RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

cunami
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la cunami » 08 jul 2010, 00:18

ma nikakav problem brato...
Nego,treba se pocet pomalo raspitivat sta cemo za derby?
Mislim da je vrijeme da se rijesi i ovo u navijacima i da se krene naprijed i nije mi jasno kako jedan covijek moze govorit u ime hiljade i hiljade navijaca?Svi znamo da nema predsjednika navijaca a skoro ni vodje i ko moze reci da je bojkot?

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 08 jul 2010, 01:26

@pile87

To mi nije uvreda ...dapace slazem se 100% ... mislim da njegove glumacke sposobnosti i menadzerske daleko prevazilaze njegovo znanje kao trenera.

A to ce se mislim dokazati na projektu zvanom CELIK 2010/2011 :D :D :D .....

Sto se tice nekih stvari vizavi vas bio je us sustini u pravu ali je to nekako pickasto formulisao i mijesao sa pricom o Evropi ..hehehe ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 08 jul 2010, 12:57

cunami je napisao/la:ma nikakav problem brato...
Nego,treba se pocet pomalo raspitivat sta cemo za derby?
Mislim da je vrijeme da se rijesi i ovo u navijacima i da se krene naprijed i nije mi jasno kako jedan covijek moze govorit u ime hiljade i hiljade navijaca?Svi znamo da nema predsjednika navijaca a skoro ni vodje i ko moze reci da je bojkot?
Bolan otiđi u KN i reci šta ti nije jasno, ne glupiraj se po forumima. ;)
Volim Velež makar vaki !!!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 08 jul 2010, 14:04

cunami je napisao/la:Mislim da je utakmica u Vrapcicima a u koliko sati nemam blage veze.Izvini ali mi niko nije rekao ali saznat ce se sutra kad je
u 17 sati u Vrapcicima prva provjera Veleza protiv Capljine

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 08 jul 2010, 14:18

drH je napisao/la:
cunami je napisao/la:Mislim da je utakmica u Vrapcicima a u koliko sati nemam blage veze.Izvini ali mi niko nije rekao ali saznat ce se sutra kad je
u 17 sati u Vrapcicima prva provjera Veleza protiv Capljine
Hvala, FORZA VELEZ !
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 08 jul 2010, 14:34

Da se razumijemo,ja nikog ne blatim ali vidim po komentarima da su pojedinci vrlo bliski ljudima iz RA i vidim da sve sto kazem kao navijac Veleza njima smeta.
Pa nek mi samo neko objasni razlog bojkota???
Nek mi samo neko kaze razlog ali valjan razlog pa da se zna i da se vidi sta se moze ucinit na tom pitanju a ne da se samo suska razlog i da se gura pod tepih.Od pocetka bojkota proslo je 2 mjeseca a nikakvog napretka nema niti iko i iz kluba Velez ni iz kluba navijaca ne cini nista.
I za info,nisam ja saban neki kao sto mi kaze jedan momak na PP nego sam sa Avenije,mostarac i navijac Veleza vec punih 26 godina pa...

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 08 jul 2010, 14:39

Ja sam sa Strelcevine i navijam vec 44 godine i furam svoju furku.Samo cool. Pozdrav cunami.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 08 jul 2010, 14:47

@cunami

Ti isti ljudi su s.prcili onaj Velezov forum pa sada tamo vlada totalno mrtvilo ....
Uz to zivjela AVENIJA :D ... stipu ti supljake vidi se cae po tebi da si pravi Velezovac e sada sto nisi istomisljenik i glavoklimator to nije tvoj problem
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 08 jul 2010, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 08 jul 2010, 14:47

