BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Tesla
Kontakt:

Re: BiH tenis

Post Postao/la Tesla » 08 sep 2016, 13:49

NebeskaSila96 je napisao/la:Pisao sam i prošle godine da su mi Damirovi mečevi protiv ovakvih sličnih igrača sumnjivi a evo sad definitivno potvrdjujem.Jbt pa nije moguće da se a ma baš svaki put pati protiv igrača gdje je apsolutni fovorit gdje su kvote prema kladionicama mizerne na njegovog protivnika.Da ga počnu istraživati za namještanje bio bih siguran da da bi mu nešto našli :D
Do sada bi već bio prijavljen od strane većih kladionica da idu velike uplate kontra njega.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 sep 2016, 13:53

NebeskaSila96 je napisao/la:Pisao sam i prošle godine da su mi Damirovi mečevi protiv ovakvih sličnih igrača sumnjivi a evo sad definitivno potvrdjujem.Jbt pa nije moguće da se a ma baš svaki put pati protiv igrača gdje je apsolutni fovorit gdje su kvote prema kladionicama mizerne na njegovog protivnika.Da ga počnu istraživati za namještanje bio bih siguran da da bi mu nešto našli :D
Zar misliš da se ne istražuje? Istražuje se ali nisu ništa našli jer se ne kladi protiv sebe. Ima prevelike oscilacije i nije konstantan. Psiha.

Izgubiš li od ovog ostavi se tenisa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

AnkleBreaker
Kontakt:

Post Postao/la AnkleBreaker » 08 sep 2016, 13:55

Westerhof igra odlican mec. :mrgreen:
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 08 sep 2016, 13:56

Nije ovo brukanje, ovo je bezobrazluk. Necu ovdje nista dalje ulaziti kad i ptice na grani znaju sta ovdje Damir radi. Ovo radi s predumisljajem, a ne zato sto ne zna i sto se bruka, to je paravan.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 sep 2016, 13:58

ma jednostavno za kladionicu igra...ne znam sto je to tesko prihvatiti...nije on ni prvi ni posljednji...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 08 sep 2016, 14:02

900. igrac na svijetu, e golemo majku mu **** Damire
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 sep 2016, 14:03

AnkleBreaker je napisao/la:Westerhof igra odlican mec. :mrgreen:
Baš je danas našao, lupa jako lopticu sa oba krila, dobar servis i solidno se kreće. Neke je loptice baš stigao koje su bile teške. Valjda padne, valjda ne može još dugo ovako igrat.

Damir Dzumhur!!!!

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 08 sep 2016, 14:05

Sve je meni to jasno,ali kad imaš kvotu 4 da gubi prvi set uplatis 500€ to je 2000€ dodatnih na račun(a gradjanin si BiH :D)Ili na pobjedu po kvoti 7 itd.Kroz kladionice takve uplate dnevno su normalne od ljudi koji se klade i za takve uplate ga i neće pogledat.Ne mora ono biti tako ali to je neko moje mišljenje jer majku mu ne možeš uvijek se patit kad si apsolutni favorit,sve te priče o psihi idu na stranu.Ali nije ni bitno ajd svako ima neko svoje mišljenje.Ja nikad nisam rekao ružne stvari za BH sportiste(osim ako se ne zoveš Ognjen Vranješ :D )uvijek sam ih pratio i pratit ću tako i Damira pratim i pratit ću nema dileme da je to najbolji BH teniser ikad ali što se tiče ovih stvari ostajem pri svom mišljenju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2016, 14:06

Još samo da mi kažeš koja će to kladionica prihvatiti uplatu od 500€ na challengeru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 sep 2016, 14:06

NebeskaSila96 je napisao/la:Sve je meni to jasno,ali kad imaš kvotu 4 da gubi prvi set uplatis 500€ to je 2000€ dodatnih na račun(a gradjanin si BiH :D)Ili na pobjedu po kvoti 7 itd.Kroz kladionice takve uplate dnevno su normalne od ljudi koji se klade i za takve uplate ga i neće pogledat.Ne mora ono biti tako ali to je neko moje mišljenje jer majku mu ne možeš uvijek se patit kad si apsolutni favorit,sve te priče o psihi idu na stranu.Ali nije ni bitno ajd svako ima neko svoje mišljenje.Ja nikad nisam rekao ružne stvari za BH sportiste(osim ako se ne zoveš Ognjen Vranješ :D )uvijek sam ih pratio i pratit ću tako i Damira pratim i pratit ću nema dileme da je to najbolji BH teniser ikad ali što se tiče ovih stvari ostajem pri svom mišljenju.
upravo tako ...kvota u nekim kladionicama je bila 10 ....znaci par hiljada uplati i solidno je zaradio ....a to nisu uplate koje se istrazuju jer je to sasvim normalno ....5 milja uplati stavi u djep 50 nije se ni oznojio...ljepota od zivota :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2016, 14:09

