A nisam bio tu kad su tog momcica istukli. ovo ostalo je sve tako bilo...Ma meni je muka vise te relacije Zivinicki Manijaci i Fukare...Ni jedni ni drugi haman nikad pameti nece dociBeduin je napisao/la:Ma nasi istukli nekog momcica, nafurali se da mu skinu majicu i ti fazoni, onda oni takticku izvadili na njih. Kad se malo vise skupilo Zivinicana onda bacili kamen na nas na tribinu i zamalo dijete da pogode (i to dijete je iz Zivinica, s ocem dosao) i onda Fukarice istrce napolje da ih istuku a ovi pobjegnu i onda dodje policija i Fukare posalju kuci da ne bi doslo do novih problema.Mustafa10 je napisao/la:hahah pa da navijaju za taj slaven svoj pa imalo bi neke logike a ovako su obicni debili hahah a hoce gradom da se zovu . Seljoberi navijaci selje bolje da si napisaoSARS je napisao/la:Fukare policija istjera sa tribina ni krive ni duzne... prije utakmice par manijaka bacilo kamenje i fukare krenuse na njih i to je to
Ni nasi nisu za primjer, djecije furke i seljakluk na bespotrebnim mjestima i u bespotrebno vrijeme, kao i domacini koji umjesto da proslave 80 godina postojanja lokalnog kluba oni okolo podjebavaju Fukare.
Utakmica nista posebno, Hasanovic ima slifa i mogao bi biti pojacanje, zna igrati na poziciji DM, bez srljanja i gubljenja lopti. Govedarica je trcao i pravio neke prodore, ali kao i uvijek bez zavrsnog ucinka. U biti nista posebno, generalno.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvi zivinicki manijaci... Ono je smijurija teška... Sandokan sa irokezom, očigledno neko m u d o tu u zivinicama u pratnji 10 gancija i 5 omladinaca sa sve pozlacenim narukvicama,maksicama, naki fora kezualci.. . Misliiiiiiiiim... De ba...mada i našima nije mane al ono je presmijesno brate.... Poslije ganje bilo kao neko okupljanje u centru... Haha.... Mada sam debelo protiv ovoga i treba zivinice privolit da se okrenu Slobodi a sa ovakvim cirkusima će to teško ići.... Tekma revijalna, nije bilo grube igre osim na momente... Bar.se nadam da ono nije izdanje koje ćemo gledati na Tusnju u nedelju... Karic opet mister promašaj... Nista čovjek jednostavno ne može pogodit a Dzidu su sad i igrači nizeligasa počeli driblat i maltretirat... Pogodite ko je izgubio loptu kod gola Slavena... Ostali tako-tako... Ovaj hasanovic danas odličan al nije ovo tekma za neke ocjene... Posjeta fina i sve osim cirkusa na tribini u početku tekme skroz regularno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Malo da oživimo temu 
Slaba igra danas prve postave, nadam se da će Kosta zauzeti svoje mjesto na stoperu i u nedjelju, naročito zbog toga što ga većina priželjkuje uz Mehmedagića, a bio je i prilično dobar danas, borben, konkurencija je čudo. Džidić direktan krivac za pogodak koji smo primili, prodade loptu njihovom napadaču i ljudi izjednačiše.
Karić jako loš danas, čovjeku ne ide ništa za nogom, podsjeća me na Ahmeta u drugom dijelu prošle sezone, ali za razliku od njega, Ahmet je imao bar asistencije.
Kako koja utakmica prolazi sve sam više siguran da ovaj Zec veze s vezom nema, kakva je to samo obezglavljena tica trkačica, frajer negdje trči, ali sve u prazno, jako jako loš! Da me pogrešno ne skontate, ona dva gola što je dao, da bi ih bilo ko od nas s foruma. Najjača scena kad mu lopta prodje ispod noge prilikom štopanja, a on sam pred golmanom, skoči Husref s klupe i zove ga: "Halo reprezentativac, jel se to zove štopanje, vanjskim dijelom stopala?" Ovaj obori glavu kao popišan.
Bobić imao jednu dobru intervenciju, iako je bio prilično nezaposlen.
Hasanović se pokazao u jako dobrom svjetlu, vidjet ćemo kako će to izgledati protiv jačih protivnika, ako bude na nivou od danas, biće pojačanje!
Et moje neko zapažanje
Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Slaba igra danas prve postave, nadam se da će Kosta zauzeti svoje mjesto na stoperu i u nedjelju, naročito zbog toga što ga većina priželjkuje uz Mehmedagića, a bio je i prilično dobar danas, borben, konkurencija je čudo. Džidić direktan krivac za pogodak koji smo primili, prodade loptu njihovom napadaču i ljudi izjednačiše.
Karić jako loš danas, čovjeku ne ide ništa za nogom, podsjeća me na Ahmeta u drugom dijelu prošle sezone, ali za razliku od njega, Ahmet je imao bar asistencije.
Kako koja utakmica prolazi sve sam više siguran da ovaj Zec veze s vezom nema, kakva je to samo obezglavljena tica trkačica, frajer negdje trči, ali sve u prazno, jako jako loš! Da me pogrešno ne skontate, ona dva gola što je dao, da bi ih bilo ko od nas s foruma. Najjača scena kad mu lopta prodje ispod noge prilikom štopanja, a on sam pred golmanom, skoči Husref s klupe i zove ga: "Halo reprezentativac, jel se to zove štopanje, vanjskim dijelom stopala?" Ovaj obori glavu kao popišan.