Ma bola nije probelm ko si i odakle si nego kakav si sa mozgom.Po mozgu se seljak poznaje a ne po imenu i prezimenu ali nebitno je to na ovoj temi.Ja ne zelim da idem u KN jer imam svoje razloge ali nekog ko je u KN ili ko je blizak njima nek napise koji je razlog bojkota i na koga se bojkot odnosi i kako navijaci to mogu popravit svojim bojkotom?Ja govorim da niko nista ne prica i kaze se da KN nece ici na utakmicu,Ok,nece ici KN na tekmu ali sta je sa ostalih 500 ili 700 ljudi koji zele ici??'To nije RA???Vecina se ne slaze sa ovim bojkotom i to svak zna ali kad se vec bojkotuje onda se javno kaze ko se bojkotuje i zbog cega a ne bojkotuje se a svak suti.Navijaci Sarajeva su javno reklu koga i zasto bojkotuju pa i ja to zelim da cujem od RA.
Znaci,ovo nije nikakvo omalovazavanje nikog ni nekog pojedinca nego govorim svoje misljenje i kako bi bilo dobro da se uradi i da se sve sazna a ne da se samo kaze:Brato,imas KN pa dodji i sve ce ti se objasnit.Ne zelim da dolazim tamo nego recite javno kao sto se sve do sad javno govorilo i da se svi upoznamo sa bojkotom pa mozda nas bude vise u tom bojkotu pa da istrajemo i da se kutarisemo onog sto ne valja

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 08 jul 2010, 15:01

Ja krenuo na tekmu lagano :lol: Samo opusteno decki :mrgreen:

P.S. Gdje je ovo Carina, nisam ga odavno vidio :?
Support Velez, It's logical! ★

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 08 jul 2010, 20:39

Bio sam na utakmici i kratak rezime utakmice:
BORIC-primio gol iz slobodnjaka a ostalo nije imao suta na gol
KAZAZIC I KAJTAZ-danas najbolji bili,odigrali bez greske ali vidi se da su umorni i pricaju na tribini svi igraci da jedva hodaju
SKALJIC ARMEL-i on je bio danas dobar
LJEVI BEK (ne znam ime)-po meni,nije za Velez i mislim da se mora naci nesto bolje
KODRO-odigrao solidno ali treba mu jedan uz njega da zna igrat lopte
DEMIC I ZOLJ-onako,ne znam sta da napisem
MRKVA-moze i mora puno bolje i vise trcat jer je danas bio ispod nivoa
MIRZA CEMALOVIC-na njemu penal,ali je poslje ko malo coto,izgleda da je dobio udarac neki kod penala
LJEVO KRILO-nista,Velez mora naci boljeg igraca
Drugo poluvrijeme su igrali pretezno mladji i DURAKOVIC je bio solidan,borio se i da je svak ko on borben ne bi bilo zime ali...KADRA-njegovo standardno
Vidi se na igracima da su umorni i kaze jedan lik na tribini kako su ih ubili treninzima od kako su poceli pa se za nadat da ce biti puno bolje

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 08 jul 2010, 22:32

uuu sto cemo najeb*ti u prvenstvu.... :cry: :cry: :cry:

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 08 jul 2010, 23:00

Bit' će gusto. :lol:

:cry: :cry: :cry:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 08 jul 2010, 23:03

Velez je cudo jedno, to se samo jednom desava :lol: Kako smo ocajni, kukala nam majka, sta je ono :lol:

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 08 jul 2010, 23:16

Meni nije jasno zašto Kajan nije igrao. :?

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 08 jul 2010, 23:26

Procitao sam u nekom clanku da je igrao, mada ga ni ja nisam zapazio, osim ako nije bio ona "sedamnaestka" u drugom poluvremenu, slabo se vidi sa one nove tribine, ali hlad je ipak hlad :lol:

