Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Brokula
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Brokula » 07 sep 2016, 12:13

Gledaj Seamana i kopiranja stručnih komentara :urnebes:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 sep 2016, 13:03

Marsal je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: Pa cekaj tebi ono nije stopostotna sansa? Stvarno ovaj Giroud je takva krampa da mu se za stopostotne sanse racunaju iskljucivo sutevi na prazan gol, pa mislim izbacio ga je na 11 metara od gola samog na sut pa to je pola gola ali Panjina je takva krampa da je svojom sporoscu ucinio to da zapravo onaj stoper izgleda kao da mu je tu blizu i da mu smeta a ustvari lik je debelo kasnio i izbacen je bio dodavanjem Griezmana samo sto je Panj toliko spor pa je ovaj izgledao kao da je blizu da blokira :lol:
Naravno da je 100% šansa ali onakve prilike svi zakucaju, od Messija, Neymara, Suareza do Ronalda, Benzeme i Lewandowskog. I šta sad, ne postoji napadač na svijetu koji garantuje da će zabit svaku priliku.

Jesi li gledao video od Cavanija od prije neki dan?
Niko ne spori da ti nabrojani igraci ne posjeduju i gorih promasaja od ovog samo poenta svega je da su to ipak rijedje situacije dok kod Panja ovo je jedan od milion...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 07 sep 2016, 14:35

Suarez neki dan promaši prazan gol i jos 2 zicera.
Desava se svakome a mi tesko mozemo dovest napadaca koji ce biti ogroman upgrade na Girouda.Svi wc napadaci du u jakim klubovima vezani jakim klauzulama i dugogodisnjim ugovorima a polovnjake tipa Icardi ili ne konstantne igrače kao Lukaku, Ighalo i ostali opet nije neki napredak a asking price je prevelik

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 sep 2016, 14:55

slika

:rol: ove sezone će voajeroljupci predviditi sigurno preko 30 ligaških golova za nosatu spodobu :rol:

Wenger afer Girouds 10-games-no-goal run after that:
Yes he didnt score again, but its enough to see that he plays for his teammates and shows good pressing.

:rol:

Brokula » 07 ruj 2016, 11:13
Gledaj Seamana i kopiranja stručnih komentara :urnebes:

šta istina boli da je stari prdonja sprčkao 100 milja,a da nije doveo jednu wc klasu :rol: pa bolje da je sve iskrcao na griezmanna nego na dva pekara i jednog španjoljskog trabanta koji je gori od nosonje :lol:

evo ti još :kafa:

Shocked by how many deluded Arsenal fans think Wenger has done good business. . . :rol: :rol: :rol: kmečite vojaeroljupci kako istina boli

What the fuck are Arsenal doing? Cancel Mustafi and Perez now and return to purely banter immediately. I want my Arsenal back. :geek:

a šta reći na ovog napuhanog engleskog klauna :rol: :rol:

slika

:urnebes:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 sep 2016, 16:54

BigBigBang je napisao/la:
Quaterback
Ja ne znam sta si ti pratio ali ja sam upratio da je Xhaka odigrao 3 utakmice a ne jednu...
protiv liverpoola odigrao 15 minuta ja mislim i bio je los i zbog rezultata i atmosfere u tim trenucima ispao je par puta i mogao je i da pocrveni i tu je samo bio na rubu kao sto ti kazes, protiv lestera sasvim korektno odigrao ne sjecam se da je ispadao.. protiv watforda bio najbolji igrac poslije sancheza na terenu u samom vrhu u nasoj ekipi.. u te dvije utakmcie nije dobio kartona uopste..

sta pricas onda?
slabost u duelima nadoknadjuje glupavim prekrsajima u kojima kupi zute kartone mogli bi se mi nagledati crvenih ove sezone.
:lol: :lol: :lol: kome ja pokusavam nesto objasniti, kakav tikvan

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 07 sep 2016, 23:27

[quote="Seaman"]slika

Kako je se mogao naci u ovakvim prilikama pored strasnog Kondogbie ?
Pld W D L
38 26 12 0

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 08 sep 2016, 00:52

Xhaka has now received 6 red cards & 32 yellow cards in his last 78 matches, averaging a red card every 13 matches.
Fajter tita mi :rol:
A.F.C. Bournemouth!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 08 sep 2016, 11:28

Xhaka je protiv Liverpoola igrao 15 minuta. Kasnio u duele, izgledalo je da je padobranom doletio na utakmicu.

