FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
info nesmjem otkriti,takav je dogovor!!!
Kako bi nam dobro dosli Dzafic i Kutalija!Mostar47 je napisao/la:još se čeka Džafić,Kutalija,dva bočna koja trebaju doći...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
ja se nadam da će doći!!!
Samo da potvrdim da je istinaMostar47 je napisao/la:info nesmjem otkriti,takav je dogovor!!!

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
znaci, ovo je nesto ozbiljnije?? nisu znaci bili na janjetini u Jablanici?pile87 je napisao/la:Samo da potvrdim da je istinaMostar47 je napisao/la:info nesmjem otkriti,takav je dogovor!!!i da imas dobar izvor informacija!

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Kad se suta ova prijateljska sa Cibalijom.
za satAlipasino je napisao/la:Kad se suta ova prijateljska sa Cibalijom.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pa da je najozbiljnije i nije to su igraci koji su kontaktirani nakon ovih utakmica ce biti sve jasnije!nedaTM87 je napisao/la:znaci, ovo je nesto ozbiljnije?? nisu znaci bili na janjetini u Jablanici?pile87 je napisao/la:Samo da potvrdim da je istinaMostar47 je napisao/la:info nesmjem otkriti,takav je dogovor!!!i da imas dobar izvor informacija!
Sve dok ne odu na janjetinu, znaci moglo bi biti nesto hehe
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ako dodju ta dva igraca Zeljo ce biti puno jaci nego prosle sezone..Bilo bi to extra!EdinTM87 je napisao/la:Kako bi nam dobro dosli Dzafic i Kutalija!Mostar47 je napisao/la:još se čeka Džafić,Kutalija,dva bočna koja trebaju doći...
ali sve dok ti igraci ne potpisu ne treba u to vjerovati,jer je sve to jos daleko od realizacije..
kanite se moje jablanicenedaTM87 je napisao/la:znaci, ovo je nesto ozbiljnije?? nisu znaci bili na janjetini u Jablanici?pile87 je napisao/la:Samo da potvrdim da je istinaMostar47 je napisao/la:info nesmjem otkriti,takav je dogovor!!!i da imas dobar izvor informacija!
Sve dok ne odu na janjetinu, znaci moglo bi biti nesto hehe

13 minut, 1:0 za zelju strijelac milan culum

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
I DALJE IZVJEŠTAVAJ MOLIM TE NISAM MOGAO DOČI EWO UMIREM OVDJE ZA KOM. HWALA
kinone je napisao/la:13 minut, 1:0 za zelju strijelac milan culum
Dobro je, dobro je... rezultat protiv Cibalije je relevantan, jer ce ovo i jedni i drugi shvatiti kao generalnu probu pred europska takmicenja... Cibalija je odlicna ekipa i dobar rezultat protiv njih znacio bi da se dobro radilo na ljeto... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Daj strijelce i najvaznije, kako igra izgleda (iako mozda rezultat dovoljno govori)...kinone je napisao/la:3:0

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
- Kontakt:
koliko raje ima

ja mislim da se spijun hapoela usro ako je na grbavici
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
-
- Kontakt:
marsovac je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahaha jel od rezultata ili od manijaka
nezna ni onEdvin_manijak je napisao/la:marsovac je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahaha jel od rezultata ili od manijaka

ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.