NK Zvijezda Gradačac

yummymummy
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la yummymummy » 07 jul 2010, 12:52

DANAS ZVIJEZDA-MODRICA U 17:30 U MILOSEVCU

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 07 jul 2010, 14:12

iggy_tm87 je napisao/la:Kakva je situacija sa stadionom u Gradačcu, postavljaju li se stolice, jesu poceli radovi ?
jel ima neko kakve slike sta je uradjeno i hoce li se postaviti stolice do utakmice s travnikom

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 07 jul 2010, 19:39

mmmirza je napisao/la:
iggy_tm87 je napisao/la:Kakva je situacija sa stadionom u Gradačcu, postavljaju li se stolice, jesu poceli radovi ?
jel ima neko kakve slike sta je uradjeno i hoce li se postaviti stolice do utakmice s travnikom
stubovi su zavrseni sada ide na njih ploca pa se saljevaju opet stubovi...kako bi visina bila od pocetne tribine...a nece se moc zavrsit do travnika...mada u sledecoj sedmici treba doc oko 50 radnika na stadion kako bi se sto prije zavrsilo...ti radnici nemogu prije doc jer se negdje pravi mlin pa nisu u mogucnosti ove sedmice.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 07 jul 2010, 20:18

kako prodje utakmica sa Modricom? Kakvi smo? :D
Nk Zvijezda

ZVIJEZDAGRADACAC
Kontakt:

Post Postao/la ZVIJEZDAGRADACAC » 07 jul 2010, 20:45

ado_94 je napisao/la:kako prodje utakmica sa Modricom? Kakvi smo? :D
slabo brate mili,onako ako se bude igralo,tesko nam se pise,bogami jako slabo,onaj bedak zive veze nema,izgleda u cilju im je da ispanemo,a ovaj stadion ne trba ni radit,jer ce se pare u zalud baciti,nismo mi za toga,nemamo vise "para"

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 07 jul 2010, 21:06

Prvo poluvrijeme igrala "prva postava", Zvijezda vodila 1:0. Od novih igrača igrali Hadžiđulbić, Knežević. Vasiljević, Mašić, Tosunović. Svi pružili solidne partije i dobili nekoliko puta aplauz svih prisutnih. U drugom poluvremenu igrali od novih igrača sMAJIĆ, Bedak i Halilović, nekoliko juniora. U početku je bilo malo lošije, ali što se bližio kraj igrali su sve bolje. Krajnji rezultat 2:1 za Zvijezdu. Golove dali Đorić i Husić. Stadion se ima za koga graditi, jer to Gradačac zaslužuje.

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 07 jul 2010, 21:11

zvijezdica je napisao/la:Prvo poluvrijeme igrala "prva postava", Zvijezda vodila 1:0. Od novih igrača igrali Hadžiđulbić, Knežević. Vasiljević, Mašić, Tosunović. Svi pružili solidne partije i dobili nekoliko puta aplauz svih prisutnih. U drugom poluvremenu igrali od novih igrača sMAJIĆ, Bedak i Halilović, nekoliko juniora. U početku je bilo malo lošije, ali što se bližio kraj igrali su sve bolje. Krajnji rezultat 2:1 za Zvijezdu. Golove dali Đorić i Husić. Stadion se ima za koga graditi, jer to Gradačac zaslužuje.
Hvala na izvjestaju :D
Nk Zvijezda

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 07 jul 2010, 21:16

ZVIJEZDAGRADACAC je napisao/la:
ado_94 je napisao/la:kako prodje utakmica sa Modricom? Kakvi smo? :D
slabo brate mili,onako ako se bude igralo,tesko nam se pise,bogami jako slabo,onaj bedak zive veze nema,izgleda u cilju im je da ispanemo,a ovaj stadion ne trba ni radit,jer ce se pare u zalud baciti,nismo mi za toga,nemamo vise "para"
Dok je Amira u skupštini Tk biće para
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 07 jul 2010, 22:02

zvijezdica je napisao/la:Prvo poluvrijeme igrala "prva postava", Zvijezda vodila 1:0. Od novih igrača igrali Hadžiđulbić, Knežević. Vasiljević, Mašić, Tosunović. Svi pružili solidne partije i dobili nekoliko puta aplauz svih prisutnih. U drugom poluvremenu igrali od novih igrača sMAJIĆ, Bedak i Halilović, nekoliko juniora. U početku je bilo malo lošije, ali što se bližio kraj igrali su sve bolje. Krajnji rezultat 2:1 za Zvijezdu. Golove dali Đorić i Husić. Stadion se ima za koga graditi, jer to Gradačac zaslužuje.
Prvo poluvrijeme dominacija ekipe Zvijezde koja stvara nekoliko dobrih prilika od kojih jednu Đorić uspješno realizira, a treba istaći još jednu pa može se reći 100% priliku međutim u napadu su se sudarila dva igrača Zvijezde Đorić i Husić nakon čega Husić nekako uspijeva šutati loptu međutim nije bio neki jak udarac i golman Modriče Petrović to brani. U drugom poluvremenu druga priča, Zvijeda na teren šalje "rezervni" sastav dok za Modriču istrčaje po meni njihovih najboljih jedanaest. U drugom dijelu potpuna dominacija Modriče koja stvara nekoliko dobrih prilika od kojih samo jednu realizuju, a treba istaći i prečku koju je pogodio Pupčević. Zvijezda svoj drugi gol postiže nakon što u šesnaestercu Modriče grešku pravi Krajišnik inače nekadašnji nogometaš Zvijezde.
Od pojačanja u Zvijezdi danas se najbolje ja mislim pokazao Vasiljević koji je sve zračne duele dobijao, Mašić danas nije pokazao sve svoje kvalitete. Knežević nije "puno" bolji igrač od Nezića. Bedak dobar iz koje je lige došao. Hadžiđulbić nije ni imao danas posla. A za Smajića je bilo šta teško reći.

