Znači dali smo peticu19TM87 je napisao/la:ma ja auto go...stvarno smjesan gol ali dobio je opet podrskucassanova je napisao/la:jel to autogol ?19TM87 je napisao/la:ovo veceras je bilo fenomenalno, nisam upucen oko ove cibalije jesu im otisli neki igraci stvarno mi nije jasno kako su 3 zavrsili...nije zbog pobjede od 4-1 nego sto nisu akcije napravili...upisa se i sehic u listu strelaca![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
nisu ono revijalni dresovi.cassanova je napisao/la:Vidim nema CODE na dresu ,nadam se da čemo naći nekog dobrog sponzora i sklopiti dobar ugovor.
pravi tek dolaze nakon 2 kola PL.

što drugo ?register je napisao/la:nisu ono revijalni dresovi.cassanova je napisao/la:Vidim nema CODE na dresu ,nadam se da čemo naći nekog dobrog sponzora i sklopiti dobar ugovor.
pravi tek dolaze nakon 2 kola PL.

1996
Dobro je da doleze novi,prepo sam se evo vidio sam ih sada na SS.ba 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
nemogu prije dobit dresove... sto? neznam ..... PROVJERENO 100%
Zadnja izmjena: register, dana/u 08 jul 2010, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sjajna igra plavih. Grbavica veoma dobro popunjena, 5-6 hiljada po mojoj procjeni.
Cibalija nije imala šanse na utakmici, naša odbrana je bila perfektna. Amar je napravio malu igricu sa brojevima, jer niko nije nosio svoj broj na leđima, vjerovatno zbog špijuna iz Hapoela. Zabili smo četiri komada, a da se nismo namučili, mada smo mogli utrpati još koji. Zeba i Višća sjajni, biće ubojiti naredne sezone. Stanić se solidno snašao na beku, Ćulum odličan, Savić se također odlično snašao, mislim da je zabio treći gol.
Obzirom da sam bio na sjeveru, iza Šehinog gola, tačno se vidjelo da mu je lopta odskočila prije nego će je udariti i jbg, Cibalija ga ubode, a da nisu šutirali na naš gol.
Plavi glavu gore, Hapoel će se dobro oznojiti ako nam misli zabiti gol, a Višća i Zeba su ubojiti iz kontra napada, tako da imamo dosta razloga za zadovoljstvo.
Kerla je dobio veoma sočne psovke i zvižduke kad je ušao u igru.
To bi ukratko bilo to. Mnogo smo jaki!
Cibalija nije imala šanse na utakmici, naša odbrana je bila perfektna. Amar je napravio malu igricu sa brojevima, jer niko nije nosio svoj broj na leđima, vjerovatno zbog špijuna iz Hapoela. Zabili smo četiri komada, a da se nismo namučili, mada smo mogli utrpati još koji. Zeba i Višća sjajni, biće ubojiti naredne sezone. Stanić se solidno snašao na beku, Ćulum odličan, Savić se također odlično snašao, mislim da je zabio treći gol.
Obzirom da sam bio na sjeveru, iza Šehinog gola, tačno se vidjelo da mu je lopta odskočila prije nego će je udariti i jbg, Cibalija ga ubode, a da nisu šutirali na naš gol.
Plavi glavu gore, Hapoel će se dobro oznojiti ako nam misli zabiti gol, a Višća i Zeba su ubojiti iz kontra napada, tako da imamo dosta razloga za zadovoljstvo.
Kerla je dobio veoma sočne psovke i zvižduke kad je ušao u igru.
To bi ukratko bilo to. Mnogo smo jaki!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma neka pobjeđuju pa makar igrali u potkošuljamaregister je napisao/la:nemogu prije dobit dresove... sto? neznam
Doce to samo polako...rumbalija je napisao/la:Ma neka pobjeđuju pa makar igrali u potkošuljamaregister je napisao/la:nemogu prije dobit dresove... sto? neznam
Hapoel !!!