Xhaka je protiv Leicestera napravio gresku koja je otvorila sansu za Vardyja u drugom poluvremenu. Bolji nastup nego protiv Liverpoola u smislu dodavanja i pokrivanja terena.

Protiv Watforda premekan kod gola Watforda i u jos par duela, valjda ulazi pod rucnom da ne dobije crveni karton. Odlican u dodavanjima prema naprijed i brzom prebacivanju tezista igre na krilo. Napravio sansu za Walcotta koju je engleski Forrest Gump promasio.

Zasad je evidentno da je pojacanje za napadacki dio Arsenala, ali jos nisam uvjeren da je pojacanje i za defanzivu.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 08 sep 2016, 12:51

Pa vrlo tesko se tako brzo priviknuti u potpunosti na novi tim, novi stil igre, novu ligu.. treba mu suditi na kraju sezone a ne sad.. s obzirom kakvih smo se igraca nagledali na toj poziciji Xhaka je vise nego dobar za 2 i po utakmice koje je odigrao.. kako ce se dalje pokazati, ostaje da se vidi, a ja ne sumnjam da ce biti samo bolji kako vrijeme bude odmicalo.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 sep 2016, 11:12

QUARTERBACK je napisao/la:
Quaterback
Ja ne znam sta si ti pratio ali ja sam upratio da je Xhaka odigrao 3 utakmice a ne jednu...
protiv liverpoola odigrao 15 minuta ja mislim i bio je los i zbog rezultata i atmosfere u tim trenucima ispao je par puta i mogao je i da pocrveni i tu je samo bio na rubu kao sto ti kazes, protiv lestera sasvim korektno odigrao ne sjecam se da je ispadao.. protiv watforda bio najbolji igrac poslije sancheza na terenu u samom vrhu u nasoj ekipi.. u te dvije utakmcie nije dobio kartona uopste..

sta pricas onda?
slabost u duelima nadoknadjuje glupavim prekrsajima u kojima kupi zute kartone mogli bi se mi nagledati crvenih ove sezone.
:lol: :lol: :lol: kome ja pokusavam nesto objasniti, kakav tikvan
Nemoj bgt ti nista nikome objasnjavati osoba ko joj je Xhaka odigrao ok utakmicu protiv Leicestera ne treba ni da komentarise lik izgubio dvjesto duela na sredini terena i odigrao 200 pogresnih dodavanja i ok odigrao cak ga je i voajer izvukao u 60 i nekoj...

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 09 sep 2016, 16:33

izasao je u 75 minuti, pa sta hoces ti prvi start momku bio u novom klubu novoj ligi alo vidi se da nikad nista nisi trenirao niti igrao pa uopste ne znas kako je to tesko i na amaterskom nivou kad dodjes u novu sredinu a kamoli na profesionalnom.. ne moram ni ja objasnjavati nikome nista, ali nemoj ni ti boga ti pisati, osoba kojoj je frajer koji je dobio 1 zuti u 3 utakmice u svakoj bio na rubu crvenog kartona, bravo ti si taj i to je to veliki znalac

