Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

kobe24
Kontakt:

Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Post Postao/la kobe24 » 09 sep 2016, 15:58

Pa niste htjeli da kupite, jasno ko dan. Svako ko je htio i kupio je. Dosta je ba tog seljakanja i glume nekakvog inata, lafo repka i Savez sa sjedistem u Sarajevu ima nesto protiv Tuzle :urnebes: Pa da imaju nesto, ne bi nama dodijelili najatraktivniju utakmicu. Boli nekog ba qrac za Tuzlom i Sarajevom, ko voli repku i drzavu, kupio je ulaznice na vrijeme i gotova prica.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 sep 2016, 15:58

KrojcicaHills je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ulaznice se prodaju od 26.8.

Ulaznice se mogu kupiti putem servisa kupikartu.ba, njihovog prodajnog mjesta u Tuzli (CD shop Mido na Korzu), te prostorijama Sportskog saveza TK-a (zgrada DTV Partizan - Fakultet za tjelesni odgoj i sport).

"Ulaznice su odavno razgrabljene, jer je zbog sigurnosti posjetilaca štampano samo 4.000 karata. Nekoliko navijačkih skupina iz Sarajeva, Tuzle i Živinica kupile su za svoje članove glavninu ulaznica. Dio ulaznica ustupljen je sponzorima i onima koji finansiraju ovaj susret", izjavio je za Fenu Jadran Lasetović, član Organizacionog odbora utakmice BiH – Rusija.

evo kazes da su grupe kupile ulaznice zasto onda nismo mi mogli kupiti ??? UG fukare je prvo poslalo dopis i zasto nama nisu odgovorili???
E to ne znam ali u zadnje vrijeme nista se nije organizovalo kako treba, prvo u Bijeljinu nema prevoza, pa nema za Beitar, evo sada ovo. Igra gluhih telefona.. :(

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 09 sep 2016, 16:00

Federer17 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:Trebalo je Fukarama dati dzaba 2000 ulaznica dzaba ili lo manjoj cijeni da se oni smire i mirna Tuzla. ;)

Kakve veze fudbal ima, za mlade se svakako ne rasproda nigdje.. Gdje su dobili fanatikosi? Kupili ko i sav normalan narod. A ko bi trebao imati privilegiju, ako ne oni. Nisam upucen, daju li se manijacima i hordasima ulaznice dzaba ili u pola cijene kada se igra u Sarajevu?
Gdje pise da su Fukare trazile besplatane ili po povoljnijoj cijeni karte???
Sta se onda zale, trebali su pokupovati karte kao i sav normalan narod i kraj price. Tako su i Fanatikosi uradili. Bilo je ulaznica sasvim dovoljno u prodaji. Ali kakvi, oni vazda nesto glume...
Jesu to Fanatikosi otisli kod Mide i kupili 200,300 karti koliko im treba ili su sa savezom zavrsili???
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 09 sep 2016, 16:04

emirzlaTu je napisao/la: Jesu to Fanatikosi otisli kod Mide i kupili 200,300 karti koliko im treba ili su sa savezom zavrsili???
Ne znam, pitaj njih. Oni su navijacka skupina reprezentacije, a Fukare navijacka skupina Slobode. Po meni nije isto, iako mi je totalno svejedno. Najradije bih da je kapacitet 10.000 i da bude puna dvorana i jednih i drugih i nas 'obicnih' navijaca. Ono sto je cinjenica da se Fukare uvijek nesto zale da su u podredjenom polozaju i ne pamtim kad sam cuo da su u dobrom odnosu sa Fanatikosima. Nije dzaba DRZAVA TUZLA!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 sep 2016, 16:05

Ma dobar je to odnos uvijek bio na kosarkaskim utakmicama izmedju Fanaticosa i Fukara ..

