NK Široki Brijeg

Strob1996
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Strob1996 » 05 sep 2016, 23:12

Android je napisao/la:Buhac potpisao za Capljinu...
Koji?Šćepić?
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 05 sep 2016, 23:15

Strob1996 je napisao/la:
Koji?Šćepić?
Aa taman procitah.On je.Jeli on iso u Češku ili?
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 06 sep 2016, 12:43

Strob1996 je napisao/la:
Strob1996 je napisao/la:
Koji?Šćepić?
Aa taman procitah.On je.Jeli on iso u Češku ili?

Je pa je bio kratko i vratili ga/vratio se

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 06 sep 2016, 15:21

Laštro u Mladosti DK :O
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 06 sep 2016, 16:12

LoveSB96 je napisao/la:Laštro u Mladosti DK :O
Ma Šta ce nam Lastro. Na toj poziciji imamo Slavka. :opaopa:
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 06 sep 2016, 16:19

Ima li tko u ovom ludom klubu koji može izići javno reći šta se dešava sa klubom, kad će skupština, pa nije ovo S.Koreja ?!?!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 06 sep 2016, 17:06

-Najbolji igrac prodan za smijesnu cifru
-klub napustila jos dva bitna igraca, zamjene nisu dovedene
-ispadanje u prvom pretkolu EL uz sramotnu igru u uzvratnoj utakmici
-iako se vidjelo gdje skripi, pojacanja do danasnjeg dana NISU dovedena
-najlosiji start otkad se igra zajednicka liga
-imamo jednog jedinog napadaca od 20+ igraca u ekipi
-skupstina prvo trebala biti u sedmom, pa je prebacili za kraj osmog, do danas nije odrzana
-Silic ponavlja ima tri mjeseca da ce biti pojacanja, nisu dovedena...
-pusten Matej Karacic, ostavljen Josip Corluka na beku, ima li to imalo smisla? Da postavis paletu tu, bilo bi vise koristi od nje nego od Corluke

Cirkus? Malo je reci

Obicni navijac blage veze nema o trenutnoj situaciji u klubu, niti ima ikakvih vijesti na sluzbenoj stranici, vodeci ljudi sute... Ako vec nema love, onda nek izadju u javnost i kazu, i nek nas postede ovih zivaca kojih je svejedno malo ostalo nakon zadnje tri sezone

Jedina pozitivna stvar ove sezone su juniori i publika koja unatoc svemu navedenom i dalje u lijepoj brojci dolazi na stadion, ali nece ni to jos dugo...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 06 sep 2016, 17:50

PERO1234 je napisao/la:
LoveSB96 je napisao/la:Laštro u Mladosti DK :O
Ma Šta ce nam Lastro. Na toj poziciji imamo Slavka. :opaopa:

Lucio nas hahahaha :'D
Android je napisao/la:-Najbolji igrac prodan za smijesnu cifru
-klub napustila jos dva bitna igraca, zamjene nisu dovedene
-ispadanje u prvom pretkolu EL uz sramotnu igru u uzvratnoj utakmici
-iako se vidjelo gdje skripi, pojacanja do danasnjeg dana NISU dovedena
-najlosiji start otkad se igra zajednicka liga
-imamo jednog jedinog napadaca od 20+ igraca u ekipi
-skupstina prvo trebala biti u sedmom, pa je prebacili za kraj osmog, do danas nije odrzana
-Silic ponavlja ima tri mjeseca da ce biti pojacanja, nisu dovedena...
-pusten Matej Karacic, ostavljen Josip Corluka na beku, ima li to imalo smisla? Da postavis paletu tu, bilo bi vise koristi od nje nego od Corluke

Cirkus? Malo je reci

Obicni navijac blage veze nema o trenutnoj situaciji u klubu, niti ima ikakvih vijesti na sluzbenoj stranici, vodeci ljudi sute... Ako vec nema love, onda nek izadju u javnost i kazu, i nek nas postede ovih zivaca kojih je svejedno malo ostalo nakon zadnje tri sezone

Jedina pozitivna stvar ove sezone su juniori i publika koja unatoc svemu navedenom i dalje u lijepoj brojci dolazi na stadion, ali nece ni to jos dugo...
Valjalo bi da neko od portala istrazi sta se događa u klubu, bar da kontaktiraju tajnika ili koga vec, ako bi ovi uopce rekli ista
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 06 sep 2016, 19:39

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/caplji ... ige/205835

Svima smo nepoznanica. Doduse ovo nase pojačanje vise na tribinama nega na terenu pa nije zamjeriti. E moj Šiliću.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 06 sep 2016, 19:44