Ne kontam ovo za dresove,ali dok pobjeđuju nije bitno u stvari samo da ne budu goli
.Ove sezone smo jači i očekujem dominaciju u PL,a za Hapoel ćemo vidjet.I da Zeba je puno bolji igrač od Bekrića 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dobar je Zeljo bio veceras,protivnik bezveze...sa najavljenim pojacanjima Zeljo jurisa na sve trofeje u narednoj sezoni,sto treba biti i prioritet!
Da li je bilo torpedaša u publici
Novi dresovi su trebali doci, to su oni sto je Seyo postavljao slike bilo ih je 6 na slici..
Al nisu dosli jer su se u Legei nesto zajebali oko slanja u Sarajevo...Valjda su mislili da treba doc sredinom avgusta al ustvari je trebalo prije Hapoela...
Al nisu dosli jer su se u Legei nesto zajebali oko slanja u Sarajevo...Valjda su mislili da treba doc sredinom avgusta al ustvari je trebalo prije Hapoela...

Pa s čim čemo igrat' protiv Hapoela...register je napisao/la:Novi dresovi su trebali doci, to su oni sto je Seyo postavljao slike bilo ih je 6 na slici..

1996
s ovima ja mislim...cassanova je napisao/la:Pa s čim čemo igrat' protiv Hapoela...register je napisao/la:Novi dresovi su trebali doci, to su oni sto je Seyo postavljao slike bilo ih je 6 na slici..

Eto ti HNL-a!
Ljepote ove cetri nasa predstavnika iduci tjedan nastupaju!
Sretno Zelji protiv Izraelaca!

Ljepote ove cetri nasa predstavnika iduci tjedan nastupaju!
Sretno Zelji protiv Izraelaca!
HSK Zrinjski Mostar
evo i ja sa tekme, uglavnom virtual je sve rekao,
jbte ako je ova cibalija bila 3. u HNL mi smo za njih barsa, još neko samo nek mi kaže da je hrvatska liga jača od naše ili slovenačka, ma nemaju pojma, da nije bilo stanića ne bi cibalija do ujutro dala gola
elem
zeba + višća = perverzija
lazo - katastrofa
fali sejo al bit će to dobro
stanić u sustini nije los bio
amar je najveci kralj na svijetu,
niko nije svoj broj nosio osim ibre (12)
i čak je izmjesao igrace na pozicijama koji lice jedni na druge
kerli je bolje da se sam ispise
vrlo sam zadovoljan onim sto sam vidio pogotovo zebom
branit cemo se tamo ko na žuči
i čekat kontru 
jbte ako je ova cibalija bila 3. u HNL mi smo za njih barsa, još neko samo nek mi kaže da je hrvatska liga jača od naše ili slovenačka, ma nemaju pojma, da nije bilo stanića ne bi cibalija do ujutro dala gola

elem
zeba + višća = perverzija
lazo - katastrofa
fali sejo al bit će to dobro
stanić u sustini nije los bio
amar je najveci kralj na svijetu,
niko nije svoj broj nosio osim ibre (12)

kerli je bolje da se sam ispise
vrlo sam zadovoljan onim sto sam vidio pogotovo zebom

branit cemo se tamo ko na žuči

Semper Fidelis
zaboravio sam reći da su nam poništili jedan gol
i da su dva gola oni izvadili sa gol linije,

i da su dva gola oni izvadili sa gol linije,

Semper Fidelis
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Ma igra fenomenala,svaka cast ''Brki'' ali i igracima po meni Visca opet najbolji naravno i Zeba se ne smije zaboraviti majstor je majstor,svi extra bili,ovaj Savic 7 puta bolji i korisniji igrac od Svrake,vidi se da je i Culumu lakse igrati sa njim,malo golmani ''zezaju'' hhah salim se ali onaj Karic imao jednu smijesnu intervenciju....
Najbitnije da imamo igru da se igra od noge do noge,da imamo igru,da nema ''nabijanja lopti napamet'' i aBd da izvucemo sto bolji rezultat protiv Hapoela.....
SAMO PONOSNO I HRABRO
P.S.Bio lik sa vuvuzuelom na sjeveru hahahahahahh
Najbitnije da imamo igru da se igra od noge do noge,da imamo igru,da nema ''nabijanja lopti napamet'' i aBd da izvucemo sto bolji rezultat protiv Hapoela.....
SAMO PONOSNO I HRABRO

P.S.Bio lik sa vuvuzuelom na sjeveru hahahahahahh
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako smo se ismijali tom sa vuvuzelom 

Cuj 4-1.Nije lose za pripremnu tekmu.Steta sto nismo nasli novog spica jer onaj lazo fakat nema pojma.To nam je najslabija karika u timu a i pored toga dali 4 komada pa bila to i Cibalija.Cestitke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.