zna se...Edvin_manijak je napisao/la:marsovac je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja mislim da se spijun hapoela usro ako je na grbavici
hahaha jel od rezultata ili od manijaka
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
kakav je rezultat...
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
IGRAMO SE MALOOOOOOO NIJE NAM BITAN REZULTAT
CrnoCrveni je napisao/la:kakav je rezultat...
niho TM gdje pratis......
Niho TM87 je napisao/la:IGRAMO SE MALOOOOOOO NIJE NAM BITAN REZULTATCrnoCrveni je napisao/la:kakav je rezultat...
-
- Kontakt:
ne ozbiljno,zanima me onako bezveze
-
- Kontakt:
smaraš čoeka jbg tiCrnoCrveni je napisao/la:ne ozbiljno,zanima me onako bezveze
-
- Kontakt:
Edvin_manijak je napisao/la:smaraš čoeka jbg tiCrnoCrveni je napisao/la:ne ozbiljno,zanima me onako bezveze

Željo vodi 3-0, al ko je dao golove
Culum , Mesic, Saviccatatm87 je napisao/la:Željo vodi 3-0, al ko je dao golove
mašalabob je napisao/la:Culum , Mesic, Saviccatatm87 je napisao/la:Željo vodi 3-0, al ko je dao golove
-
- Kontakt:
hvalacatatm87 je napisao/la:Željo vodi 3-0, al ko je dao golove

-
- Kontakt:
najebo je hapoel
Aferim momci samo naprijed,ima da se zidovi useru u gace.......
Zeljooooooooooo
Zeljooooooooooo
Šehić, Stanić, Radovanović, Mešić, Bogičević, Ćulum, Savić, M. Bešlija, Višća, Zeba i Popović.
oko 5 milja na stadoinu.
oko 5 milja na stadoinu.

1996
-
- Kontakt:
cassanova je napisao/la:Šehić, Stanić, Radovanović, Mešić, Bogičević, Ćulum, Savić, M. Bešlija, Višća, Zeba i Popović.
oko 5 milja na stadoinu.
allah te nagradio

NISAM NA UTAKMICI U PUTU SE AUTO POKVARILO A IMAM PROVJERENE INFORMACIJE SA UTAKMICE A ZAŠTO SMARAM ČOVJEKA SVE ŠTO SAM REKAO JE TAČNO
Edvin_manijak je napisao/la:smaraš čoeka jbg tiCrnoCrveni je napisao/la:ne ozbiljno,zanima me onako bezveze
Pa nisi ti ni citiran druze, procitaj opet...Niho TM87 je napisao/la:NISAM NA UTAKMICI U PUTU SE AUTO POKVARILO A IMAM PROVJERENE INFORMACIJE SA UTAKMICE A ZAŠTO SMARAM ČOVJEKA SVE ŠTO SAM REKAO JE TAČNOEdvin_manijak je napisao/la:smaraš čoeka jbg tiCrnoCrveni je napisao/la:ne ozbiljno,zanima me onako bezveze

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
- Kontakt:
Niho TM87 je napisao/la:NISAM NA UTAKMICI U PUTU SE AUTO POKVARILO A IMAM PROVJERENE INFORMACIJE SA UTAKMICE A ZAŠTO SMARAM ČOVJEKA SVE ŠTO SAM REKAO JE TAČNOEdvin_manijak je napisao/la:smaraš čoeka jbg tiCrnoCrveni je napisao/la:ne ozbiljno,zanima me onako bezveze
kume nisam tebi reko da smaras nego sam rekao njemu da tebe smara jer posta svako 3 minute i zapitkuje nesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.