Danijel Milićević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Danijel Milićević
Prvi nastup i odlicna asistencija, nadam se u buducim utakmicama da ce imati vecu minutazu da vidimo kako ce se uklopiti i koliko moze pruziti, nadam se da ce opravdati nasa ocekivanja.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ovaj igrac nece i ne moze neopravdati ocekivanja.Pivopija je napisao/la:Prvi nastup i odlicna asistencija, nadam se u buducim utakmicama da ce imati vecu minutazu da vidimo kako ce se uklopiti i koliko moze pruziti, nadam se da ce opravdati nasa ocekivanja.
Danijel je strasan igrac i steta sto se profilirao i nogometni vrhunac dozivio relativno kasno.
To ga je i sprijecilo da napravi bolju karijeru. Rekao sam ja da kad zaigra nece biti jazavac. Momak udje i pogodi Ibisevica u trepavicu izmedju dvojice. Pogledaj let lopte i vidis da ta noga koja ju je poslala zna svoj posao.
Usput momak i trci.
Iskreno, i ja ocekujem dosta od njega, i vjerujem da to moze ispuniti, nadam se samo da ce imati dobru minutazu da to i pokaze. Ako mu bude povemeno davao sansu sa klupe onda uzalud vam trud sviraci.dubrovnik je napisao/la:Ovaj igrac nece i ne moze neopravdati ocekivanja.Pivopija je napisao/la:Prvi nastup i odlicna asistencija, nadam se u buducim utakmicama da ce imati vecu minutazu da vidimo kako ce se uklopiti i koliko moze pruziti, nadam se da ce opravdati nasa ocekivanja.
Danijel je strasan igrac i steta sto se profilirao i nogometni vrhunac dozivio relativno kasno.
To ga je i sprijecilo da napravi bolju karijeru. Rekao sam ja da kad zaigra nece biti jazavac. Momak udje i pogodi Ibisevica u trepavicu izmedju dvojice. Pogledaj let lopte i vidis da ta noga koja ju je poslala zna svoj posao.
Usput momak i trci.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Odlicna asistencija. Nadam se da ce ovako nastaviti i u buducnosti. U svakom slucaju, od visce ne moze biti gori.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Jel Milicevic onaj sto je pjevo na videu sto se raja zezala da ga posaljemo za ZG?
Bravo momce!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
covjek iz prve nabaci iz jedne sanse ono sto su visca i vranjes skupa uspjeli jednom iz 15-tak pokusaja. malo je drugaciji profil od visce. visca je cisto krilo, a ovaj je vise bocni vezni. nije mu strano ni prema sredini krenuti. ne vjerujem da je brz kao visca, ali definitivno bolje cilja loptom igraca.
s druge strane, dobro je imati 2 slicna a opet razlicita po desnoj strani. to siri takticke varijacije.
s druge strane, dobro je imati 2 slicna a opet razlicita po desnoj strani. to siri takticke varijacije.
Gent je u meču 6. kola belgijskog šampionata na svom terenu sa 3:0 pobijedio Lokeren, a bh. reprezentativac Danijel Milićević ubilježio je novu asistenciju. Domaći su poveli u 25. minuti kada je Milićević šutirao, da bi Ninaj nespretno loptu poslao u svoju mrežu. Naš veznjak je u 61. minuti centrirao Koulibalyju koji pogađa za vodstvo Genta od 2:0, dok konačnih 3:0 za domaće postavlja Simon u 70. minuti. Ovo je Milićeviću bila treća asistencija u sezoni uz jedan gol, a igrao do 71. minute za drugoplasirani Gent.
- Principatus
- Kontakt:
Milicevica je bas ponovo krenulo, ustvari nikad nije ni prestao, bit ce nam od velike pomoci u Belgiji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Bio je u krizi pred kraj prosle sezone i pomalo gubio mjesto u prvom timu. Sada ga je izgleda opet krenulo.Principatus je napisao/la:Milicevica je bas ponovo krenulo, ustvari nikad nije ni prestao, bit ce nam od velike pomoci u Belgiji.
Vidim da je opet asistirao sa krila. Da li je igrao tu poziciju ili AM?
Ja bi ga osobno volio na toj poziciji u reprezentaciji.
Usput danas je zakuhao i prvi gol.
Mislim da protiv Belgije treba igrati od prve minute. Obzirom da ne bi trebali igrati sa dva centarfora.
- Principatus
- Kontakt:
I ja mislim da on mora igrati od pocetka. Uz to bi bilo sjajno ako Jajalo bude mogao igrati protiv Belgije.Prle89 je napisao/la:Mislim da protiv Belgije treba igrati od prve minute. Obzirom da ne bi trebali igrati sa dva centarfora.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ooj gola. Bravo Danijele!
Sent from my E2303 using Tapatalk
Sent from my E2303 using Tapatalk
- Goalgetter
- Kontakt:
Svaka cast 

Ne fali nam majstora za slobodnjake. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima li jos koja repka ovako jake igrace za slobodne udarce? Milicevic, Medunjanin i Pjanic, moze i Zukanovic
Bravo za gol momce

Bravo za gol momce

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Treba uvesti slobodne udarce na Olimpijske igre.ElCartel11 je napisao/la:Ima li jos koja repka ovako jake igrace za slobodne udarce? Milicevic, Medunjanin i Pjanic, moze i Zukanovic![]()
Bravo za gol momce