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 09 sep 2016, 16:08

emirzlaTu je napisao/la:
Nisi smjesan da pratis,skonto bi odma da je momak mislio na fudbal...al eto ti pratis.Zato ti momak kaze,da bi se prodalo sto vise karti za te utakmice...pozvane su Fukare da prodaju karte da bi se sto vise prodalo...Tako bi se isto uradilo sa kosarkom da nije ovakvo intetesovanje.Pozvali bi opet Fukare da spasavaju i namaknu sta para u kasu.
ocito nisi u ovome i ne pisi nesto sto nemas pojma,sta se i kako radi i sa cime se sve manipulira.
Kad im trebaju onda sve moze,kad im ne trebaju ko vas hebe..nece ici tako...
Mozemo ako hoces diskutovati o bilo kom uzrastu nase reprezentacije u fudbalu, kosarci i rukometu unazad desetak godina. :) Rekao je fino Mejdan, a Mejdan nije ugostio mladu reprezentaciju ni u jednom sportu ne pamtim, a mlada fudbalska repka nije napunila tribine 2x u historiji (jednom upravo na Tusnju sa Srbima). Ma sta mogu Fukare bolan, ko su ti Fukare uopste? Onih 200 navijaca u prosjeku sto bude na tribinama, s prosjekom godina od 14-16? Pricaj tu pricu nekom drugom. Nego, nas iz Tuzle svi mrze i svi su maksimalno opsjednuti nama. :urnebes: :urnebes: Prestanite biti djeca.
Meni je najiskrenije zao sto je doslo do ovoga, jer se na zadnjoj utakmici sa Islandom napravila sjajna atmosfera sa istoka, koju su zajednickim snagama poveli Fanatikosi i Fukare (predhodnih godina isto tako), ali ne treba glumiti uvrijedjenu mladu i traziti krivca u svemu ovome, raditi neke djecije bojkote i sl.. ;)
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 09 sep 2016, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 09 sep 2016, 16:10

tuzlak1987 je napisao/la:Ma dobar je to odnos uvijek bio na kosarkaskim utakmicama izmedju Fanaticosa i Fukara ..
Ako me sjecanje dobro sluzi, Island kad je dolazio isto tako odnos nije bio dobar. Mene to iskreno ne zanima, od jarana koji je u Fukarama cujem otprilike sta se desava, na Tusnju sam kad god mogu i logika je da navijam za Slobodu, bilo ko da dodje. Fukare se haman raspadaju, puno je price, a djela sve slabije i slabije. Kad vidim onu djecurliju od 15-16 god. sa onim cvikama i srednjim prstom, mrak mi padne na ocim

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 09 sep 2016, 16:11

Federer17 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la: Jesu to Fanatikosi otisli kod Mide i kupili 200,300 karti koliko im treba ili su sa savezom zavrsili???
Ne znam, pitaj njih. Oni su navijacka skupina reprezentacije, a Fukare navijacka skupina Slobode. Po meni nije isto, iako mi je totalno svejedno. Najradije bih da je kapacitet 10.000 i da bude puna dvorana i jednih i drugih i nas 'obicnih' navijaca. Ono sto je cinjenica da se Fukare uvijek nesto zale da su u podredjenom polozaju i ne pamtim kad sam cuo da su u dobrom odnosu sa Fanatikosima. Nije dzaba DRZAVA TUZLA!
To vam se citavo vrijeme pokusava objasnit,a vi po svom.Ne ide to tako,otici kod Mide i daj mi 200,300 karti.Uskratis kupovinu obicnom gledaocu da kupi kartu.Zato i postoji savez da obezbjedi karte za navijacke grupe.Momci su trazili nisu dobili,drugi su trazili dobili su...tu je sva poenta(nema veze sa Fanatikosima)
Fukare su uvijek davale podrsku nacionalnom timu u bilo kojem sportu kad se igra u Tuzli...po tvojoj logici,ako smo navijaci Slobode,ne smijemo davat podrsku reprezentaciji???

