FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Onda su samo glupi
Da vidimo.gdje ce zavrsiti poslije
Da vidimo.gdje ce zavrsiti poslije
nisu glupi igraci nego su glupi ljudi u klubu. svakako ne mogu igrati ni u jednom klubu.
A jel stvarno vi pojedini mislite da je ok ovo sto se radi igracima,mislim bez uvrede ali samo me zanima vase misljenje?
Po meni nije uredu, ustvari nije uredu bilo ispunjavanje želja Edisu i Milošu kao nedokazanim trenerima i dovođenje preko 20 igrača u dva prelazna roka.starina je napisao/la:A jel stvarno vi pojedini mislite da je ok ovo sto se radi igracima,mislim bez uvrede ali samo me zanima vase misljenje?
Mislim da od tih 20 igraca samo 5 da su vam dovela ta 2 trenera.Malo realnosti i oni su ziva bica kakvi god su ne zasluzuju da budu otjerani kao kerovi,imaju validan ugovor uprava ako zeli raskid sa njima mora zakon postovati koji je na strani fudbalera na zalost mnogih koji misle suprotno....Isto vazi i za trenere previse se ujebavaju njihovi zivoti u zadnje vrijeme.
onaj slovenac lijevak nije dosao zbog ovog. kaze covjek trazio sam klub s zdravom atmosferom. a ne da dode ovdje i neki glavonja kaze ne valjas i ds ga naguze ko ovih pet.
bilo koji dobar igrac kad cita ovo nece doci u Zelju. samo neka kanta sto ne moze igrat nigdje pa mu nasi lupe platu osam milja ko pozderu levatu.
to je peonta a nije poenta sto ti placas doprinose levatu i jos das toliku platu a on ne zna hodati a mi kao ganjamo titulu. nece ljudi to da shvate.
bilo koji dobar igrac kad cita ovo nece doci u Zelju. samo neka kanta sto ne moze igrat nigdje pa mu nasi lupe platu osam milja ko pozderu levatu.
to je peonta a nije poenta sto ti placas doprinose levatu i jos das toliku platu a on ne zna hodati a mi kao ganjamo titulu. nece ljudi to da shvate.
Naravno, ljudi su zive od toga, sad sto ne zadovoljavaju kriterije,nisu krivi treba ih ili isplatiti ili pustiti da treniraju dok ne nadju angažman novi. Sve po zakonu i pravu. Nisu oni krivi sto ih je neko doveo u Želju.starina je napisao/la:Mislim da od tih 20 igraca samo 5 da su vam dovela ta 2 trenera.Malo realnosti i oni su ziva bica kakvi god su ne zasluzuju da budu otjerani kao kerovi,imaju validan ugovor uprava ako zeli raskid sa njima mora zakon postovati koji je na strani fudbalera na zalost mnogih koji misle suprotno....Isto vazi i za trenere previse se ujebavaju njihovi zivoti u zadnje vrijeme.
pa mi smo janaze isplatili sve do marke. oni su skrsili milion na svoja sranja, a onda dode neko da pise konstruktivno, da postavi cak pitanje koga bi mi to, sta je nase rijesene. kaze onaj levat mi imamo plan placamo doprinosestarina je napisao/la:Mislim da od tih 20 igraca samo 5 da su vam dovela ta 2 trenera.Malo realnosti i oni su ziva bica kakvi god su ne zasluzuju da budu otjerani kao kerovi,imaju validan ugovor uprava ako zeli raskid sa njima mora zakon postovati koji je na strani fudbalera na zalost mnogih koji misle suprotno....Isto vazi i za trenere previse se ujebavaju njihovi zivoti u zadnje vrijeme.

- MocMahale444
Valjda samo navijaci Zelje pisu na ovoj temi, drugi imaju posebnu temu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ovaj nije navijac Zelje pa svaki dan pise. evo dokaz. zamisli blati svoj klub i onda neko kaze oni navijaci.MocMahale444 je napisao/la:Valjda samo navijaci Zelje pisu na ovoj temi, drugi imaju posebnu temu.

carsijaba je napisao/la:''Nisu to mali novci. Pedesetak hiljada maraka, koliko mi duguju, je za porodičnog čovjeka u Bosni i Hercegovini veliki novac. Ja od fudbala živim, imam porodicu, nisam u poziciji da iz nekakve ljubavi egzistenciju ljudi oko mene dovodim u pitanje'', priča Vernes Selimović
Hoće čovjek da igra na riječ - nema napismeno, a još ni prijavljen nije bio - na crno, preko felšaA onda dođe Poreska, pa kaže, halo ba dvije milke ste nas pokrali plis ono od ranije, šta ste to radili? Imali ste para od Džeke, mogli ste bar ZAKONSKI poslovati.
![]()
I onda dođu navijači kojima ne valja Uprava, jer je odlučeno da se posluje u okvirima Zakona
Zadnja izmjena: HausMan, dana/u 07 sep 2016, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Hausman nemoj me petljati u to ba, eno neki dan onaj sariel razvezo sad ovaj. Ima se tema opste diskusije pa izvoli.
pa ljudi koji pricaju protiv svog kluba a da je najgori nisu navijaci. a takvi pisu, to ti kazem.
Ja se izvinjavam gospodi kojoj smetaju normalne price....Ima ko ce me upozorit i izbrisat ako sam nekog uvrijedio.MocMahale444 je napisao/la:Valjda samo navijaci Zelje pisu na ovoj temi, drugi imaju posebnu temu.
- MocMahale444
@Starina nemoj me pogreano shvatiti ali mnogi su upozoreni jbga nisi ti nista posebno. Sta ti fali ima teme za takve kao ti.
HausMan ko god prica protiv kluba desni ili lijevi nije bitno, eh nemali za kafe aBd.
HausMan ko god prica protiv kluba desni ili lijevi nije bitno, eh nemali za kafe aBd.
Pa nemoj se ti brinut za to postoje ljudi koji ce me odstranit il banovat svejedno...Lijep pozdrav i bez nervoze. 

MocMahale444 je napisao/la:@Starina nemoj me pogreano shvatiti ali mnogi su upozoreni jbga nisi ti nista posebno. Sta ti fali ima teme za takve kao ti.
imaju oni babo im sredio ne sikiram se ja za njihovu kafu.

- zeljoooooooooo
Može se ovdje naglabati danima, ali ti si napisao srž u najkraćem obliku.shzna je napisao/la:Hvala g. Misimoviću što je naš klub postavio na jake noge. Hvala mu na tom što je reanimirao Grbavicu.
Što se tiče sportskog segmenta, imali smo ogromnih fula, ali se nadam da ćemo i na tom polju, onom najvažnijem, krenuti ka boljem. Slavko ulijeva povjerenje!
Hvala za sve dobro, hvala i za loše jer je bilo iz dobre namjere, ali se desilo dosta grešaka koje su uvidjeli i krenulo se dalje.
Ćelavi nam je donio radost nakon crnih dana, a iskreno se nadam da ćemo do kraja izaći iz govana nakon ove pauze.
- zeljoooooooooo
Da malo pratiš Želju, znao bi da su ovi igrači odavno tu i da je njihov potpis ostao samo kao stvar formalnosti.HausMan je napisao/la:dobro je ovo pravo. dodje slavko i otjera pet igraca, kaze da mu ne treba niko. poslije dva dana predstavljanje nova dva. stvarno su kod nas ublehe u klubu da to covjek ne povjeruje.
Starina i ostali navijaci drugih klubova, molim vas koristite opste diskusije
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], inzomni, MoSaZeLjo1921, strucnjak9 i 35 gostiju.