ocigledno se nisi bavio sportom nikad, ili si zaboravio kako je u jednom ozbiljnom kolektivu. Ne smije se desiti da kapiten psuje mladom igracu. Ocigledno isfrustriran losom utakmicom, i ja sam, i svi smo mi. Ali ono je uzas.Gifron je napisao/la:Musa jest talenat, ali Mirza kao kapiten je uviek u pravu.
BHF nije trebao stati na strane Muse. Kao i ostala vecina Mejdana.
Ovo se Mirzi nije smjelo uraditi
Ugasit sve, nije ovo za nas. Prvo, dozvolili smo Juki, balavcu, da mijenja savez, Mirza radi šta hoće, uredu jest i prije znao šutat iz nemoguće situacije ali je barem se trudio. Dovedeš degena na klupu koji ne zna nijedne akcije, nema ni 1% autoriteta, šta očekivat. Mislio sam da će od košarke nešto biti ali jok.pinoglavi je napisao/la:Ma brate vidjeli ste bolje od mene, musi mater **** sto misli da je Boga za muda uhvatio pa se mozgovu u facu unosi, jusufu jer tricu momcina suts a i mirzi i musi zbog onog na kraju. I da mu je 10 matera opsova ima da suti i sramota me i mejdana sto musi skandira nabijem ih obojicu jednako na kuravUnofficialpage je napisao/la:Šta je bilo tačno?pinoglavi je napisao/la:Mater im **** cigansku i musi i teletu i jusufu nisam 15km platio da se po terenu udarate cigani mars svi u pm
Ko se tačno potukao? Detaljnije malopinoglavi je napisao/la:Ma **** vas krivac u ovom nek i 50 razlike ispuse nek i teletovic s nase polovine trice suta, boli me briga, valjao nam je kad he to pogadjao protiv litvanije, al potuc se na terenu nemam rijeci seljacine odrvatne familiju im ****
Bolan yebo te talenat ako nemas strucnog insana na klupi da postavi taj talenat kako treba? Pa i fudbalu je ista stvar. Kakve smo generacije omladinske imali, ali nemamo qurca od trenera na klupi. Jer je nacionalni kljuc. Katastrofalno ljeto bih kosarke napokon doslo kraju!wobly92 je napisao/la:Na šta smo spali od one generacija sa EB iz Slovenije...a predviđala se tako lijepa budućnost, imamo talenata, samo što smo međedi k'o narod.
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, adisice, ahmic, aimar, AlphonseKauders, Anatomija, avenija, avira, Baader, badboy, BenjooJutub, bhfanatic14, BIHpatriota, BijelaCokolada, BoixosNois1899, BosnaSTL, Burberry46, Captain4, carapa, dbook, dino-92, esprit24, Faraon iz Visokog, FrancescoTotti, Frankie, Garfield, Gifron, grgr, guillermo, hamzaTM87, harden, HeraklitMracni, immortal, irfo, isakovich, jasta, JavierBosnia, Kajzer10, karajlo, Kaunas, Kobe Bryant, L-Train, lisander, lumani, madridista4ever, marconato, MElloo, mensur55, Mig_Mig, mirza_it, MirzaLukavac, Mokes, newton_heath_lyr, NEZALAGANJE, Osttribine, Peace, phily, PrinceofVeresija, Prle89, riHa98, rikimo, Rodman, Rule_hz, S-Y-L-A-R, saar, sajo10, save, Scof1eld, Serha, SGD53, Sheyi, skoJaa, soccerfan, StevieG8, THEC, thulkazal, TikTak, TOMCRAFT, totasef1, Viking2502, YaSSaL, ziss i 588 gostiju.
Tako je. Pogadjao je protiv Litvanije i potpuno pravo u svakoj utakmici da uzima nerezonske suteve.pinoglavi je napisao/la:Ma **** vas krivac u ovom nek i 50 razlike ispuse nek i teletovic s nase polovine trice suta, boli me briga, valjao nam je kad he to pogadjao protiv litvanije, al potuc se na terenu nemam rijeci seljacine odrvatne familiju im ****
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kovacic, zastitaIdentiteta i 23 gosta.