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 sep 2016, 16:15

smijete davati podrsku, al ne smijete trazit da vam Savez obezbjedi karte (dal besplatne ili placene)
nego morate kupit kartu kao i svi obicni navijaci, jer Fukare nisu zvanicna navijacka skupina repke

logika retardiranih forumasa ss.ba :lol:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 09 sep 2016, 16:16

emirzlaTu je napisao/la: To vam se citavo vrijeme pokusava objasnit,a vi po svom.Ne ide to tako,otici kod Mide i daj mi 200,300 karti.Uskratis kupovinu obicnom gledaocu da kupi kartu.Zato i postoji savez da obezbjedi karte za navijacke grupe.Momci su trazili nisu dobili,drugi su trazili dobili su...tu je sva poenta(nema veze sa Fanatikosima)
Fukare su uvijek davale podrsku nacionalnom timu u bilo kojem sportu kad se igra u Tuzli...po tvojoj logici,ako smo navijaci Slobode,ne smijemo davat podrsku reprezentaciji???
Ma nije tako, ali realno je da Fanatikosi imaju neku privilegiju, jer su tu za reprezentaciju bilo gdje da se igra. Bice ih i u Svedskoj, siguran sam. A to sto kazes, slazem se ako su na taj nacin dosli do ulaznica, trebao se onda i odredjeni broj ostaviti Fukarama, pogotovo ako su na kulturan nacin trazili. Mada evo ovdje se navodi da su Fanatikosi iz Tuzle, Zivinica to obezbijedili... Ja sam mislio da se tu trazile karte po manjoj cijeni ili slicno, a ne djeluje mi ni to bas nemoguce, jer su se bas nasli uvrijedjeni.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 09 sep 2016, 16:18

Ali brate otkud ti znas da su ostalima ustupili te karte, a Fukarama nisu? Ja ne znam i ne mogu doci do te informacije, a da je provjerena sto posto i zato necu da vjerujem u te spekulacije. To bi bilo skroz kontradiktorno, jer dolazis u njihov grad. Jedino ispravno je bilo ili dati svim navijackim skupinama, ili nijednoj.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 09 sep 2016, 16:23

Federer17 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la: To vam se citavo vrijeme pokusava objasnit,a vi po svom.Ne ide to tako,otici kod Mide i daj mi 200,300 karti.Uskratis kupovinu obicnom gledaocu da kupi kartu.Zato i postoji savez da obezbjedi karte za navijacke grupe.Momci su trazili nisu dobili,drugi su trazili dobili su...tu je sva poenta(nema veze sa Fanatikosima)
Ma nije tako, ali realno je da Fanatikosi imaju neku privilegiju, jer su tu za reprezentaciju bilo gdje da se igra. Bice ih i u Svedskoj, siguran sam. A to sto kazes, slazem se ako su na taj nacin dosli do ulaznica, trebao se onda i odredjeni broj ostaviti Fukarama, pogotovo ako su na kulturan nacin trazili. Mada evo ovdje se navodi da su Fanatikosi iz Tuzle, Zivinica to obezbijedili... Ja sam mislio da se tu trazile karte po manjoj cijeni ili slicno, a ne djeluje mi ni to bas nemoguce, jer su se bas nasli uvrijedjeni.
Zasto ima prvilegiju????Zato sto ima mogucnost otici bilo gdje u Europi dat podrsku reprezentaciji???To oni vise vole BiH od tebe i mene!?
Ja samo kazem,ne ide to tako kako vi mislite da ide sa navijackim skupinama.Niko ne izigrava uvredjenu mladu...al trebalii su jedan dio omogucit za grupu...nisu oni trazili hiljade komada....

