@za raju kad se tako uljudno izvanjavas prihvatamo izvinjenje.Za_raju je napisao/la:Izvini sto ti moram reci ali moras otvoriti oci i vidjeti dalje od nosa!!!harishp je napisao/la:Ovu ''sjajnu''sansu iz RS nece propustiti a i sa kockaste strane ce im dobro doci.
"'Nasi''ili njihovi nesposobni da i vola bjelog u guzcu ubodu ce naravno da se ko biva bihuzure.
Niko ni prstom maknuti nece to je pa skoro sigurno.Dobra generacija repke sa kojom je bilo nade opet ce nestati.
A nebi me iznenadilo nakon svog tog sra-nja da ista go-vna izmile na povrsinu.
I vrate se da ''obave''posao do ''kraja''.
Nije bolan nama problem RS niti Hercegov(i)na problem prave tako zvani "NASI" oni prave ovu situaciju,znas i sam da je savez bio truho u pocetku dok nije bilo RS-a i Hrecegovine u njemu...
Nasa reisova garnitura pravi ovu atmosferu i anarhiju da bi mogli svoje neznanje o fudbalu prikrivati prebacivajuci krivicu na RS...
Pa pogledaj da svi sa krivicnom dosijem dolaze upravo sa "NASE" strane Tigar,Usanovic...
Ljudi hajmo mi njima hebat majku na izborima koji slijede i poslat ih da prosipaju "vjeru" svojim ukucanima a ne nama kod kojih se je uvijek klanjalo i vjerovalo bez imalo pompeznosti i selamanja po kaficima,jedino tako ja vidim rijesenje krize u nasem fudbalu...

Helemnejse pored otvaranja ociju ti si haman zaboravio izvaditi tampone iz usiju.
Kao i mali gubitak osjecaja citanja izmedju redova.
Ovo navedeno ''bihuzurenje nasih''si itekako drugacije trebao shvatiti a ne bukvalno.
Ocito da si predvidio pokojnog nam Petra ono bjese Jelica.Koji je picio zajedno sa Ronhilom tamo gdje sad ronhil pici.I vodio savez u onu stvar.Predvidio si glavnu osobu koja se bavi kasom isto iz manjeg entiteta.
predvidio si ''bojovnika''iz Sirokog i slucajnosti mu isto prezime Jelic.
Svi su oni sa ili krivicnim ili pred krivicnim dosijeom.
Za nase petokolanase zna i svaka ''bela rada''skrivena iza paucine.
Ali ovi sada imaju veliku sansu da odrade posao do kraja.
Tek nakon ovog sastanka ,vrlo lako ce se znati ko je totalno tamo a ko vamo.
Iskreno da ti kazem,99,9 ni nas samih.Sto na forumu,sto bilo gdje.Nista u biti nismo bolji.
Hraknemo,pljunemo ono bezveze.
A kad treba nesto konkretno nigdje nas nema.
Tako da pored ociju,ebes nos,treba i usi a bogami zvalje otvoriti kad treba.
A ne ''zavijati'' ko Hamdina kuja u gluho doba.