Dobili smo i mi njih u polufinalu Kupa i za razliku od njih uzeli trofej. Pa nije ni Kup k....va davorija. Nije Kup Maršala Tita, al je Kup i u svakoj normalnoj zemlji se tretira kao vrijedan uspjeh, al kod nas izgleda ne.BrigateBL je napisao/la:Dobila je Bosnu u polufinalu i to je za mene dosta... Bili su drugi u ligi i trebali su dobiti pozivnicu. Ja ih ne volim ali su to zasluzili
Igokea
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: Igokea
Plasman timova u kosarci se odredjuje na osnovu plasman u ligi. Kup tu nema nikakvu vaznost...
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
bili su treci u ligi, a drugi u play - offuBrigateBL je napisao/la:Dobila je Bosnu u polufinalu i to je za mene dosta... Bili su drugi u ligi i trebali su dobiti pozivnicu. Ja ih ne volim ali su to zasluzili

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
I opet nisu dobili pozivnicu i to se samo racuna....Da se zna, ja nikog ne provociram, niti mi je to namjera, ali fino sam govorio da je Sidro lopovska organizacija koje djeluje po vlastitom nahodjenju, a svi su govorili ma tu je Igokea sigurna...BrigateBL je napisao/la:Bili su drugi na kraju i to se samo racuna
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
nije to lopovluk nego kapitalizam. gleda se profit samo a profitabilnije im je da uvrste Bosnu nego tamo neku Igokeu iz Alexandrovca... a Bosna je i osnivac i dijonicar i trebalo bi doci do smanjenja bosninog dijela dionica ondosno podjele a vjerovatno je da ce do toga lakse doci ako se i Bosni ucine neki ustupci od strane celnistva lige.neno#4 je napisao/la:I opet nisu dobili pozivnicu i to se samo racuna....Da se zna, ja nikog ne provociram, niti mi je to namjera, ali fino sam govorio da je Sidro lopovska organizacija koje djeluje po vlastitom nahodjenju, a svi su govorili ma tu je Igokea sigurna...BrigateBL je napisao/la:Bili su drugi na kraju i to se samo racuna
You are someone else I am still right here
Koliko god ja neizmjerno volio KK Bosnu i realno iz ne znam kojeg razloga prizeljkivao pozivnicu, kada bi nam isto bilo, realno je ovo sto se desilo, malo se sada Lisac i kompanija preracunali, ali nema veze ipak mora se reci cisto zasluzeno....Vodstvo NLB lige promijenilo odluku
Bosna neće igrati NLB ligu!
Iako je već ranije vodstvo NLB lige donijelo odluku da će KK Bosna i naredne sezone igrati u Jadranskoj ligi, danas je ta odluka promijenjena.
Ljubitelji košarke u našem glavnom gradu naredne sezone neće gledati Bosnu u duelima protiv Partizana, Cibone, Olimpije i ostalih klubova iz regije, jer je umjesto Bosne pozivnicu dobila Igokea iz Aleksandrovca koja je u prvenstvu naše zemlje završila ispred Bosne za jedno mjesto. Informaciju su nam potvrdili i iz KK Bosna.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ko se zadnji smeje najsladje se smeje
)...kao sto smo i zasluzili idemo u nlb ligu...pozdravljam sve one koji su me vrjedjali i govorili kako nisam u pravu...