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 sep 2016, 16:41

QUARTERBACK je napisao/la:izasao je u 75 minuti, pa sta hoces ti prvi start momku bio u novom klubu novoj ligi alo vidi se da nikad nista nisi trenirao niti igrao pa uopste ne znas kako je to tesko i na amaterskom nivou kad dodjes u novu sredinu a kamoli na profesionalnom.. ne moram ni ja objasnjavati nikome nista, ali nemoj ni ti boga ti pisati, osoba kojoj je frajer koji je dobio 1 zuti u 3 utakmice u svakoj bio na rubu crvenog kartona, bravo ti si taj i to je to veliki znalac
hahaha prestani se fatati za slamku spasa zvanu novi klub nova liga adaptacija bla bla bla klasa od igraca ca se odma adaptirati pgoledaj kako je Pogba odigrao debi kako je odigrao Ozil prvu utakmicu kad je potpisao protiv Sunderlanda a nisu ni pripreme prosli sa svojim klubovima. Dakle neko kad je klasa odigrace dobro bez obzira na to sto je dosao u novu sredinu itd...Dobio jedan zuti a mogao je vrlo lako i tri dobiti to sto se sad provukao ne znaci da ce se citauv sezonu provlaciti uostalom ti si veoma pametan vidjecemo sta ces pisati na polusezoni. Tako ste i za Panjouda nakon njegovog velicanstvenog debija u kojem je momentalno promasio zicer 1 na 1 sa golmanom pisali novi klub dok se adaptira i slicne nebuloze. Ma zamisli molim te pratis igraca 40 miliona eura i cekas da se adaptira :lol: Pa nije sport promjenio...

100 miliona funti potroseno nije doveden nijedan klasan igrac ali dobro sacekajmo da se adaptiraju na novi sport :rol: Arsenal ocigledno ide stopama Liverpoola, nevjerovatna slicnost..

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 09 sep 2016, 16:51

Xhaka je bio jedan od najboljih protiv Watforda.

Samo mi žao vas dvojice što vam wc karton od štopera nije dao razloga da kažete koju pametnu oko njega.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 sep 2016, 16:53

Haj Paja izdrzi jos malo, suska se da nasi zele Chola od iduce sezone. Ako ne on onda Howe :roll:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 09 sep 2016, 17:41

Znači ako nije sport promijenio, mora odmah da se adaptira? Ovo je već neka stručnija tema u koju se ja ne razumem :rol:

on if Jack will be offered a new contract…
I hope personally that he stays here his whole career.
:kafa:
A.F.C. Bournemouth!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 09 sep 2016, 17:45

I Lucas ljevak. Pola prve postave nam ljevaci

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 09 sep 2016, 17:47

pa vidi se da veze nemas pricas gluposti neke izvrces rijeci, spinujes, protiv Lestera je bio solidan, pogba je placen troduplo vise nego xhaka a uostalom vise je dokazan ukupno u fudbalu i od njega se vise i ocekuje a ti meni reci sta je to npr. protiv Hulla odigrao pogba posebno, pa da je arsenal nekog platio 100m i da odigra onako ti bi ga razapeo prvi a ovdje pricas nesto..normalno vazda je kod komsije zelenija trava kod takvih poput tebe, protiv Watforda je Xhaka bio najbolji poslije Sancheza na terenu.. naravno po tvom strucnom misljenju tu nema nikakve klase.. niko nije ni rekao da je Xhaka klasa Ozila a kakva ti ocekivanja imas i koliko si negativan lik to nije realno..

sve i da se poklope neke stvari i da se desi cudo pa wenger osvoji ligu ti bi sve zasluge tu pripisao sreci koja ga je posrala kroz citavu sezonu ovisno o situaciji u drugim klubovima i desavanjima

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 sep 2016, 18:01

QUARTERBACK je napisao/la:pa vidi se da veze nemas pricas gluposti neke izvrces rijeci, spinujes, protiv Lestera je bio solidan, pogba je placen troduplo vise nego xhaka a uostalom vise je dokazan ukupno u fudbalu i od njega se vise i ocekuje a ti meni reci sta je to npr. protiv Hulla odigrao pogba posebno, pa da je arsenal nekog platio 100m i da odigra onako ti bi ga razapeo prvi a ovdje pricas nesto..normalno vazda je kod komsije zelenija trava kod takvih poput tebe, protiv Watforda je Xhaka bio najbolji poslije Sancheza na terenu.. naravno po tvom strucnom misljenju tu nema nikakve klase.. niko nije ni rekao da je Xhaka klasa Ozila a kakva ti ocekivanja imas i koliko si negativan lik to nije realno..

