FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
prije sam se bavio s tim ko ce igrati, a sad vala vise nemam zivaca. niti covjek moze biti optimista u svemu ovome kad otjeras pet igraca a onda vidis sta trener kaze. hocu reci kad vidim ove kazne za igrace ko bude vani iza 11h, odmah se sjetim jesica, ukidanja fb, neke halabuke, na kraju nikog nisu mogli pobjediti. naravno da ne mislim da trebaju hodati po kafanama, nego nacin na koji se to radi smrdi mi na pitarluk ko pokvarena riba.
Ma da tražit sportski život od zamisli sportiste je nešto nevjerovatno i tako lose da se treba pljivati ali jbg to si ti drugo ne znaš 
Napokon sutra tekma, poželio sam preduga mi je ovo pauza bila

Napokon sutra tekma, poželio sam preduga mi je ovo pauza bila

Posto rece Petrovic da novi igraci nisu jos spremni, ja bih poceo u ovom sastavu: Fejzic - Memija, Kosoric, Jahic, Boccacini - Stevanovic, Radinovic, Secerovic, Bekric, Lazic - Lendric. Talijan i Jahic se mogu rotirati na pozicijama stopera i lijevog beka.
- amazon
- Kontakt:
Danas samo podrska i tri boda, sve ostalo je nebitno. Nisu vec upisani bodovi, bit ce tesko, ali raduje sto je Krupa oslabljena. Sretno nam.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Ko nece igrati za Krupu?amazon je napisao/la:Danas samo podrska i tri boda, sve ostalo je nebitno. Nisu vec upisani bodovi, bit ce tesko, ali raduje sto je Krupa oslabljena. Sretno nam.
- amazon
- Kontakt:
Koljic, Milanovic i Markovic, koliko procitah. Koljic im je najbolji strijelac.samoposmatram je napisao/la:Ko nece igrati za Krupu?amazon je napisao/la:Danas samo podrska i tri boda, sve ostalo je nebitno. Nisu vec upisani bodovi, bit ce tesko, ali raduje sto je Krupa oslabljena. Sretno nam.
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/krupa- ... lju/206135
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Uz to je Redzic bio odsutan od ekipe zbog U-21. Mozda i to bude uticalo na njegovu igru.
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Transfermarkt-strucnjak... Nemas ti pojma o fudbalu, a kamoli o Redzicu.Transfer1312 je napisao/la:Jeste zapeli za Redzica a momak trenutno za Krupu igra u ocajnoj formi. Eto koliko vi pratite fudbal. Ulazio je cak par utakmica sa klupe ili bude prva izmjena...
On kad je najinteresantniji bio sa 17 -18 godina bez menadzera , bio je ponudjen Zeljeznicaru i tu sva prica zavrsava. Zastupnici su mu sad ovi u klubu u Krupi i hoce da ga prodaju direktno vani... Slicna situacija kao kod Memisevica
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
MOSA LJOŽE
Igrajte za Bukala...
Igrajte za Bukala...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
ma redzic talasika ugljesa igracina. a da je dosao kod nas bio igracina dok ga ne otjeraju za mjesec.
- Incognito87
- Kontakt:
jes vala talašika slaže se sa tobom 100%HausMan je napisao/la:ma redzic talasika ugljesa igracina. a da je dosao kod nas bio igracina dok ga ne otjeraju za mjesec.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
ko gleda real mogao je cuti da im je zabranjeno dovoditi igrace do 2018 uz atletiko, da hoce nama neko zabraniti sa dovodimo igrace do 2020

Hocel biti prenos na kojem kanalu ????
Kjosevski, Stevanović, Kosorić, Jahić, Stanić, Marković, Šećerović, Bekrić, Križman, M. Stevanović, Lendrić.
Neka nam je sretno!
Neka nam je sretno!
Ima li neko link? hvala
Wow penal za Krupu..mislim peti ili šesti dosad od početka lige..koji su oni faktor???
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
ovo je sramota 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.