Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Stan u formi ga dobija, Kei bolji u razmjenama, slaba mu konkurencija, Monfilsa su neki stavljali kao favorita... Nole ispade kao amater, ne znam zasto ljudi zavide ovom majstoru?
ZZ
- KingJamesMVP
- Kontakt:
e moj Stane koji zicer promaši na mreži
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Svi su oni cirkusanti osim Federera dakako.Djokovic sa laznim povredama,izazivanjem publike da mu lizu onu stvar i ovim deranjem majica.Nadal sa svojim flasicama,trpanjem prsta u cmar i izbjegavanjem bijelih linija.Pa jbte covjek je par puta napao djecu jer su mu sklonili flasicu sa mjesta
Cirkusant je naravno i Murray sa onim svojim gundjanjem i deranjem na samog sebe,a povremeno pokazuje i tendenciju za samoozljedjivanjem.Monfils je cigan nevidjeni.Svojim zajebavanjem na terenu zbog kojeg ga mnogi vole samo prikriva svoju nemogucnost da uradi nesto vise.Za Wawrinku kao i za Federera samo rijeci hvale za ponasanje.Dodji,odigraj mec bez nekih sranja i idi kuci.Treba spomenuti jos Del Potra kao dosta fer igraca,dok je Nishikori pokazao nivo bezobrazluka na Olimpijadi protiv Nadala.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Stan u formi ga dobija a forma se računa kao na RG, @shminka je upravu za razmjene, slaba jest, Monfilsa niko nije stavljao kao favorita već smo davali šansu da može dobiti Novaka zbog situacije u zadnjih 1-2 mjeseca.moj uzor-S.G je napisao/la:Stan u formi ga dobija, Kei bolji u razmjenama, slaba mu konkurencija, Monfilsa su neki stavljali kao favorita... Nole ispade kao amater, ne znam zasto ljudi zavide ovom majstoru?
I niko mu ne zavidi ali problem na forumu je kad kažeš nešto protiv komšija odmah te proglase nacionalistom. Glupost.
Kei dobro počeo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Najjace je to sto je Djokovic do sada sve Gren Slem titule, sem one prve protiv Tsonge, osvajao protiv Mareja, Federera i Nadala. Ovo ce mu biti tek treci put da ne igra sa nekim od njih u finalu. Znaci osvajao je titule protiv najboljih u istoriji ovog sporta. Red bi bio da se malo uozbiljite.
Krivo je svima sto je on Srbin, pogotovo zapadnjacima, zamislite samo da je kontra situacija u vezi Djokovica i Mareja, da ovaj drugi ima 12 GS titula, pa kakva bi onda medijska masinerija stajala iza britanca, niste ni svesni...
Krivo je svima sto je on Srbin, pogotovo zapadnjacima, zamislite samo da je kontra situacija u vezi Djokovica i Mareja, da ovaj drugi ima 12 GS titula, pa kakva bi onda medijska masinerija stajala iza britanca, niste ni svesni...
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Znaci racuna se samo kada je Sten u formi i kada ga dobije, a to je uradio svega 4 puta od njihovih 23 duela. Ljudi, skor je 19-4.Unofficialpage je napisao/la:Stan u formi ga dobija a forma se računa kao na RG, @shminka je upravu za razmjene, slaba jest, Monfilsa niko nije stavljao kao favorita već smo davali šansu da može dobiti Novaka zbog situacije u zadnjih 1-2 mjeseca.moj uzor-S.G je napisao/la:Stan u formi ga dobija, Kei bolji u razmjenama, slaba mu konkurencija, Monfilsa su neki stavljali kao favorita... Nole ispade kao amater, ne znam zasto ljudi zavide ovom majstoru?
I niko mu ne zavidi ali problem na forumu je kad kažeš nešto protiv komšija odmah te proglase nacionalistom. Glupost.
Kei dobro počeo.
Sa Nisikorijem 10-2...
Opet o komentatorima,Novakovom karakteru,lošoj igri protivnika,.Tacno se može namirisati u zraku 13.GS Djokovica
Još jućer je Monfils bio sazrio,govorili su da ne igra više za publiku te je sad mnogo ozbijnilji,bez izgubljenog seta u polufinale,ima šansu pisali su,.Sad je opet komad budale nedostojan polufinala,.
Nedostaju im tu Nadal i Federer,nedostaju svakom onom što prati ovaj sport,svi bi mi još epskih prskanja Djokovica po njima u polufinalima ili finalima ali qrac,valja doc do polufinala,.ah ta surova realnost sadašnjice
Novak je kriv samo po jednoj optužnici,.Bolji je od drugih.

