Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SafetSajo
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la SafetSajo » 07 sep 2016, 10:16

odlican gol, drugacije i ne treba ocekivat od "brade" da daje golove :D samo snazno i spektakularno

medo je stvoren za ove utakmice gdje se ne treba previse trcat. u trkackim utakmicama on se izgubi a ovo "tiki taka" igranje njemu najvise godi
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 sep 2016, 10:23

Majstor, ono samo on moze izvesti u repki.
Sinoc solidan, dobro odglumio ulogu defanzivnog veznog iako to nije, par puta se lijepo postavio u odbrani, dok je prema naprijed i vise nego korektan.
Bez obzira na to, protiv Belgije nema sta da trazi u prvih 11.
Pjanic-Gojko-Milicevic.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 sep 2016, 10:41

Stvarno volim ovog igraca...uvijek sam gotivio majstore s loptom...Grande Miske neprikosnoveni...mislim da ih niko na forumu ne gotivi kao ja...volim znanje a ne ye.... trku. :mrgreen:
Vjerujem da ce mu Mesa naci mjesta i protiv Belgije i popricati s njim o taktici(iako ga vecina nas strpava na klupu u toj tekmi)...jednostavno moramo imati nekoga na terenu s kim Pjanke moze kombinirati, uz to Medo je u takmicarskoj formi i redovno igra u klubu...ne mozemo se osloniti samo na kontranapade, moramo cuvati i posjed lopte koliko toliko.
Dakle, s osiguracem iza njegovih ledja (Cimi, Jajalo ili ko vec) on sasvim korektno moze pokrivati lijevi dio terena s Kolasincem i Lulicem.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 07 sep 2016, 11:18

Hare je majstor. Tehnicki nas najbolji vezni igrac poslije Pjanketa. Bitno je samo da igra redovno u klubu i da je spreman. Protiv Belgije mora igrati od pocetka umjesto Vede , malo blize golu

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 07 sep 2016, 11:24

bhsport je napisao/la:Majstor, ono samo on moze izvesti u repki.
Sinoc solidan, dobro odglumio ulogu defanzivnog veznog iako to nije, par puta se lijepo postavio u odbrani, dok je prema naprijed i vise nego korektan.
Bez obzira na to, protiv Belgije nema sta da trazi u prvih 11.
Pjanic-Gojko-Milicevic.
To je to. :thumbup:
U Belgiji smo poceli sa njim, Miralemom i Muhamedom i nigdje nas nije bilo na sredini terena, sta tek ocekivati kad Besica zamijeni neko ko je dosta losiji igrac. Medunjanin ni u najludjim snovima ne smije poceti taj susret. Pjanic, Cimirot i jos jedan trkacki spreman veznjak mora da igra (ni u kom slucaju Cocalic ili Vranjes), a ja bi Milicevica umjesto Visce.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 07 sep 2016, 11:41

Nijedan ozbiljan trener nece protiv selekcije kao sto je Belgija poceti mec sa 2 nova igraca u veznom redu...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 sep 2016, 11:49

Medunjanin se u tadasnjoj utakmici protiv Belgije nije ozbiljno bavio fudbalom i to svi znamo, sada igra redovno u pristojnom klubu u kojem je jedan od glavnih igraca; povlaciti paralelu izmedju "tad" i "sad" nije korektno...dakle, imat ce najvise utakmica u nogama od svih nasih igraca i sasvim je logicno i prihvatljivo da bude u prvih 11 u slijedecoj kvalifikacionoj utakmici...opet, odluka je na Mesi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 sep 2016, 12:20

totasef1 je napisao/la:Nijedan ozbiljan trener nece protiv selekcije kao sto je Belgija poceti mec sa 2 nova igraca u veznom redu...
Upravo to sam napisao sinoć na nekoj drugoj temi, jedan možda, ali dva nikako. Pjanić i Medunjanin su najvjerovatnije sigurni, a trećeg će biti veoma teško izabrati. Miličević, Vrančić, Cimirot, Cocalić i Grahovac su kandidati za to mjesto. Miličević se nameće kao logičan izbor, ali onda imamo tri ofanzivna igrača u vezi i to mi nema logike, ostali su nepoznanica i ako ih misli ubacivati, već danas mora početi da ih uigrava, bar na tabli...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 07 sep 2016, 12:26

