Zdrav razum se ne placa,pa opet ima onih kojima to faliKawhi je napisao/la:ispodobruca se plaća. Curry-Durant fanboysi više nemaju pokrića za svoje gluposti.Reds1234 je napisao/la:Zasto je ovaj podforum ovoliko mrtav?
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
A joj sad kada te razapnu ovdjeReds1234 je napisao/la:pa definitivno.Razlika izmedju Kawhia i Butlera je minimalna.Kawhi je nesto bolji defanzivno iako su obojica top sta se tice toga.Napadacki,Butler je puno bolji i raznovrsniji u izolacijama,dok je Kawhi nesto bolji suter,ali mozemo i reci da u tom sistemu on upada u idealne pozicije dok Butler u njih mukotrpno treba ulaziti.Neutral je napisao/la:Bliži je Jimmy Kawhi-u po kvaliteti, nego što je Kawhi Durant-u
Ja sam Drummond fanboy, pa ga opet ne hvalim toliko.
Slobodno,cvrsto stojim iza ovog sta sam rekao.Cekam Loleka i Boleka,da me uvjere u suprotnoozy je napisao/la:A joj sad kada te razapnu ovdjeReds1234 je napisao/la:pa definitivno.Razlika izmedju Kawhia i Butlera je minimalna.Kawhi je nesto bolji defanzivno iako su obojica top sta se tice toga.Napadacki,Butler je puno bolji i raznovrsniji u izolacijama,dok je Kawhi nesto bolji suter,ali mozemo i reci da u tom sistemu on upada u idealne pozicije dok Butler u njih mukotrpno treba ulaziti.Neutral je napisao/la:Bliži je Jimmy Kawhi-u po kvaliteti, nego što je Kawhi Durant-u
Ja nikad nisam rekao da je Kawhi nešto puno bolji od Jimmya. Isto tako ni Kevin nije nešto puno bolji od Jimmya.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
a kako nije?Kawhi je napisao/la:Ja nikad nisam rekao da je Kawhi nešto puno bolji od Jimmya. Isto tako ni Kevin nije nešto puno bolji od Jimmya.
ma ja znamo KD je slab igrac, cp3 isto tako itd... nista novo 
Al dobro napreduje čovjek, Kawhi iz prošle je ipak "uporediviji" s KDem nego Parker s Paulom u bilo kojem stadiju njihovih karijera.
Sta se ovdje stvarno tvrdilo da je Parker bolji od PaulaEpidaurus je napisao/la:Al dobro napreduje čovjek, Kawhi iz prošle je ipak "uporediviji" s KDem nego Parker s Paulom u bilo kojem stadiju njihovih karijera.
pitaj @Kawai pa ces sve saznatReds1234 je napisao/la:Sta se ovdje stvarno tvrdilo da je Parker bolji od PaulaEpidaurus je napisao/la:Al dobro napreduje čovjek, Kawhi iz prošle je ipak "uporediviji" s KDem nego Parker s Paulom u bilo kojem stadiju njihovih karijera.![]()
![]()
Pa ne tvrdilo, i dalje je covjek apsolutno ubijedjen da ja Parker jedan period bio najbolji plaz lige.Reds1234 je napisao/la:Sta se ovdje stvarno tvrdilo da je Parker bolji od PaulaEpidaurus je napisao/la:Al dobro napreduje čovjek, Kawhi iz prošle je ipak "uporediviji" s KDem nego Parker s Paulom u bilo kojem stadiju njihovih karijera.![]()
![]()
daj nemoj zajebavat hahaha.Svak ima pravo na svoje misljenje,al ono ovo je totalno pa granici sa zdravim razumom,o Boze.
Parker 10-14 najbolji play lige. Skinuli ga Curry i Russ neviđenim igrama. Pisao sam o tome neki dan. Za Kawhija vam je najjači argument da još nismo prošli drugu rundu s njim, za Tonya ne možete ništa pametno napisati. Vođa ekipe koja je u tom periodu igrala 2 finala, 3 finala zapada, redovno oko 60 pobjeda bila, i uzela jednu titulu. 