Još jućer je Monfils bio sazrio,govorili su da ne igra više za publiku te je sad mnogo ozbijnilji,bez izgubljenog seta u polufinale,ima šansu pisali su,.Sad je opet komad budale nedostojan polufinala,.
Nedostaju im tu Nadal i Federer,nedostaju svakom onom što prati ovaj sport,svi bi mi još epskih prskanja Djokovica po njima u polufinalima ili finalima ali qrac,valja doc do polufinala,.ah ta surova realnost sadašnjice

Novak je kriv samo po jednoj optužnici,.Bolji je od drugih.

Prijatelju, da je ono njegovo sa RG-a forma, Roger, Rafa i Novak zajedno ne bi imali 15 GS-ova. Uozbiljimo se.Unofficialpage je napisao/la:Stan u formi ga dobija a forma se računa kao na RG, @shminka je upravu za razmjene, slaba jest, Monfilsa niko nije stavljao kao favorita već smo davali šansu da može dobiti Novaka zbog situacije u zadnjih 1-2 mjeseca.moj uzor-S.G je napisao/la:Stan u formi ga dobija, Kei bolji u razmjenama, slaba mu konkurencija, Monfilsa su neki stavljali kao favorita... Nole ispade kao amater, ne znam zasto ljudi zavide ovom majstoru?
Kei dobro počeo.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije samo to već kažem kad je Stan u formi da ga dobija, kao i sve ostale tenisere ali druga stvar što Stan tako igra jednom ili nijednom, takva forma.NukeR_G1970 je napisao/la:Znaci racuna se samo kada je Sten u formi i kada ga dobije, a to je uradio svega 4 puta od njihovih 23 duela. Ljudi, skor je 19-4.Unofficialpage je napisao/la:Stan u formi ga dobija a forma se računa kao na RG, @shminka je upravu za razmjene, slaba jest, Monfilsa niko nije stavljao kao favorita već smo davali šansu da može dobiti Novaka zbog situacije u zadnjih 1-2 mjeseca.moj uzor-S.G je napisao/la:Stan u formi ga dobija, Kei bolji u razmjenama, slaba mu konkurencija, Monfilsa su neki stavljali kao favorita... Nole ispade kao amater, ne znam zasto ljudi zavide ovom majstoru?
Kei dobro počeo.
Sa Nisikorijem 10-2...

S-Y-L-A-R isti odgovor, kratkog daha forma.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Najjace je sto ljudi evo 2 godine zazivaju onog Wawrinku sa RG,a covjek poslije tog turnira prakticno nije povezao 2 solidna meca.Ja mislim da je moguce da pobijedi Djokovica,jer je igrac koji najbolje igra kad se zainati.Njegov problem je sto tesko dolazi do situaciju u kojoj bi mu proradio inat,digla mu se ona stvar i u kojoj bi proigrao kao treba.Evo sad ce spusit polufinale.
Tek sada vidjeh ako Kei pobjedi veceras ide na poziciju broj 3 sto je ranking karijere, zanimljivo
Ja ja gori, nema sta yebena je konkurencija vopra 
Rodilo mu je sto se tiče protivnika nema šta, 3 predaje i polufinale sa nenornalnim Monfilsom i budalom jednom, ala sta je, gdje kupi ovu nafaku da mi je znat
I tako Novak nabija GS titule u ovoj jadnoj konkurenciji koju zdrav Federer piša sa 35 godina prije povrede

Rodilo mu je sto se tiče protivnika nema šta, 3 predaje i polufinale sa nenornalnim Monfilsom i budalom jednom, ala sta je, gdje kupi ovu nafaku da mi je znat

I tako Novak nabija GS titule u ovoj jadnoj konkurenciji koju zdrav Federer piša sa 35 godina prije povrede

