FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

HuX
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la HuX » 08 jul 2010, 14:56

bistrikboy je napisao/la:
HuX je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Najbolju odbranu lige prosle godine je imao Bayern,toliko o propuhu.

Inace Njemacki i Holandski reprezentativnci koji igraju za Bayern ce se ekipi prikljuciti vjerovatno 2.8.
de me podsjeti sta je bilo u evropi :roll: :roll: :roll:
Ili vi nedovoljno dugo pratite Bayern il ne znate,ali ULi & co. su prije svega okrenuti BL-u,tek kada se tu uspostavi totalna dominacija oni razmisljaju o LP,tako je vazda bilo i bice tako.Uglavnom s tim "propuhom" se igralo finale LP-a,prvo nakon 9 godina,ako VdW dođe Bastuber prelazi na stopera,rjesen problem.
ma sve to stoji sto si rekao, ne sporim nista od toga, al samo kazem da je odbrana propuh, nista slago nisam.A ostale ekipe se itekako pojacavaju, tako da sa ovakvom politikom nece uspostavit dominaciju sigurno, nisu napadaci u BL klocevi da nece znat iskoristit slabosti nase odbrane.Pa mi smo prosle godine skoro na svakoj yebenoj utakmici gol primili.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 08 jul 2010, 15:01

Ako WdW dodje, onda smo u odnosu na proslu sezonu jaci na dvije pozicije. Wiel je bolji bek od Badstubera, a Badi je bolji stoper i od Demichelisa i od Buytena. Volio bih da se ovaj transfer ostvari, ako vec ne moze Coentrao.

Mislim da bi bilo dobro dovesti jednog stopera, da igra u paru sa Holgerom. Wolfsburg dovede Kjaera i Friedricha, sto znaci da ih je Bayern bez problema mogao dovesti. Ja bih najvise volio Davida Luiza iz Benfice, ali nema nista od toga.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 jul 2010, 15:11

Ne znam jeste li vi gledali holandsku repku, van der Wiel mi se uopste nije dopao, naprotiv....
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 jul 2010, 15:51

secer je napisao/la: da te tvoj drugar nesto upita...
jesi li ozbiljan kad kazes kako je joakim jogi lov vrhunski strucnjak?
nesto me mrzi da te to upitam na onoj temi, jbg. da se ne moram nadyebavat sa kindergartenom... :lol:
:lol: :lol: Što bolan, treba ih ponekad sasjeći, jer nisu na pravom putu, putu istine. :D
Jogi, mladi njemački stručnjak još uvijek uči i napreduje i to u petoj brzini. :mrgreen: Ne sjećam se da sam rekao da je vrhunski stručnjak, možda vrhunski taktičar a to je već drugi par cipela. ;)
On još uvijek pliva u svojim idejama i pretpostavkama, mjesta za napredak ima. Ima i od koga učiti, nisu ga džabe prozvali Luois van Löw. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jul 2010, 16:18

Van der Wiel, diskutabilno. :roll: :roll:
Prema prognozama strucnjaka ima sve predispozicije da postane jedan od najboljih bekova. Na SP-u je pokazao jedan nivo koji bi mozda mogao zadovoljiti, ali nije to jos ono sto se trazi. Mlad je, mjesta za napredak ima mnogo, tako da ukoliko se ostvari ovaj transfer, mogao bi biti pojacanje. Trazi se bek za dugi niz godina, a ovaj momak to apsolutno jeste.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 08 jul 2010, 16:30

omerbavarac je napisao/la:Van der Wiel, diskutabilno. :roll: :roll:
Prema prognozama strucnjaka ima sve predispozicije da postane jedan od najboljih bekova. Na SP-u je pokazao jedan nivo koji bi mozda mogao zadovoljiti, ali nije to jos ono sto se trazi. Mlad je, mjesta za napredak ima mnogo, tako da ukoliko se ostvari ovaj transfer, mogao bi biti pojacanje. Trazi se bek za dugi niz godina, a ovaj momak to apsolutno jeste.
potpis
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jul 2010, 17:10

geronimo je napisao/la:Ne znam jeste li vi gledali holandsku repku, van der Wiel mi se uopste nije dopao, naprotiv....
Ni meni se nije dopao sve do utakmice sa Brazilom,tada je blistao,doduse protiv Slovacke je djelovao "odsutno" sad ne znam da li je to do umora ili protivnika bilo.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 08 jul 2010, 17:14