Parker i Paul nisu uopce isti rang igraca pa da ih se po dostignucima poredi. Poprilicna je razlika u kvalitetu, poprilicna.Kawhi je napisao/la:Parker 10-14 najbolji play lige. Skinuli ga Curry i Russ neviđenim igrama. Pisao sam o tome neki dan. Za Kawhija vam je najjači argument da još nismo prošli drugu rundu s njim, za Tonya ne možete ništa pametno napisati. Vođa ekipe koja je u tom periodu igrala 2 finala, 3 finala zapada, redovno oko 60 pobjeda bila, i uzela jednu titulu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pusti vise,majke ti.Nije vrijedno.Vidis da pucaju od muke sto je SA 20 god tu,a njihove ekipice u kur.cu,pa su se sad svi okupili oko GS-a.Gdje ce igraci ekipe koja je toliko godina u vrhu(citaj SA) biti top u necemu!?Nema logike.Svi drugi su tu negdje ili bolji,ali nesto ih koci cijeli zivot.Kawhi je napisao/la:Parker 10-14 najbolji play lige. Skinuli ga Curry i Russ neviđenim igrama. Pisao sam o tome neki dan. Za Kawhija vam je najjači argument da još nismo prošli drugu rundu s njim, za Tonya ne možete ništa pametno napisati. Vođa ekipe koja je u tom periodu igrala 2 finala, 3 finala zapada, redovno oko 60 pobjeda bila, i uzela jednu titulu.
P.S.Prije je argument za Paula bio da igra u slaboj ekipi ili nema trenera.Eto sad ima i jedno i drugo vec nekoliko godina i opet ni 2.rundu nije prosao...Smijesno.
Ma dao sve ispite u junu, a još nema NBA, pa shvati kako mi je. Ne pamtim da sam u 3-4 mjeseca više postova napisao na forumu.NEZALAGANJE je napisao/la:Pusti vise,majke ti.Nije vrijedno.Vidis da pucaju od muke sto je SA 20 god tu,a njihove ekipice u kur.cu,pa su se sad svi okupili oko GS-a.Gdje ce igraci ekipe koja je toliko godina u vrhu(citaj SA) biti top u necemu!?Nema logike.Svi drugi su tu negdje ili bolji,ali nesto ih koci cijeli zivot.Kawhi je napisao/la:Parker 10-14 najbolji play lige. Skinuli ga Curry i Russ neviđenim igrama. Pisao sam o tome neki dan. Za Kawhija vam je najjači argument da još nismo prošli drugu rundu s njim, za Tonya ne možete ništa pametno napisati. Vođa ekipe koja je u tom periodu igrala 2 finala, 3 finala zapada, redovno oko 60 pobjeda bila, i uzela jednu titulu.![]()
Koliko je pretplata na ispodobruca?Epidaurus je napisao/la: Parker i Paul nisu uopce isti rang igraca pa da ih se po dostignucima poredi. Poprilicna je razlika u kvalitetu, poprilicna.
Ma jok Parker je najbolji play halalite do nas je jbg ljubomora na SAS pa ne vidimo super/mega/giga parkera

Navedite mi samo jedan jedini segemnt kosarke osim zavrsavanja na obrucu (u kojem je Parker mozda i najbolji od svih playeva ikad) u kojem je Tony bolji od Paula. Jedan.
Kad se vrati starim Grevis mode navikama ?
Kad se vrati starim Grevis mode navikama ?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Kawhi E onda samo "udri",sto bi se reklo.A na svaku njihovu opasku mozes staviti @epijevog omiljenog igraca.

Da se u necemu i sa Bryantom slozim.Prstenje nista ne pobjedjuje.

Da se u necemu i sa Bryantom slozim.Prstenje nista ne pobjedjuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.