sve i da se poklope neke stvari i da se desi cudo pa wenger osvoji ligu ti bi sve zasluge tu pripisao sreci koja ga je posrala kroz citavu sezonu ovisno o situaciji u drugim klubovima i desavanjima
Pogba je odigrao odlicnu utakmicu u debiju, nisam fan istog igraca i mislim da je precijenjen i ne vrijedi te pare ali posjeduje klasu i pokazao je. Xhaka nista nije pokazao on je najbolji igrac u ocima vas isto ko sto je samo u vasim ocima Koscielny stoper svjetske klase dok u ocima ostalih navijaca i onih sto prate fudbal on to i nije. A ako niko nije rekao da je Xhaka klasa zasto je onda doveden i zasto je onda placen malo manje od Ozila a isto kao SAnchez? Oba igraca svjetske klase a Xhaka koji nije njihova klasa je placen kao i oni? Kako to?

Ti imas problem sa shvatanjem mojih postova Xhaka nije igrac te klase niti je uopste igrac koji treba i zato cu svaki njegov potez kritikovati jer je on pogresan lik na pogresnom mjestu. Kad vec kazes da je Pogba bolji jer je placen vise i da je to razumljov zasto si onda zadovoljan transferom Xhake? Nije li nama prodana ubleha od voajera i uprave da smo mi klub koji se bori za najvece trofeje pa kako je onda normalno da konkurenti dovode klasne igrace a mi prosjeke sa kojima je maksimalni domet izboriti Ligu Prvaka?

Recite mi jedan jedini ambiciozan klub koji zeli ici daleko u LP i osvojiti titulu u prvensvima Engleske, Njemacke, Spanije, Italijeda bi doveo Mustafija, Xhaku i ovog iz Deportiva ne znam mu ni ime kao poajcanje? Nijedan! bolje dati 120 miliona za Griezmana samog nego dovesti ovu trojicu za 100...Ne bi ti ni Griezman sam titulu doveo ali bar bi znao da si doveo klasu i da si jednu poziciju obezbjedio klasnim igracem.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 sep 2016, 18:09

rambo16 je napisao/la:Znači ako nije sport promijenio, mora odmah da se adaptira? Ovo je već neka stručnija tema u koju se ja ne razumem :rol:

on if Jack will be offered a new contract…
I hope personally that he stays here his whole career.
:kafa:
Ti si stvarno naivan pa ko da pratis Arsenal od prosle godine...Svi sto su otisli na posudbe propali su i nisu se vratili u Arsenal uspjesno, ovi sto su se vracali brzo su nogirani tako da slobodno upamti ove rijeci Jack Wilshere je odsvirao svoje u Arsenalu posudba je samo jedan korak ka nogiranju Wilshera, tako to voajer radi bacaublehe kako je sve ovo nornalno i uredi da se ne bi neka frka digla ali Wilshere je svoje odsvirao. Jedino sto moze da ga spasi jeste da voajer dobije nogu a on bez povreda odigra vrhunsku sezonu u Borunemouthu za sta su minimalne sanse...

A naravno da se mora da adaptira koji je to vrhunski igrac otisao u drugi klub i ligu i nije se odma adaptirao i dobro igrao? Dakle ili je to ili je bio los nema te sredine ono kao u pocetku los ali se naviknuo, ili jesi klasa ili nisi kakva adaptacija, to je nebitno. Ne kazem sad da to ne igra nikakvu ulogu navika i to ali minimalan je to uticajto je sve do klase igraca. Pa yebote Suarez je otisoa u drugu ligu usred skandala na svjetskom odradio pola godine suspenzije i izodminirao polusezonu ko da je tamo igrao od pocetka karijere...adaptacija :rol:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 09 sep 2016, 18:29