geronimo je napisao/la:Ne znam jeste li vi gledali holandsku repku, van der Wiel mi se uopste nije dopao, naprotiv....
Ni meni se nije dopao sve do utakmice sa Brazilom,tada je blistao,doduse protiv Slovacke je djelovao "odsutno" sad ne znam da li je to do umora ili protivnika bilo.
jedino sam ga protiv brazila i gledao tako da :D ....a ne treba zaboraviti da je holandjanin i da je ajaxov, sto ce kod patriote vjerujem biti presudno :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 jul 2010, 17:17

omerbavarac je napisao/la:Van der Wiel, diskutabilno. :roll: :roll:
i ja mislim da je diskutabilno, momak ima potencijal, ali da li je u ovom trenutku pravo pojacanje to je upitno...al van gaal je mozda to opet sve dobro isplanirao i mozda sve i upali
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 08 jul 2010, 19:14

bistrikboy je napisao/la:Van der Wiel igra i lijevo i desno tako da njegov dolazak ne mora znaciti da se Lahm vraca na "prirodnu" poziciju,u svakom slucaju opet ofanzivan tip beka slican Lahmu,Gaal sebi gradi ekipu koja njemu odgovara a ne "strucnjacima".
druze, nadam se da ce igraci bayerna prosvercati nekog crnca s "alatkom" 45+ koji bi nekad poslije bayinog treninga "pritisno" domoljuba haala i izyebo ga da valja. pa sta to on pravi?...olandsku koloniju? :evil:
mah, goni ga u pm. zar na svijetu nema kvalitetnih igraca sem olandskih? pogotovo za odbranu. :roll:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 08 jul 2010, 19:45

geronimo je napisao/la:Jogi, mladi njemački stručnjak još uvijek uči i napreduje i to u petoj brzini. :mrgreen: Ne sjećam se da sam rekao da je vrhunski stručnjak, možda vrhunski taktičar a to je već drugi par cipela. ;)
jos gore... :evil: :lol:
da´s reko kako je lov(a) vrhunski strucnjak mozda bi se mogo vadit kako si mislio da je strucnjak za pravljenje graha prebranca, pohovanih skembica i(li) hijene na njemacki nacin... :) ovako ga us.ra. sad, sefa ili stanicu ili i sefa i stanicu na tebi je da odaberes... :lol:
lahko je za 5 miliona maraka zuljati jajca po euro-stadionima i "snimati" taktike vrhunskih trenera. kasnije to kopirati na reprezentaciju i ispadnes k´o neki strucnjak. problemi nastaju kada se zaslugom sudija razbije bay-blok pa ti kao trener to moras nadomjestiti. lov je obicna tetkica koja samo ceka da mi neko uputi kritiku pa da se poput najgore mahalkuse obrusi na istog. lov, lov, nisi bio marljiv ucenik... :evil:
kad si vec kopirao gaalonju, zasto to nisi radio do kraja, zasto nisi bio marljiv ucenik :? :twisted:
dzubro je propustio cas kada je lvg govorio da se bayern nemoze braniti i da mora gurati svoju igru bez obzira koga dobio za protivnika. kad je vec od njemacke repke napravio drugi fc bayern, zasto nije gurao do kraja?

o motivatorskim sposobnostima doticne neznalice ne treba plaho ni govoriti.
´bo te led, toliko ih je isprepadao nikad slabijom spanijom da se djeca nisu mogla sastaviti s loptom. :evil:
ostalo im je samo da trce za loptom, a jasno je da niko nece "pobijediti" loptu u trcanju.
istina, slabo se koja repka moze nadigravati sa spanijom jer su oni usavrsili te kratke pasove, majstori su za asistencije za 30+ metara...
ali takodje ne treba biti murinjo da bi znao kako je espana ranjiva po bokovima i samo po bokovima.
ono malo sansi koje su napravili bilo je preko krila. murinjo je unistio barcelonu(citaj spaniju) preko krila.
dakle, za igru protiv spanije su ti potrebna dva super-brza krila i neko ko umije u tri poteza prenijeti loptu iz svog do pred spanski sesnaesterac.
njemu na lijevom krilu igra podolski?...rupa podolski?
na desno krilo je utrpao drugu kantu-trohovskog? :roll:
tandem podolski-trohovski ce probijati spansku odbranu :? :roll:
odo povratit´
vrhunac nj. neznanja je bio uvodjenje letve gomeza(pogadjas, jope odo povratit)
spanija nije ekipa koja se naucila braniti iako naizgled imaju strasnu odbranu. cim ih stavis pod pritisak pocnu pucati ki led.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jul 2010, 19:48

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 33734.html
Navodno se zanimaju za lijevo krilo Porta Alvara Perreieu. Cijena nekih 12 miliona.