Hasanović se pokazao u jako dobrom svjetlu, vidjet ćemo kako će to izgledati protiv jačih protivnika, ako bude na nivou od danas, biće pojačanje!
Et moje neko zapažanje

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Najjače ovo za Husrefa... Oplako sam kad mu rečePasha_car_aga je napisao/la:Malo da oživimo temu
Kako koja utakmica prolazi sve sam više siguran da ovaj Zec veze s vezom nema, kakva je to samo obezglavljena tica trkačica, frajer negdje trči, ali sve u prazno, jako jako loš! Da me pogrešno ne skontate, ona dva gola što je dao, da bi ih bilo ko od nas s foruma. Najjača scena kad mu lopta prodje ispod noge prilikom štopanja, a on sam pred golmanom, skoči Husref s klupe i zove ga: "Halo reprezentativac, jel se to zove štopanje, vanjskim dijelom stopala?" Ovaj obori glavu kao popišan.![]()
Et moje neko zapažanje

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
kako zavrsi i ko su bili strijelci. hvala.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
E,jbg sadNYKnicks Fan je napisao/la:kako zavrsi i ko su bili strijelci. hvala.

- Probisvjet
- Kontakt:
Ko je fulio penale kod nasih?staragarda je napisao/la:E,jbg sadNYKnicks Fan je napisao/la:kako zavrsi i ko su bili strijelci. hvala....dobio Slaven na penale

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
KARIC MAHIRProbisvjet je napisao/la:Ko je fulio penale kod nasih?staragarda je napisao/la:E,jbg sadNYKnicks Fan je napisao/la:kako zavrsi i ko su bili strijelci. hvala....dobio Slaven na penale
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Beduin
- Kontakt:
Ne zezajte covjeka. NYK, dobio Slaven 2:1 i mi profulali 2 penala.Probisvjet je napisao/la:Ko je fulio penale kod nasih?staragarda je napisao/la:E,jbg sadNYKnicks Fan je napisao/la:kako zavrsi i ko su bili strijelci. hvala....dobio Slaven na penale
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
Znaci Slaven ide dalje.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Odgovorno tvrdim; "Miljan Govedarica nije nista losiji igrac od Veselinovica"..
Cisto da se razbije ova monotonija, moram malo
, nemojte haterit 

Cisto da se razbije ova monotonija, moram malo

075
necemo ako Karic ode 11+ :mrgreen:TzBulevar87 je napisao/la:Odgovorno tvrdim; "Miljan Govedarica nije nista losiji igrac od Veselinovica".. :rol:
Cisto da se razbije ova monotonija, moram malo :mrgreen:, nemojte haterit :bih:
- TzBulevar87
- Kontakt:
Mogul ja probat razbit monotoniju
Danas na utakmici bi i Borgi, dosao sa neka dva starija lika, mora da su to bili sloboda72 i joksimovic
Jedan je imao nike kisobran, iznad Memisa sjedili

Danas na utakmici bi i Borgi, dosao sa neka dva starija lika, mora da su to bili sloboda72 i joksimovic

Jedan je imao nike kisobran, iznad Memisa sjedili

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
sude, za sada ne izgleda dobro, mada me to cudi od igracine KaricaTzBulevar87 je napisao/la:Neka ostali sude, odgovorno :rol:
2x bolji napadac od Ahmetovica :kafa:
- TzBulevar87
- Kontakt:
Đokara :cry:
sada vec nisko udaras i na licnom nivou
sada vec nisko udaras i na licnom nivou
- TzBulevar87
- Kontakt:
nemoj za Đokaru, ni ja tebi ne spominjem familiju
- TzBulevar87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.