Kontradiktoran si sam sebi tom prvom recenicom i onim sto si pisao u prethodnim postovima. Ivanovic preuzeo repku zbog odredjenih igraca (iako nije znao ko ce mu se odazvati), a taj novi eventualni Ivanovic (odn. bolji trener od Mulaomerovica) ne bi preuzeo reprezentaciju iz istih razloga? Sada je situacija bila 2x bolja sto se toga tice, za Jusufa se znalo 100% da ce igrati, Mirzina situacija itekako nagovjestavala njegov dolazak, vece sanse za Djedovica, za Amera se bilo gotovo sigurno da ce doci (iako izradi na kraju). Tada je sve bilo pod velikim upitnikom, a Ivanovic je itekako mogao otkazati kada je vidio kakvo je stanje i prije nego je napravio siri spisak, svakako se do zadnjih dana nije znalo hoce li on ostati na poziciji selektora. Sto se para tice, ni tada nismo plivali pa dodje proslavljeni Dusko. Sada je mogao barem Dzikic, ili bilo ko bolji od Damira.pinoglavi je napisao/la:Ispade oni se odazvali pa se onda birao selektorUostalom to je samo ŠBBKBB situacija i kažem da nismo najpoželjnija reprezentacija za voditi zbog toga. Take gluposti ti i slični pišete samo iz mržnje i kontriranja. A sigurno da plivamo u parama s obzriom ko je bio u konkurenciji za selektora, kako da ne.
Što se drugog dijela tiče, već sam napisao da ga ne smatram nekakvim gigantom ili slično, birao iz koristi kao što more ljudi u BiH bira i nebitna mi je stvar to. Tebi izdajica, meni nije i to je to.
Izdajica nego sta, kao i svi sportisti koji su otisli igrati pod zastave drugih drzava, a on je nekako najgori. Vecini ovih su te neke drzave dale barem razvoj, a njemu Hrvatska nije dala amabas nista. Takvima ne treba dati da dodju blizu bilo koje reprezentacije, ali kod nas je sve moguce.