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 07 jul 2010, 22:32

ja mislim da danas ovo sto pisu za utakmicu pojma nemaju il nisu ni bili
vasiljevic pa knezevic spram brke i vece extra bolji a pojedini uzimaju nezu
u obzir a nije se vidijo na utakmici spram knezevica a po meni ce masic bit bolji
i od save covjeka svud na terenu i puno brzi pa ko nije gledo netreba ni komentarist

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 07 jul 2010, 22:47

altai je napisao/la:ja mislim da danas ovo sto pisu za utakmicu pojma nemaju il nisu ni bili
u obzir a nije se vidijo na utakmici spram knezevica a po meni ce masic bit bolji
i od save covjeka svud na terenu i puno brzi pa ko nije gledo netreba ni komentarist
Slažem se 100%! Ima pojedinaca koji preko teme NK "Zvijezda" promovišu "svoj" klub????!!!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 jul 2010, 00:36

zvijezdica je napisao/la:
altai je napisao/la:ja mislim da danas ovo sto pisu za utakmicu pojma nemaju il nisu ni bili
Slažem se 100%! Ima pojedinaca koji preko teme NK "Zvijezda" promovišu "svoj" klub????!!!!
Budite srecni sto vam je ostao trener Curguz koga mi u Sarajevu jako cenimo.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 08 jul 2010, 07:32

Knežević igrao prvo poluvrijeme, na toj strani mu dolazio Stojan Tomić igrač koji nije imao niti jedan trening jer je bio na moru (vidi se na njemu jer ima i viška kila igrač sa brojem 8) i opet je imao puno poteškoća Knežević kada je Tomić imao loptu. Nezić u drugom poluvremenu čuva Savkića igrača koji je jedno 5 puta brži igrač od njega i opet ga u nekoliko navrata stiže i zaustavlja ubačaj. Ja sam gledao utakmicu i znam vrlo dobro šta pišem.

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 08 jul 2010, 10:48

sony_91 je napisao/la:
Knežević igrao prvo poluvrijeme, na toj strani mu dolazio Stojan Tomić igrač koji nije imao niti jedan trening jer je bio na moru (vidi se na njemu jer ima i viška kila igrač sa brojem 8) i opet je imao puno poteškoća Knežević kada je Tomić imao loptu. Nezić u drugom poluvremenu čuva Savkića igrača koji je jedno 5 puta brži igrač od njega i opet ga u nekoliko navrata stiže i zaustavlja ubačaj. Ja sam gledao utakmicu i znam vrlo dobro šta pišem.
Budimo realni Nezic ,iako nemam nista protiv momka i super je sto nasa djeca igraju, ali meni on bas nije dorastao tome,zna odigrat nekada dobro ali nama treba neko na koga mozemo racunati uvijek.....to je moje misljenje mozda grijesim ali eto...a Knezevic do sada ne izgleda lose....
Nk Zvijezda

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 08 jul 2010, 11:46

dugo već čitam ove vaše prepirke, ovaj je bolji od drugo, a ovaj od trećeg... mislim niđiveze... za manje od mjesec počinje prvenstvo po meni jedno od najžnačajniji za Zvijezdu... ako ovu sezonu ostanemo u PL teško da će mo više ikak ispasti. Smatram da nismo ni bolji niti slabiji u odnosu na prošlu godinu, jedino moramo moliti BOGA da ostale ekipe budu slabije od nas... sto se tiče stadino po obijčaju kao i sve kod nas radi se 5 do 12.. ni ovo nebi napravili da savez ne tjera. ne volim tuzlu i nebi volijo da se dovedemo u tu pziciju da moramo igrat na tušnju...

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 08 jul 2010, 14:29

pabizo je napisao/la:
zvijezdica je napisao/la:
Budite srecni sto vam je ostao trener Curguz koga mi u Sarajevu jako cenimo.
Nama bi najvece pojacanje bilo da on ode.Ucinite nam uslugu i svog "cenjenog" Curguza vodite sto dalje.

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 08 jul 2010, 16:09

ne dirajte bez veze Curguza covjek radi super sa ekipom dodte malo
na trening zvijezde pa onda lupetajte jer ja sam svaki dan na treningu
i vidim sta se radi

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 jul 2010, 16:46

altai je napisao/la:ne dirajte bez veze Curguza covjek radi super sa ekipom dodte malo
na trening zvijezde pa onda lupetajte jer ja sam svaki dan na treningu
i vidim sta se radi
Halo.samo sam htio pohvaliti Curguza i nista vise jer sam skoro pricao sa jednim poznatim menadžerom iz Sarajeva koji mi kaze da se mnogi nogometasi koje on zastupa hvale odlicnim radom i pristupom oa strane g.Curguza prema nogometasima i svakog persira.Naravno ocekujemo da jako brzo taj isti menadzer dovede ovakvog trenera u jedan klub u Sarajeva.Sta mislite u koji klub,,,

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 08 jul 2010, 17:04

možda Vrbanjuša :D :D :D :D :D :D :D :D
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 08 jul 2010, 17:07

Bio sam jutros na stadionu i da vas obradujem, produžen je rok za izgradnju stadiona, odnosno za postavljanje stolica na 6 mjeseci, što znači da iako se ne uspiju do prvog kola završiti radovi ipak ćemo protiv Travnika igrati na svom stadionu. U srijedu najvjerovatnije utakmica protiv Tarevaca u Tarevcima radi otvaranja njihovog stadiona. Po svemu sudeći rezervni tim bi mogao igrati.tako kažu......
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.