Nadam se da ce Igokea dostojno predstavljati Republiku Srpsku i BiH. Sretno im.
Čestitke navijačima i simpatizerima KK Igokea Aleksandrovac za ono što su na sportskom borilištu i zaslužili a to je pozivnica za učešće u NLB sezoni 2010/2011 , sad mi je samo žao onih koji su se ovih 30-ak dana naslađivali na sudbini igokeje iako ako su bili objektivni su morali znati da prva odluka nije bila ni moralna ni poštena , još jednom želim naglasiti da ovo što je KKI dobila pozivnicu mislim da nije sa sportske strane pozitivno za klub koji volim i navijam za njega( jer će vjerojatno napraviti ekipu da boli glava) ali kad je pravda i poštenje u pitanju to je jedina moguća prava i pravedna odluka , puno sreće u narednoj sezoni .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
hvala na cestitkama.i nadam se da cemo zajedno predstavljati bih u ljepom svjetlu,i ostvariti zapazene rezultate.sretno nam i da pogledamo veliki broj kvalitetnih utakmica.kksiroki je napisao/la:Čestitke navijačima i simpatizerima KK Igokea Aleksandrovac za ono što su na sportskom borilištu i zaslužili a to je pozivnica za učešće u NLB sezoni 2010/2011 , sad mi je samo žao onih koji su se ovih 30-ak dana naslađivali na sudbini igokeje iako ako su bili objektivni su morali znati da prva odluka nije bila ni moralna ni poštena , još jednom želim naglasiti da ovo što je KKI dobila pozivnicu mislim da nije sa sportske strane pozitivno za klub koji volim i navijam za njega( jer će vjerojatno napraviti ekipu da boli glava) ali kad je pravda i poštenje u pitanju to je jedina moguća prava i pravedna odluka , puno sreće u narednoj sezoni .
-
- Kontakt:
Ups...tanzla je napisao/la:Malo je licemjerno buniti se i protestvovati što nisi otišao u jednu od najjačih evropskih liga kao predstavnik države koju ne priznaješ?![]()
prc!
Lično nisam sretan što je Bosna dobila pozivnicu, ne zato što je nauštrb vas, već zato što će vjerovatno neke stvari u Bosni ostati nepromijenjene. Ali sad odjednom, uživam..![]()
Ja ovim završavam diskusiju, želim vam puno sreće u derbijima protiv Čapljine.
Sportski pozdrav.
Sta cemo sad? Pa nista, srecno vama sa Capljinom.
-
- Kontakt:
Uuuuuups...bosnas_ je napisao/la:i protiv Varde iz Visegrada:) Mada ce i protiv Brotnja biti gusto:)tanzla je napisao/la:Malo je licemjerno buniti se i protestvovati što nisi otišao u jednu od najjačih evropskih liga kao predstavnik države koju ne priznaješ?![]()
prc!
Lično nisam sretan što je Bosna dobila pozivnicu, ne zato što je nauštrb vas, već zato što će vjerovatno neke stvari u Bosni ostati nepromijenjene. Ali sad odjednom, uživam..![]()
Sportski pozdrav.
A sta cemo s ovim? Pa nista, srecno i vama. Svakako da su i Varda i Brotnjo jaki. Bice gusto, ali ne dajte se...
uupsss... iz vas ocigledno iskustvo isijavavladedivac je napisao/la:Uuuuuups...bosnas_ je napisao/la:i protiv Varde iz Visegrada:) Mada ce i protiv Brotnja biti gusto:)tanzla je napisao/la:Malo je licemjerno buniti se i protestvovati što nisi otišao u jednu od najjačih evropskih liga kao predstavnik države koju ne priznaješ?![]()
prc!
Sportski pozdrav.
A sta cemo s ovim? Pa nista, srecno i vama. Svakako da su i Varda i Brotnjo jaki. Bice gusto, ali ne dajte se...

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Pozz svima koji vole klub iz Aleksandrovca,e sad ja sam čuo da će NLB lig igrati u Banja Luci,jel to tačno?
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Ja volim Borac i Banja Luku
Ja sam nekidan procitao da ce igrati u Laktasima u dvorani koja bi trebala biti gotova do pocetka NLB lige,a ako ne bude gotova tek ce onda u Banja Luku.Bosnian_Serb je napisao/la:Pozz svima koji vole klub iz Aleksandrovca,e sad ja sam čuo da će NLB lig igrati u Banja Luci,jel to tačno?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Bravo Igokea! Srbi iz celog sveta su ponosni na ovaj mali uzorni sportski kolektiv. Selo roka glavni grad, odnosno klub sa velikom tradicijom - kapa dole 

Ja navijam za reprezentaciju Senegambije! Senegal i Gambija se nakon dugogodišnjeg natezanja nisu ujedinili, ali 'emebliga opet navijam za Senegambiju (World of ilusion).
-
- Kontakt:
Ima li neke vesti kada je igracki kadar Igoke u pitanje ?
Da li planiraju promovisati domace talente ili ce se nastaviti sadasnja praksa dovodjenja prosecni stranaca ?
Licno smatram da adekvatna domaca pojacanja postoju na trzistu. Primer radi, zasto ne dovedu Filipa Adamovica (1988, Sloboda) ili Bojana Sarcevica (1988, Finska) kao rezervnog pleja. Na poziciji beka sutera, Nemanja Vranesa (1988, Hercegovac) bi bio odlicno resenje a kao rezerva Nikola Gajic (1991, Borac BL) ili Nebojsa Andjelic (1991, Slavija). Dok na mestu rezervnog krila, vredelo bi pokusati dovesti Filipa Petrovica (1992, Olimpija Ljubljana) ili Mladena Loncarevica (1991, Olimpija Ljubljana).
Da li planiraju promovisati domace talente ili ce se nastaviti sadasnja praksa dovodjenja prosecni stranaca ?
Licno smatram da adekvatna domaca pojacanja postoju na trzistu. Primer radi, zasto ne dovedu Filipa Adamovica (1988, Sloboda) ili Bojana Sarcevica (1988, Finska) kao rezervnog pleja. Na poziciji beka sutera, Nemanja Vranesa (1988, Hercegovac) bi bio odlicno resenje a kao rezerva Nikola Gajic (1991, Borac BL) ili Nebojsa Andjelic (1991, Slavija). Dok na mestu rezervnog krila, vredelo bi pokusati dovesti Filipa Petrovica (1992, Olimpija Ljubljana) ili Mladena Loncarevica (1991, Olimpija Ljubljana).
adamovic koji je inace ponikao u igokei najvjerovatnije ide u rusijualbiongate je napisao/la:Ima li neke vesti kada je igracki kadar Igoke u pitanje ?
vranes je bio na probi u bosni sa kojom najvjerovatnije potpisuje
andjelic ima validan ugovor sa bosnom u slaviji je bio na posudbi, mada kruze price da ce u NCAA
petrovic vec ima potencijal za vise od igoke
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
drago karalic ostaje trener igokee.sto se tice igrackog kadra poceli su pregovori s nekoliko igraca ali necu im govoriti imena dok ne potpisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.