QUARTERBACK je napisao/la:pa vidi se da veze nemas pricas gluposti neke izvrces rijeci, spinujes, protiv Lestera je bio solidan, pogba je placen troduplo vise nego xhaka a uostalom vise je dokazan ukupno u fudbalu i od njega se vise i ocekuje a ti meni reci sta je to npr. protiv Hulla odigrao pogba posebno, pa da je arsenal nekog platio 100m i da odigra onako ti bi ga razapeo prvi a ovdje pricas nesto..normalno vazda je kod komsije zelenija trava kod takvih poput tebe, protiv Watforda je Xhaka bio najbolji poslije Sancheza na terenu.. naravno po tvom strucnom misljenju tu nema nikakve klase.. niko nije ni rekao da je Xhaka klasa Ozila a kakva ti ocekivanja imas i koliko si negativan lik to nije realno..

Pogba je odigrao odlicnu utakmicu u debiju, nisam fan istog igraca i mislim da je precijenjen i ne vrijedi te pare ali posjeduje klasu i pokazao je. Xhaka nista nije pokazao on je najbolji igrac u ocima vas isto ko sto je samo u vasim ocima Koscielny stoper svjetske klase dok u ocima ostalih navijaca i onih sto prate fudbal on to i nije. A ako niko nije rekao da je Xhaka klasa zasto je onda doveden i zasto je onda placen malo manje od Ozila a isto kao SAnchez? Oba igraca svjetske klase a Xhaka koji nije njihova klasa je placen kao i oni? Kako to?

Ti imas problem sa shvatanjem mojih postova Xhaka nije igrac te klase niti je uopste igrac koji treba i zato cu svaki njegov potez kritikovati jer je on pogresan lik na pogresnom mjestu. Kad vec kazes da je Pogba bolji jer je placen vise i da je to razumljov zasto si onda zadovoljan transferom Xhake? Nije li nama prodana ubleha od voajera i uprave da smo mi klub koji se bori za najvece trofeje pa kako je onda normalno da konkurenti dovode klasne igrace a mi prosjeke sa kojima je maksimalni domet izboriti Ligu Prvaka?

Recite mi jedan jedini ambiciozan klub koji zeli ici daleko u LP i osvojiti titulu u prvensvima Engleske, Njemacke, Spanije, Italijeda bi doveo Mustafija, Xhaku i ovog iz Deportiva ne znam mu ni ime kao poajcanje? Nijedan! bolje dati 120 miliona za Griezmana samog nego dovesti ovu trojicu za 100...Ne bi ti ni Griezman sam titulu doveo ali bar bi znao da si doveo klasu i da si jednu poziciju obezbjedio klasnim igracem.
http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 67736.html

Sta zna jedan Rio Ferdinand i ostali koji realno i objektivno gledaju a to je da je Kos jedan od vrhunskih stopera i u top3 engleske lige..

Xhaka je placen 30m zato sto je trziste takvo kakvo jeste, on bi u realnim nekim cijenama i okvirima vrijedio 20m max, ali ko sto i sam kazes Pogba je precijenjen i placen nerealno mnogo tako isto i Xhaka, ali isto tako on ima prostora da napreduje, da postane bolji igrac, sezona je tek pocela, ne mozes tako ograniceno osudjivati unaprijed nekoga za nesto sto tek treba da se desi ili ne desi.. to je zatucano razmisljanje..

Pa svakako da bih i ja i svaka druga osoba koja podrzava Arsenal vise volio da se doveo Grizman za nebitno koju svotu, ali kad vec nije i kad su dovedeni ovi igraci treba gledati pozitivne stvari iz toga svega, njihove kvalitete, a ne samo mane koje imaju evidentno i igraci koji su placeni 100m.. opusteno brate mili, mene vise brinu Wengerove takticke gluposti koje pravi u toku sezone i vise sam zbog toga da vise ide sa klupe nego pojacanja koja dovodi..

Klopp bi se s ovom ekipom borio za titulu u ligi, uvjeran sam u to zivotom.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.