isticao je napadVGS je napisao/la:To juka buraz sutaj tricu vodimo 15 razlike

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
isticao je napadVGS je napisao/la:To juka buraz sutaj tricu vodimo 15 razlike
Mozda ga prosire na 32 ekipe pa opet nekako upadnemoManuel je napisao/la:Evropsko bez nas ce biti bas cudno al kvalitetom i sa ovim trenerom i ne treba da idemo.
Donnie Darko je napisao/la:Opet smo stavljeni na iskušenje, i opet i trećoj četvrtini. Jbg, više sreće drugi put.
Dobro je pa nije BajramDex je napisao/la:Hahahahahahahahah odee bog hahahahahah
Ko onda sa Sabitom ahahahaakisarajevo92 je napisao/la:Mozda ga prosire na 32 ekipe pa opet nekako upadnemoManuel je napisao/la:Evropsko bez nas ce biti bas cudno al kvalitetom i sa ovim trenerom i ne treba da idemo.
Pa jest druže malo i pretjerano,,ali nas je iskreno reći Mirza skoro sam koštao dobijene utakmice..pa frajer treba biti lider,smiriti tenzije ,ohladiti glave,a on sam pravi dječije greške,,pa igrač sa toliko iskustva treba da uvidi da samo ljudi tako reći njega pokrivaju,a on ko klasični zadrti bosančeros kao da klade ruši,bezvezna ispucavanja,pa znao je po 5-6 napada zaredom on lično upropastiti,pa ne ide druže to tako..calcio je napisao/la:Pretjerujete sa kritikovanjem Mirze oca mi. Covjek ima veliku volju, ne ide ga sut bas najbolje ali
Nisu prva dva su patriote treci je izdajniksamoposmatram je napisao/la:Nerazumijem se u kosarku pa bi volio vas pitati.
Mensur Bajramovic, Sabit Hadzic i Damir Mulaomerovic su isti lik jelde?
BiH uzima ovo do kraja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.