West Ham bacio oko na Klosea.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 08 jul 2010, 20:36

http://www.bild.de/BILD/regional/koeln/ ... aylin.html
u mayku mu, sta je ovo.
znam da nije tema, ali sam odlucio da ovo podijelim sa vama.
et, ja sam sokiran :o :oops:

booty-king
Kontakt:

Post Postao/la booty-king » 08 jul 2010, 20:55

koliko je njemackoj samo falio marko reus umjesto podolsakog to je za nepovjerovat...po kojoj logici trockowski dobija poziv prije grosskreutza i lukasa smitza i cak arona hunta...a gomeza treba dat wolfsburgu + 25 miliona eura i dovest dzeku...ako bajern hoce ekipu na duze staze dzeko uje idealan za njih...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 jul 2010, 22:24

The Game je napisao/la:
jedino sam ga protiv brazila i gledao tako da :D ....a ne treba zaboraviti da je holandjanin i da je ajaxov, sto ce kod patriote vjerujem biti presudno :D
Vjerujte mi da samo tu utakmicu Holandije nisam gledao i gle čuda, tada malac blistao. :(
Zato i ne čudi što ga neki od vas hvale, a ja ono što sam vidio (do Brazila) je bilo ispod prosjeka. Čak sam i pisao na temi o SP, kako je Holandiji slaba tačka taj desni bek. Kad ono... za par dana ga počeli povezivati sa Bayernom. :twisted: Pogodi me našto i obli hladan znoj, slično kao u prošloj sezoni, kada je angažovan Lipi Mario. :lol:

Sećo, slikadobro si analizirao Jogija-gogija, sit sam se ismijao. :D
Jbg, treb'o je umrijeti muški, pa gdje puklo da puklo. Kada je u onolikoj mjeri skidao Gaala, zašto do kraja nije bio dosljedan? Zar nije od svog prethodnika naučio neke motivatorske cake. Ili je možda učio previše u posljednje vrijeme, pa mu se zamutilo u glavi. slika Tako ti je to kada ne furaš ili nemaš vlastiti stil i ideje, sve je to blijeda kopija.
Ali kada je ubacio onog slika našeg u igru, ja rekoh evo preokreta, al' u slika
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 08 jul 2010, 23:21

Pa ljudi šta napadate na Loewa. Ja imam mišljenje da je on najbolji trener kojeg Njemačka trenutno ima. Pa pogledajte rezultate i igru otkako je on preuzeo Njemačku repku.
2006 treći na svijetu sa Njemačkom(jest da je bio samo pomoćnik Klinsmanu, ali zna se ko je tu vukao glavne konce, a (ne)znanje klinsmana se vidilo kada je preuzeo Bayern)
2008 drugi u Evropi
2010 biće ponovo treći na svijetu
Pobjeđivao je reprezentacije, koje su realno kvalitetnije od Njemačke, a sigurno nije gubio od slabijih protivnika
Znaju i vrapci na granama da je ova Španija za klasu jača od ove Njemačke(ne samo od Njemačke, nego od svih selekcija koje igraju).
Nije vam Španija Barcelona, onakav fudbal su Španci oduvijek igrali, i to je njihov stil
A to o kopiranju van Gaala, pa gdje je to kopiranje bilo 2006 ili 2008

Bezveze pričate!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 jul 2010, 23:27

Klare je napisao/la: A to o kopiranju van Gaala, pa gdje je to kopiranje bilo 2006 ili 2008
Bilo mrsko Jogiju skoknuti do Alkmaara.
Klare je napisao/la: Bezveze pričate!!!
slika slika
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 09 jul 2010, 01:18

slika slika[/quote]

Svaka čast na ovim smajlijima, baš si me ono fino nasmijao :lol: :lol: :lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 jul 2010, 01:27

sta ima u bajernu novo...
van der wiel bi vam odlicno dosao , ne znam zasto nisu uzeli i Fridriha ili nekog drugog stopera.Pod hitno treba se rijesiti ili Demikelisa ili Van Bujtena ,tu ima najvise problema .
Inace Bajern ima puno potencijala Alaba,Kontento,Breno, Miler,Kros, Badstuber ,eto i van der wiel .Ni roben,svajni ,ribery,lam pa ni demikelis nisu stari igraci.

cini mi se da je potreban jedan napadac ,radi li se sta na tom planu jer Gomez je prelos,Klose se ne uklapa..Suarez bi bio odlicno i dugogodisnje rjesenje,ali kakve su sanse da bajern iskesira za njeg jer puno ajax trazi.

i golman...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 09 jul 2010, 02:23

Nerlinger najavio da ce Mulleru biti ponudjen novi ugovor. Po njemu ce zaradjivati vise nego do sad, a to ce mu biti nagrada za sjajne nastupe.
Tako i treba Chris. Konacno nesto pametno i od tebe. :D
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.