I za tebe važi isto pitanje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 sep 2016, 14:10

Virtu4l je napisao/la:Još samo da mi kažeš koja će to kladionica prihvatiti uplatu od 500€ na challengeru.
pa miksas....par kladionica po 200 eura ....malo premier...malo wwin...malo betlive....malo formula...malo sport plus....malo bwin...malo bet365 i tako hahah
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 sep 2016, 14:11

Kakvo klađenje, prolaskom u finale i titulom će zaradit duplo više nego porazom danas. Nema logike.

Damir Dzumhur!!!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 sep 2016, 14:12

Unofficialpage je napisao/la:Kakvo klađenje, prolaskom u finale i titulom će zaradit duplo više nego porazom danas. Nema logike.
pa nek izgubi set dovoljno je malo sa strane,ne mora izgubiti bas :D :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 08 sep 2016, 14:12

Virtu4l je napisao/la:I za tebe važi isto pitanje.
Prihvataju strane kladare ogromne uplate i na ITF turnire, a kamoli Challengere, nije to problem. Problem je sto nakon previse uplata u malom vremenskom periodu, koje postanu sumnjive, kladionice diljem svijeta taj par stavljaju pod sumnjiv, a u saradnji sa ITFom onda dolazi do istrazivanja igraca koji su ucestvovali u tom mecu, tako da bi Damira prije ili kasnije optuzili za namjestanje i vjerovatno mu nasli nekih sumnjivih radnji. On je jednostavno psihicki prelabilan, pa sebi dozvoljava da svijet misli da je mutnog posla, ali daleko od toga.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

riHa98
Kontakt:

Post Postao/la riHa98 » 08 sep 2016, 14:14

Evo ga... :D

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 08 sep 2016, 14:15

Virtu4l je napisao/la:Još samo da mi kažeš koja će to kladionica prihvatiti uplatu od 500€ na challengeru.
Ne znam brate nisam toliki kladionicar da znam kako u svakoj kladionici se mogu kretat te uplate.Već sam rekao to je neko moje mišljenje jer mi je nelogično a i te priče o toj psihi su mi postale glupe.Yebo te psiha ako vazda gubis protiv igrača u kojima si apsolutni favorit

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 sep 2016, 14:17

delinjo je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Kakvo klađenje, prolaskom u finale i titulom će zaradit duplo više nego porazom danas. Nema logike.
pa nek izgubi set dovoljno je malo sa strane,ne mora izgubiti bas :D :mrgreen:
Nema od tog' ništa, nije lud, već bi ga 100x otkrili. Za današnji rezultat je kriva Damirova psiha i odlična igra Westerhofa.

Damir Dzumhur!!!!

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: BiH tenis

Post Postao/la Effenberg » 08 sep 2016, 14:17

Sbobet (radio Sapina preko nje), pinnacle, dafabet primice sigurno najmanje 1000€ sto ja znam. A bog te pito koje jos sve imaju da se to rasporedit to kuriri rade. I ne prozivajte sad mene da pisem o kladionicama kad se vidi ko je naceo temu. Ja vam samo odgovaram ono sto znam.

A naravno da Damir nije glup da se zalijece tu sa ogromnim uplatama, imaju ljudi koji to odrade za njega i neofirno, a nije iskljucena i varijanta da i njemu kladionice placaju mec da izgubi ili set, nije mafija samo ta a kladara zrtva nego i other way around.

Pustite te price o psihi, za ovog Westerna je Trinker hebeni Nadal.
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 08 sep 2016, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

delinjo
Kontakt:

Re: RE: Re: BiH tenis

Post Postao/la delinjo » 08 sep 2016, 14:22

Effenberg je napisao/la:
Sbobet (radio Sapina preko nje), pinnacle, dafabet primice sigurno najmanje 1000€ sto ja znam. A bog te pito koje jos sve imaju da se to rasporedit to kuriri rade. I ne prozivajte sad mene da pisem o kladionicama kad se vidi ko je naceo temu. Ja vam samo odgovaram ono sto znam.
a neki misle da kad neki igrac namjesta mec,ne mislim sad na Damira bilo koji igrac na dunjaluku,da on ode direktno u kladionicu i licno uplati,ili da otvori svoj racun pa trpa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

naravno da imaju ljudi koji su zasluzeni za to i koji ga ne mogu povezati sa namjestanjem al nikako ....pa malo ih je do sada uhvaceno u namjestaljakama,vrlo malo a namjesta se i sakom i kapom....
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.