Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
I ja predlazem da svi pogledaju te emisije i da cuju jos vise prazne filozofije i ubleha i povjeruju da je neosvajanje titule 12 godina i konstantne blamaze u evropi zapravo dobar rezultat...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ja ti predlažem da pogledaš Mustafin intervju i da čuješ koji kolega ga je nagovorio da dođe pod Wengerovu palicuBigBigBang je napisao/la:I ja predlazem da svi pogledaju te emisije i da cuju jos vise prazne filozofije i ubleha i povjeruju da je neosvajanje titule 12 godina i konstantne blamaze u evropi zapravo dobar rezultat...
A.F.C. Bournemouth!
Najgore kad gledaš onog Piresa kojeg nakon Rosickog najviše volim i vidiš da još ima žara u njemu za taj grb više nego ijednog igrača koji trenutno igra...
-
BigBigBang
- Kontakt:
Jako bitan podatak, sta on treba da dokaze?rambo16 je napisao/la:Ja ti predlažem da pogledaš Mustafin intervju i da čuješ koji kolega ga je nagovorio da dođe pod Wengerovu palicuBigBigBang je napisao/la:I ja predlazem da svi pogledaju te emisije i da cuju jos vise prazne filozofije i ubleha i povjeruju da je neosvajanje titule 12 godina i konstantne blamaze u evropi zapravo dobar rezultat...
Jbte jes Pires ocelavio, sve ga neobicno vidjeti...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Nije toliko ocelavio da ne moze furati pribliznu staru zurku vec ocito ne zeli. Valjda dojadilo odrzavati, najbolje na kecaGunner4 je napisao/la:Jbte jes Pires ocelavio, sve ga neobicno vidjeti...
Bogotacrambo16 je napisao/la:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Panjoud opet bio u elementu, protiv Bjelorusije promasivao i promasivao
Ali dobro oprosticemo mu kvalifikacioni je mec al je zato u prijatejlskoj zabio 
Da mi je samo naci gif vanzemaljske asistencije griezmana petom poslije koje Panjina fula mrtvi zicer 1 na 1
Da mi je samo naci gif vanzemaljske asistencije griezmana petom poslije koje Panjina fula mrtvi zicer 1 na 1
Siptar pocrvenio u 93 dva zuta za 1 minutBigBigBang je napisao/la:Panjoud opet bio u elementu, protiv Bjelorusije promasivao i promasivao![]()
![]()
Ziko prekucao ono sto sam vidio
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Odlično, propušta sljedeći meč
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
BigBigBang je napisao/la:Panjoud opet bio u elementu, protiv Bjelorusije promasivao i promasivao![]()
![]()
novi Henry prema klaunima od vojaeroljubaca
Arsenal have now spent nearly £100m on players and not a world-class player in sight. Terrible management by Wenger. Top 4 at best
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ova bukva ce petu sezonu zaredom biti prvi napadac Arsenala
topnik
siptar i u eplu svaku tekmu opasno visi sa ovom igrom, slabost u duelima nadoknadjuje glupavim prekrsajima u kojima kupi zute kartone mogli bi se mi nagledati crvenih ove sezone.
topnik
siptar i u eplu svaku tekmu opasno visi sa ovom igrom, slabost u duelima nadoknadjuje glupavim prekrsajima u kojima kupi zute kartone mogli bi se mi nagledati crvenih ove sezone.
Valjda necemo koliko sam pratio smanjio je sa kartonima i u Menhengladbahu bio u zadnje vrijemeBigBigBang je napisao/la:Ova bukva ce petu sezonu zaredom biti prvi napadac Arsenala![]()
topnik
Samo nam fali da svako malo igramo sa igracem manje utakmice
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Kako su opisali ja mislio promašio prazan gol sa 3 metra, ono promašena prilika kakvu i svaki svjetski igrač zna zapucat.
Mislim na stranu što je Žiru krampa ali nekad se opasno pretjeruje samo da se dokaže poenta, a to nevalja. I jbm mu i ja mater, niko sretniji od mene da dođe Grizman ili neko bolji od Girouda ali ne mogu ovog pretjerivanja.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
svaku tekmu u eplu visi a odigrao jednu hahahahahahahahaha pa jel realno..
Pa svaku jednuQUARTERBACK je napisao/la:svaku tekmu u eplu visi a odigrao jednu hahahahahahahahaha pa jel realno..
A.F.C. Bournemouth!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa cekaj tebi ono nije stopostotna sansa? Stvarno ovaj Giroud je takva krampa da mu se za stopostotne sanse racunaju iskljucivo sutevi na prazan gol, pa mislim izbacio ga je na 11 metara od gola samog na sut pa to je pola gola ali Panjina je takva krampa da je svojom sporoscu ucinio to da zapravo onaj stoper izgleda kao da mu je tu blizu i da mu smeta a ustvari lik je debelo kasnio i izbacen je bio dodavanjem Griezmana samo sto je Panj toliko spor pa je ovaj izgledao kao da je blizu da blokiraMarsal je napisao/la:Kako su opisali ja mislio promašio prazan gol sa 3 metra, ono promašena prilika kakvu i svaki svjetski igrač zna zapucat.Mislim na stranu što je Žiru krampa ali nekad se opasno pretjeruje samo da se dokaže poenta, a to nevalja. I jbm mu i ja mater, niko sretniji od mene da dođe Grizman ili neko bolji od Girouda ali ne mogu ovog pretjerivanja.
Quaterback
Ja ne znam sta si ti pratio ali ja sam upratio da je Xhaka odigrao 3 utakmice a ne jednu...
- Marsal
- Kontakt:
Naravno da je 100% šansa ali onakve prilike svi zakucaju, od Messija, Neymara, Suareza do Ronalda, Benzeme i Lewandowskog. I šta sad, ne postoji napadač na svijetu koji garantuje da će zabit svaku priliku.BigBigBang je napisao/la: Pa cekaj tebi ono nije stopostotna sansa? Stvarno ovaj Giroud je takva krampa da mu se za stopostotne sanse racunaju iskljucivo sutevi na prazan gol, pa mislim izbacio ga je na 11 metara od gola samog na sut pa to je pola gola ali Panjina je takva krampa da je svojom sporoscu ucinio to da zapravo onaj stoper izgleda kao da mu je tu blizu i da mu smeta a ustvari lik je debelo kasnio i izbacen je bio dodavanjem Griezmana samo sto je Panj toliko spor pa je ovaj izgledao kao da je blizu da blokira![]()
Jesi li gledao video od Cavanija od prije neki dan?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.