Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 04 sep 2016, 17:55

I ja predlazem da svi pogledaju te emisije i da cuju jos vise prazne filozofije i ubleha i povjeruju da je neosvajanje titule 12 godina i konstantne blamaze u evropi zapravo dobar rezultat...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 05 sep 2016, 03:12

BigBigBang je napisao/la:I ja predlazem da svi pogledaju te emisije i da cuju jos vise prazne filozofije i ubleha i povjeruju da je neosvajanje titule 12 godina i konstantne blamaze u evropi zapravo dobar rezultat...
Ja ti predlažem da pogledaš Mustafin intervju i da čuješ koji kolega ga je nagovorio da dođe pod Wengerovu palicu :kafa:
A.F.C. Bournemouth!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 05 sep 2016, 03:14

Najgore kad gledaš onog Piresa kojeg nakon Rosickog najviše volim i vidiš da još ima žara u njemu za taj grb više nego ijednog igrača koji trenutno igra...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 sep 2016, 12:11

rambo16 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:I ja predlazem da svi pogledaju te emisije i da cuju jos vise prazne filozofije i ubleha i povjeruju da je neosvajanje titule 12 godina i konstantne blamaze u evropi zapravo dobar rezultat...
Ja ti predlažem da pogledaš Mustafin intervju i da čuješ koji kolega ga je nagovorio da dođe pod Wengerovu palicu :kafa:
Jako bitan podatak, sta on treba da dokaze?

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 05 sep 2016, 15:36

Jbte jes Pires ocelavio, sve ga neobicno vidjeti...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 05 sep 2016, 15:42

slika

:kafa:
A.F.C. Bournemouth!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 05 sep 2016, 15:48

Gunner4 je napisao/la:Jbte jes Pires ocelavio, sve ga neobicno vidjeti...
Nije toliko ocelavio da ne moze furati pribliznu staru zurku vec ocito ne zeli. Valjda dojadilo odrzavati, najbolje na keca :mrgreen:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 sep 2016, 16:35

rambo16 je napisao/la:slika

:kafa:
Bogotac :ljepota: :ljepota: :tokralju: :tokralju:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 sep 2016, 23:25

Panjoud opet bio u elementu, protiv Bjelorusije promasivao i promasivao :rol: :rol: :lol: Ali dobro oprosticemo mu kvalifikacioni je mec al je zato u prijatejlskoj zabio :rol:

Da mi je samo naci gif vanzemaljske asistencije griezmana petom poslije koje Panjina fula mrtvi zicer 1 na 1

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 sep 2016, 23:36

BigBigBang je napisao/la:Panjoud opet bio u elementu, protiv Bjelorusije promasivao i promasivao :rol: :rol: :lol: Ali dobro oprosticemo mu kvalifikacioni je mec al je zato u prijatejlskoj zabio :rol:

Da mi je samo naci gif vanzemaljske asistencije griezmana petom poslije koje Panjina fula mrtvi zicer 1 na 1
Siptar pocrvenio u 93 dva zuta za 1 minut :rol: :rol:

Ziko prekucao ono sto sam vidio :damn: :damn:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 06 sep 2016, 23:52

Odlično, propušta sljedeći meč
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 sep 2016, 00:43

BigBigBang je napisao/la:Panjoud opet bio u elementu, protiv Bjelorusije promasivao i promasivao :rol: :rol: :lol: Ali dobro oprosticemo mu kvalifikacioni je mec al je zato u prijatejlskoj zabio :rol:

novi Henry prema klaunima od vojaeroljubaca :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :lol: :lol: :lol:

Arsenal have now spent nearly £100m on players and not a world-class player in sight. Terrible management by Wenger. Top 4 at best

:kafa: klaun od voajera

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 sep 2016, 00:49

Ova bukva ce petu sezonu zaredom biti prvi napadac Arsenala :tokralju:

topnik
siptar i u eplu svaku tekmu opasno visi sa ovom igrom, slabost u duelima nadoknadjuje glupavim prekrsajima u kojima kupi zute kartone mogli bi se mi nagledati crvenih ove sezone.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 sep 2016, 00:53

BigBigBang je napisao/la:Ova bukva ce petu sezonu zaredom biti prvi napadac Arsenala :tokralju:

topnik
siptar i u eplu svaku tekmu opasno visi sa ovom igrom, slabost u duelima nadoknadjuje glupavim prekrsajima u kojima kupi zute kartone mogli bi se mi nagledati crvenih ove sezone.
Valjda necemo koliko sam pratio smanjio je sa kartonima i u Menhengladbahu bio u zadnje vrijeme :D

Samo nam fali da svako malo igramo sa igracem manje utakmice :mrgreen:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 sep 2016, 00:54

Kako su opisali ja mislio promašio prazan gol sa 3 metra, ono promašena prilika kakvu i svaki svjetski igrač zna zapucat. :rol: Mislim na stranu što je Žiru krampa ali nekad se opasno pretjeruje samo da se dokaže poenta, a to nevalja. I jbm mu i ja mater, niko sretniji od mene da dođe Grizman ili neko bolji od Girouda ali ne mogu ovog pretjerivanja.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 sep 2016, 00:56

svaku tekmu u eplu visi a odigrao jednu hahahahahahahahaha pa jel realno..

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 07 sep 2016, 02:07

QUARTERBACK je napisao/la:svaku tekmu u eplu visi a odigrao jednu hahahahahahahahaha pa jel realno..
Pa svaku jednu :rol:
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 sep 2016, 11:25

Marsal je napisao/la:Kako su opisali ja mislio promašio prazan gol sa 3 metra, ono promašena prilika kakvu i svaki svjetski igrač zna zapucat. :rol: Mislim na stranu što je Žiru krampa ali nekad se opasno pretjeruje samo da se dokaže poenta, a to nevalja. I jbm mu i ja mater, niko sretniji od mene da dođe Grizman ili neko bolji od Girouda ali ne mogu ovog pretjerivanja.
Pa cekaj tebi ono nije stopostotna sansa? Stvarno ovaj Giroud je takva krampa da mu se za stopostotne sanse racunaju iskljucivo sutevi na prazan gol, pa mislim izbacio ga je na 11 metara od gola samog na sut pa to je pola gola ali Panjina je takva krampa da je svojom sporoscu ucinio to da zapravo onaj stoper izgleda kao da mu je tu blizu i da mu smeta a ustvari lik je debelo kasnio i izbacen je bio dodavanjem Griezmana samo sto je Panj toliko spor pa je ovaj izgledao kao da je blizu da blokira :lol:

Quaterback
Ja ne znam sta si ti pratio ali ja sam upratio da je Xhaka odigrao 3 utakmice a ne jednu...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 sep 2016, 11:47

BigBigBang je napisao/la: Pa cekaj tebi ono nije stopostotna sansa? Stvarno ovaj Giroud je takva krampa da mu se za stopostotne sanse racunaju iskljucivo sutevi na prazan gol, pa mislim izbacio ga je na 11 metara od gola samog na sut pa to je pola gola ali Panjina je takva krampa da je svojom sporoscu ucinio to da zapravo onaj stoper izgleda kao da mu je tu blizu i da mu smeta a ustvari lik je debelo kasnio i izbacen je bio dodavanjem Griezmana samo sto je Panj toliko spor pa je ovaj izgledao kao da je blizu da blokira :lol:
Naravno da je 100% šansa ali onakve prilike svi zakucaju, od Messija, Neymara, Suareza do Ronalda, Benzeme i Lewandowskog. I šta sad, ne postoji napadač na svijetu koji garantuje da će zabit svaku priliku.

Jesi li gledao video od Cavanija od prije neki dan?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.