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 sep 2016, 16:27

Ma neka neko iz saveza izadje i kaze jel bilo upita za karte od Fukara i ako jeste sto nisu dobili i gotovo. Ostalo je sve naglabanje.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 09 sep 2016, 16:28

emirzlaTu je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:
Zasto ima prvilegiju????Zato sto ima mogucnost otici bilo gdje u Europi dat podrsku reprezentaciji???To oni vise vole BiH od tebe i mene!?
Ja samo kazem,ne ide to tako kako vi mislite da ide sa navijackim skupinama.Niko ne izigrava uvredjenu mladu...al trebalii su jedan dio omogucit za grupu...nisu oni trazili hiljade komada....
Pa ako su uvijek tu da podrze reprentaciju, onda zasto i da nemaju odredjeni broj karti? Ne znaci da vole, ali su oni tu kada ostali navijaci i odustanu od nekih selekcija, iako i s njihove strane zna biti gluposti. Sad ti rekoh, ako su fanatikosi preko Saveza dobili te svoje karte, onda su i Fukare trebale dobiti odredjeni broj. Sve su to nagadjanja.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 09 sep 2016, 16:31

Nisam sad upućen u te upite i ko je sve dobio, ko nije, ali kad su dobili odbijenicu mogli su fukare opet otic i kupit na prodajnim mjestima da su htjeli. Karti je po pisanju ovdje bilo sve do prije koji dan.
A uostalom, kome oni trebaju sa takvim kompleksom zvanog sarajevo. Kad je igrala mlada repka je.avali sarajevo, sad u saopštenju im opet sarajevo krivo. Možda su i u savezu skontali sto bi njima dali ulaznice kad ce opet pjevat neke gluposti. Nije sad bitno toliko sarajevo, taman da su spominjali gorazde, mostar... to jednostavno ne ide.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 09 sep 2016, 16:38

tuzlak1987 je napisao/la:Ma neka neko iz saveza izadje i kaze jel bilo upita za karte od Fukara i ako jeste sto nisu dobili i gotovo. Ostalo je sve naglabanje.
Ja ne znam u čemu je zapelo s tim oko karti, nema džabaka i to je to. Ko je htio na utakmicu, kupio je kartu, čisto sumnjam da će biti iko od Hordi, Manijaka i sličnih grupa, pa da se diže frka nema karti za Fukare. Nema džaba i tačka.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 sep 2016, 16:44

svi pricate nesto, a svi zaobilazite jednu stvar, najbitniju stvar
do sada je uvijek bilo karti za Fukare, sada nema

o tome se radi, kako je to moguce.. koliko sam mogao skontat, iz Saveza uopste nisu odgovorili Fukarama, nego su ih ignorisali, a nekim drugim navijackim grupama su dali/prodali karte! cisto, ali cisto sumnjam da Fukarama smeta sto nisu besplatno dobili karte, al eto, emir i krojcica su tu, pa neka kazu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 09 sep 2016, 17:21

Iz saopstenja se uopste ne moze skontati jesu li Fukare dobivale karte dzaba ili jeftinije.

Ako jesu, a sada je odluceno da im se ne da, treba vidjeti koji su razlozi (novi savez, nova pravila?).

A ako je samo u pitanju "rezervacija" karti, onda iskreno ja ne vidim poentu dizanja noseva, svaki clan kao navijac BiH je mogao valjda otici i kupiti kartu. Ne znam zasto se od toga pravi toliki problem. Mozda su htjeli rezervaciju karti da ne moraju cekati u redovima, ali nesto nisam siguran da je neka guzva oko karti s obzirom na atmosferu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 09 sep 2016, 18:44

2 karte 80 KM jaran prodaje
Sretno zmajevi!!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 09 sep 2016, 18:48

emirzlaTu je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:
To vam se citavo vrijeme pokusava objasnit,a vi po svom.Ne ide to tako,otici kod Mide i daj mi 200,300 karti.Uskratis kupovinu obicnom gledaocu da kupi kartu.Zato i postoji savez da obezbjedi karte za navijacke grupe.Momci su trazili nisu dobili,drugi su trazili dobili su...tu je sva poenta(nema veze sa Fanatikosima)
A ako se prije pocetka prodaje karata(4.000), 200-300 odvoji sa strane za fukare, neces uskratiti kupovinu obicnom gledaocu tih 200-300 komada? :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 10 gostiju.