NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Spavaš li mirno, aleme? 

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Normalno, nea zime, prc se spremaRodman je napisao/la:Spavaš li mirno, aleme?

- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ne, ali imam tamo nalog samo pod drugim nikom.Njemu je nik zbog imena i prezimena, meni zbog legende Partizana kojeg on prezire zato sto je hard-core Zvezdas.Eh ironije...tuzlak1987 je napisao/la:Jesil ti onaj Dule stari NFL fan iz Srbije?DrDule je napisao/la:Ista ponuda kao i prosle sezone, po dva meca u 19 i 22.
Na SK HD idu Jets-Cincinnati i Seattle-Miami.

Ovde sam se prvo registrovao, pa tek tamo.Ovako sam primetio slucajno 2-3 forumasa koji su tamo imali naloge.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ja znam ga i ja, bas mu i prezime ide sa DDrDule je napisao/la:Ne, ali imam tamo nalog samo pod drugim nikom.Njemu je nik zbog imena i prezimena, meni zbog legende Partizana kojeg on prezire zato sto je hard-core Zvezdas.Eh ironije...tuzlak1987 je napisao/la:Jesil ti onaj Dule stari NFL fan iz Srbije?DrDule je napisao/la:Ista ponuda kao i prosle sezone, po dva meca u 19 i 22.
Na SK HD idu Jets-Cincinnati i Seattle-Miami.A uz to sam mladji od njega dve decenije.
Ovde sam se prvo registrovao, pa tek tamo.Ovako sam primetio slucajno 2-3 forumasa koji su tamo imali naloge.

A kada sam tamo bio registrovan pa svi su manje vise navijali za Patriotse i Ramse, a od toga ima dosta pa sam izgubio kontakt pa pitam

Sada je to vec malo izmesano, mada nema puno novih clanova koji pisu a stariji imaju obaveze preko glave pa ne stizu sve.Najvise ima navijaca Patsa i GB, ostali mislim da nemaju vise od tri aktivna clana.Navijaci Tampe, Remsa, SF, Baltimora, Dzajantsa i Pitzburga su u hibernaciji.Ako te jos nesto interesuje vezano za njih pitaj me na PM.
Bice mi zabavno kada tamo i ovde citam temu dok se igraju mecevi.
Bice mi zabavno kada tamo i ovde citam temu dok se igraju mecevi.

Zašto ne? Dallas, nema nikakav pass rush. Bolje Elia startat, nego Big Bena week1.SaltCityAttack je napisao/la:Nemoj Elia startat niposto..ja sam pojeo **** sa tim vjeruj miRodman je napisao/la:Trenutak nepažnje, jbg![]()
Ja protiv @Gorana, prvo kolo
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imao sam ja Elija prosle sezone, on kada ima dobru utakmicu donosi poena kao i top5 QB-ovi. Samo ga treba znati kada startati jer kada ima losu utakmicu ne donese nista, ali kada ga ide imas sigurna 2-3 TD.
pocinjeeee 

Marvin Jones.
Mislim da Coltsima fali dosta CB-a. Vidi injury report.
Mislim da Coltsima fali dosta CB-a. Vidi injury report.
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- BernardBarnjak
- Kontakt:
GoRaN je napisao/la:http://football.fantasysports.yahoo.com/f1/979396
Vala cu i ja pratiti sa strane

JELTE STRAHHH !?!?!GoRaN je napisao/la:http://football.fantasysports.yahoo.com/f1/979396
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Mogu ti reći nije mi svejedno.Rodman je napisao/la:JELTE STRAHHH !?!?!GoRaN je napisao/la:http://football.fantasysports.yahoo.com/f1/979396

Nemam muda da stavim na klupu neka veća imena tipa Wilson, iako će se vjerovatno Carr i Brees takmičiti ko će prvi do 5 TD - a.Ali hajde, pošto je prva sedmica idemo sa best player available taktikom.
@Bernard(ili prikladnije @BB

Trebao si i ti igrati, ali eto.Spremi se za iduću godinu pa da proširimo ligu na 12.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@goran
Sljedece godine mozda
A do tada, svim ucesnicima zelim puno srece u sezoni sa sto manje povreda!
Sljedece godine mozda

A do tada, svim ucesnicima zelim puno srece u sezoni sa sto manje povreda!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.