Sve je to super, ali nemojte da vas zavara sinosnja partija. Igrao je on maestralno i sa LLL reprezentacijama. Treba imati na umu da Belgiju necemo izdominirati iz prekida, a pogotovo necemo imati onakve sanse iz kornera, nakon cega je Medunjanin i zabio onu golcinu. Belgija ima prejak vezni red, prebrze krilne igrace, te visoku i snaznu odbranu. Medunjanin kao igrac manje u tom trkackom aspektu po mom misljenju nema sta da trazi u prvih 11, to nam valjda mora biti jasno nakon Belgije i pogotovo nakon Irske, koja nas je razbila, a za dvije klase je slabija od Belgije. On je pod uslovom da bude zdrav 95% siguran u prvih 11, stoji i ta cinjenica da se u jednoj takvoj utakmici ne smije rizikovati sa mnogo novajlija u pocetnoj postavi, ali na to se moralo misliti ranije - iskoristiti Kirin kup i Estoniju. Jedne kvalifikacije smo kiksali, a nismo naucili lekciju. Nadam se da nas ovaj put takve stvari nece kostati.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 sep 2016, 12:26

Virtu4l je napisao/la:
totasef1 je napisao/la:Nijedan ozbiljan trener nece protiv selekcije kao sto je Belgija poceti mec sa 2 nova igraca u veznom redu...
Upravo to sam napisao sinoć na nekoj drugoj temi, jedan možda, ali dva nikako. Pjanić i Medunjanin su najvjerovatnije sigurni, a trećeg će biti veoma teško izabrati. Miličević, Vrančić, Cimirot, Cocalić i Grahovac su kandidati za to mjesto. Miličević se nameće kao logičan izbor, ali onda imamo tri ofanzivna igrača u vezi i to mi nema logike, ostali su nepoznanica i ako ih misli ubacivati, već danas mora početi da ih uigrava, bar na tabli...
O ovome cijelo vrijeme i govorim i baš zbog ovog i kažem da je trebao dobiti šansu Cimirot. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 07 sep 2016, 21:14

Sarmelino je napisao/la:Tata

Samo ti ne pocinji sa "tatom" :D :D prosli puta si momka uhakao s tim, sa loptom se nije sastavio :D :D
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 07 sep 2016, 21:30

edoo3 je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Tata

Samo ti ne pocinji sa "tatom" :D :D prosli puta si momka uhakao s tim, sa loptom se nije sastavio :D :D
Sad samo kad utakmica zavrsi :mrgreen:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 07 sep 2016, 21:46

Unofficialpage je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
O ovome cijelo vrijeme i govorim i baš zbog ovog i kažem da je trebao dobiti šansu Cimirot. :D
Imamo boljeg igrača od Cimirota na toj poziciji.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2016, 21:46

Ono jučer treći najljepši gol što je postigao za nas. Prva dva su naravno:

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 07 sep 2016, 22:07

Neutral je napisao/la:Ono jučer treći najljepši gol što je postigao za nas. Prva dva su naravno:

Protiv Latvije ubjedljivo najljepsi gol , mada eto rijetko se spominje ali meni je i ovaj top :D
#15.10.2013 !!!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 07 sep 2016, 22:09

Neutral je napisao/la:Ono jučer treći najljepši gol što je postigao za nas. Prva dva su naravno:

Ne bih bas rekao. Ono jučer je bilo daleko teze izvesti nego ova dva. Poluvisoka lopta na voley iz kornera ne pali u 90% slučajeva. Eventualno je tu bare-bare sa onim sto je dao Kipru

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2016, 22:11

Na toj utakmici smo imali jednu od najboljih akcija svih vremena, samo ona nije rezultirala golom. Da jeste, mogla je biti druga najbolja akcija nakon koje smo postigli gol, odmah iza legendarne akcije na Parkenu.
Od 1:29 :)

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 07 sep 2016, 22:16

Dado je napisao/la:

Ne bih bas rekao. Ono jučer je bilo daleko teze izvesti nego ova dva. Poluvisoka lopta na voley iz kornera ne pali u 90% slučajeva. Eventualno je tu bare-bare sa onim sto je dao Kipru

Ma pricamo o naljepsim golovima :D al' upravu si, ono sinoc je daleko tehnicki teze izvesti nego mozda ovaj protiv Latvije ali eto meni je to jedan od ljepsih golova inace u reprezentaciji, bas mu je sjela :D
#15.10.2013 !!!

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 15 sep 2016, 19:31

Kakvu li je golcinu danas dao? :-D

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 15 sep 2016, 19:31

Zabi ga hare zenitu
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, L-Train, MostarskiSin, Proximic, Zglavkar, ZmajOdBosne33 i 32 gosta.