Dacu sebi pravo pa te citirati, druze Cunami, i navesti misljenje gdje mnogo grijesis :P Moje misljenje, da se razumijemo:
cunami je napisao/la:Bio sam na utakmici i kratak rezime utakmice:
BORIC-primio gol iz slobodnjaka a ostalo nije imao suta na gol
KAZAZIC I KAJTAZ-danas najbolji bili,odigrali bez greske ali vidi se da su umorni i pricaju na tribini svi igraci da jedva hodaju
SKALJIC ARMEL-i on je bio danas dobar
LJEVI BEK (ne znam ime)-po meni,nije za Velez i mislim da se mora naci nesto bolje
KODRO-odigrao solidno ali treba mu jedan uz njega da zna igrat lopte
DEMIC I ZOLJ-onako,ne znam sta da napisem
MRKVA-moze i mora puno bolje i vise trcat jer je danas bio ispod nivoa
MIRZA CEMALOVIC-na njemu penal,ali je poslje ko malo coto,izgleda da je dobio udarac neki kod penala
LJEVO KRILO-nista,Velez mora naci boljeg igraca
Drugo poluvrijeme su igrali pretezno mladji i DURAKOVIC je bio solidan,borio se i da je svak ko on borben ne bi bilo zime ali...KADRA-njegovo standardno
Vidi se na igracima da su umorni i kaze jedan lik na tribini kako su ih ubili treninzima od kako su poceli pa se za nadat da ce biti puno bolje
Boric - normala, Kajta i Zlaja - ocajno druze, da nam napadaci Capljine onako lahko "vozaju" stopere - ne ide mi nikako; Armel - bespotrebno ga trosimo na mjestu desnog beka, kad to momak nije uopste; Lijevi bek - truba teska, covjek je zadnji put trenirao prije mjesec dana i dosao je u Velez da igra, haj zdrao; Kodro - mnogo zuji malo meda daje, Demic i Zolj - kao i Kodro; Mrkva - hvala za sve, ali prestani se profesionalno baviti fudbalom, cijenim igraca, volim ga, ali nam ne moze pomoci; Mirza - bio na njemu penal, trcao, eto nije siv kao prethodnici; Lijevo krilo - napusti Velez odmah :lol:

Nije Velez danas prilike napravio, niti jedne prilike, imali taj penal i promasili ga, i nista vise. Svidio mi se ovaj junior sto je gol zabio, brz je kao vjetar momak, i nekoliko puta je zaprijetio po svojoj strani, ostalo tuga i jad.

U nedjelju slijedeca, valjda bude bolje i na nesto licilo.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 08 jul 2010, 23:29

Ja sam maloprije napisao kako sam ja danas vidio utakmicu i kako su odigrali po meni igraci ali daleko je ovo od dobrog.Velezu trebaju podhitno 2-3 ili 4 pojacanja i moze se napravit fina ekipica ali ovako...tesko da moze.Ja shvatam da je umor i noge teske ali nam trebaju pojacanja.Mislim da uprava mora poradit na dovodjenju pojacanja na kriznim mjestima.Ovi momci sto su dosli na probu,mozda se mogu trepit jos malo ali tesko da je ovo kvalitet za Velez ali zato se i zove PROBA
Nadam se da su ljudi iz uprave vidili da ce ovako tesko ici i da ce nesto ucinit i dovest pojacanja

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 08 jul 2010, 23:32

Balalić je taj junior što ti se sviđa. Prebrz je ali neiskusan, strah ga u duel ući s protivnikom. Moglo bi biti nešto od njega kad bi mu se neke stvari još objasnile.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 08 jul 2010, 23:36

Ekipa je napisao/la:Balalić je taj junior što ti se sviđa. Prebrz je ali neiskusan, strah ga u duel ući s protivnikom. Moglo bi biti nešto od njega kad bi mu se neke stvari još objasnile.
Ne znam, posjeduje talenat, to je vise nego ocito, ne treba ga osporavati, nego mu dati sansu da igra, tako smo gresku napravili i sa Kajanom, momak vec trecu sezonu trenira sa prvim timom a da utakmice nije poceo u prvih jedanaest, pa ne mozemo tako raditi, imati jedan plan a drugi sprovoditi.

Ne bih rekao da ga je bilo strah, barem ne danas, kad je zabio gol a zamalo glavu izgubio :lol: Sve se to da rijesiti, sve je stvar psihe, samo pravilan pristup momku i sve je uredu.

Nadam se, i dalje se nadam. :mrgreen:

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 08 jul 2010, 23:43

Dvaput je mogao gurnuti sebi loptu u for i pretrčat protivnika (a ubijeđen sam da bi uspio, ko vjetar je) te bi izašao 1 na 1 s golmanom ali on staje na loptu i vraća nazad. Nije siguran u sebe, nije opušten, strah da ne zijani loptu, šta li već. Mora s tim na čisto biti.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.