NukeR_G1970 je napisao/la:Najjace je to sto je Djokovic do sada sve Gren Slem titule, sem one prve protiv Tsonge, osvajao protiv Mareja, Federera i Nadala. Ovo ce mu biti tek treci put da ne igra sa nekim od njih u finalu. Znaci osvajao je titule protiv najboljih u istoriji ovog sporta. Red bi bio da se malo uozbiljite.
Ma daaj! Pa pobijedi Federera s 4 djece u 33-35 godini! Nadala skoro raspadnutog koljena i psihe koja tezi ka nuli! I Murraya koji sam sebe pobijedi! I nemoj mi to on je iz Srbije, pa kao niko ga ne voli! Kako onda Anu Ivanovic svi vole? Kako?
Covjek pobjedjuje i na to mu svaka cast, ali imam pravo da komentarisem njegove pobjede, kontas? Da kazem da je do ovog GS finala dosao kao da igra neki 250 turnir! I da laze i da glumi, jer smo to svi vidjeli! Niko to sad ne izmislja!
Reci cu to i za Rogera svaki put kada to uradi! Jer je to prosto tako!
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Kako je smešno da se uvek napočinje ista tema kad Nole stigne do finala GS-a. 

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Stana prosralo ko nikog u tom mecu unazad godinama ako cemo realno.
Puno se ovdje se.re po Novaku, nek uzme jos par slemova i neka vam svima zacepi usta kao GOAT
Puno se ovdje se.re po Novaku, nek uzme jos par slemova i neka vam svima zacepi usta kao GOAT

ZZ
@Uno
Pa onda se napiše : "Kad bljesne..." a ne "Kad je u formi..."
Nazovimo stvari pravim imenima. Činjenica je da njega 2 bljeska odvajaju od igrača poput Tsonge, Berdycha, Ferrera, Nishikorija, pa i Čilića, a evo godinama ga se zbog toga gura ispred Murraya, pa čak i u rang sa "Big 3". Uz to, redovno sam viđao i da je "favorit" protiv ovih igrača.
Pa onda se napiše : "Kad bljesne..." a ne "Kad je u formi..."
Nazovimo stvari pravim imenima. Činjenica je da njega 2 bljeska odvajaju od igrača poput Tsonge, Berdycha, Ferrera, Nishikorija, pa i Čilića, a evo godinama ga se zbog toga gura ispred Murraya, pa čak i u rang sa "Big 3". Uz to, redovno sam viđao i da je "favorit" protiv ovih igrača.
41.21.1.
Evo pustam suzu za sve Federove fanove, dosadni ste Federe nije na GS ajmo pricat o Japanskim prepelicama koje pale i zare trenutno
Kako volim ove sitne korake kod namjestanja za ovaj topspin forehand. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
kakva igra nishikoria

Ti mora da si nastran pa ti je nejasno zasto je vole ,,,,Decko odustani od gledanja tenisa naredne dvije godine jer mlin ne melje na tvoju stranu i tacka.BARNYCLE je napisao/la:NukeR_G1970 je napisao/la:Najjace je to sto je Djokovic do sada sve Gren Slem titule, sem one prve protiv Tsonge, osvajao protiv Mareja, Federera i Nadala. Ovo ce mu biti tek treci put da ne igra sa nekim od njih u finalu. Znaci osvajao je titule protiv najboljih u istoriji ovog sporta. Red bi bio da se malo uozbiljite.
Ma daaj! Pa pobijedi Federera s 4 djece u 33-35 godini! Nadala skoro raspadnutog koljena i psihe koja tezi ka nuli! I Murraya koji sam sebe pobijedi! I nemoj mi to on je iz Srbije, pa kao niko ga ne voli! Kako onda Anu Ivanovic svi vole? Kako?
Covjek pobjedjuje i na to mu svaka cast, ali imam pravo da komentarisem njegove pobjede, kontas? Da kazem da je do ovog GS finala dosao kao da igra neki 250 turnir! I da laze i da glumi, jer smo to svi vidjeli! Niko to sad ne izmislja!
Reci cu to i za Rogera svaki put kada to uradi! Jer je to prosto tako!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.