sjećam se da su se mijo i mirko željeli povući iz kluba još iz 2008.godine ali su ipak ostali u klubu,pa je mio ponovno najavio odlazak 2013.godine ali pošto nitko nije želio biti predsjednik ostao je u klubu sve do ove optužnice,sad više ni mirko ne želi u klub a vjerovatno ni njegov sin jer da želi valjda nebi ovoliko odgađali skupštinu... sad se vjerovatno traži predsjednik koji bi donio pare u klub kao mepas a toga nema.ima vjerovatno kandidata,ali oni nebi ništa donijeli u klub pa ih se vjerovatno ne želi ni postavit za predsjednika... Široki nemože opstati bez novca kao i svi klubovi u svijetu i tu je priči kraj,nismo stvorili uvjete da godišnje proizvedemo i prodamo igrača pa da budemo samoodrživ klub a možda je to i nemoguća misija s obzirom na veličinu grada,nažalost ni grad nije jak pa da sam održava klub,ali grad nikad ništa nije ni dao klubu što je sramota kao i županija, od ostalih malih sponzora široki nemože imati nekakav proračun koji je dostojan za prvu ligu a vjerovatno će se i oni povući jer široki neće više ni u europu... pitanje je da nije bilo optužnice bi li i dalje mio kao i mirko ostali i jesu li domaći političari mogli nešto po tom pitanju učiniti ili bar stat sad uz klub,ali kad vidimo ko nam vodi grad teška debela seljačina uz koju stoje oni još nesposobniji topić ili zdenko ćosić Bože nam pomozi ali može biti i gore jer nedaj bože kakvoj jataka lijanovićevskog ili jurišića itd. tako da od političara ništa.
Klub može opstati jedino uz novog velikog sponzora ili jednog gazdu koji bi ulupao dosta novca u klub,pošto smo mali grad stranca ćemo teško naći jedino nekoga domaćega a tu nevidim nekoga koji bi mogao,neko spomene feal,nema šanse nema tu ljudi, čuj da mišel ili bogdan dođu teško po mom mišljenju...
Široki može ovako sve dok ima novca koliko ima, ako se nevaram i čelik je dugo bio bez uprave tako će i široki sve dok love nestane skroz i onda ćemo igrati samo sa juniorima i tako ćemo u niži rang i vjerovatno ćemo igrati i gradski derbi sa mladosti... Mislim da ovu godinu ćemo izgurati jer stići će pare od europe i možda koja rata od kožula i kako neko jednom spomene i rata od mirka marića jer dinamo nije sve platio...?
Tako da po mom mišljenju ovu i možda još jednu sezonu odigramo u prvoj lizi a onda nam sljedi niži rang.

Ovo je moje viđenje situacije i Bože nam pomozi :(

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 06 sep 2016, 20:36

Neozbiljno je od kluba da se najavljuje ta skupština dva ili tri puta pa se nitko ne oglasi da je odgođena i ne navede neki razlog, neozbiljno, seljački, ..., ali kad vidiš kavi ljudi trenutno vode klub onda se i ne treba čuditi. Ne mislim da možemo pasti tako nisko kako si ti napisao, neće se to dozvoliti(bar se nadam), ne slažem se sa tvojom tezom u vezi političara, mislim da bi mogli stati uz klub kao mostarski uz svoj, tu ne mislim na ove iz grada i županije, ti ne zaslužuju da im se ime spomene, nego malo veće "ribe" koji su odavno po funkcijama na federalnom i državnom nivou. Ova šutnja iz kluba samo stvara nervozu i javljaju se razne čaršijske priče, isto je tako i u susjednom klubu iz dvorane i ondje je raspad sustava i izgleda da su svi osim čovjeka koji je jedini uvijek bio i istinski volio, i financijski davao, i igrao za klub ostao trenutno samo što se javno ne govori. Treba malo još pričekati, vrijeme će pokazati šta će biti, valjda ne bude najgore.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 07 sep 2016, 03:06

Svaka priča ima i drugi stranu medalje, kad svi udaraju na politiku i grad kako ništa ne radi , meni postane zanimljivo istraživati drugu stranu priče.
Županija je davala neke novce ( mislim da je to bilo kad smo osvojili zadnji kup , zajedno su ,ako se ne varam, po 50 000 KM dobili HKK i NK Siroki i RK Izvidjac , nesto malo manje Bocarski Klub Grude , ne znam točno).
Zašto bi grad davao novce , ako neće imati udjela u klubu ,niti sudjeluje u odlukama ni u djeljenju eventualnih priljeva novca u klub? A i realno grijehota bi bila da iz proračuna izdvajamo novce za klubove , a primjerice ne za Mariju našu nadu i Udrugu fra Mladen Hrkać, koja su egzistencijalna pitanja najugroženijih i najpotrebitijih.
Pitanje koje ja sebi postavljam je zašto naši gospodarstvenici više ne ulažu novce u klubove, ajde kad su smanjili zbog recesije 2008. pa nadalje to je razumljivo , ali sad je kriza prošla , svi se isporavljaju , u čemu je problem? Njima velika hvala za sve što su učinili dosada za oba kluba , dva ponosa grada , ali moramo se zapitati gdje je zapelo ???

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 07 sep 2016, 09:23

Pa na profilnoj slici na fejsbuku trecina ljudi vise nije uopce u klubu :) sto igraca i trenera. Sve ceka skupstinu :)
NK Široki Brijeg

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 09 sep 2016, 10:14

Protiv metaleghea ne igra brekalo :opaopa: :tokralju: :bow: :njanjanja: ni ivankovic :thumbup: crnov se nije oporavio pa nece ni on :clap:
Igrat ce Baric od prve minute cini se :thumbup:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 09 sep 2016, 12:41

16tina Kupa BiH : Široki Brijeg - Čapljina

Ajde dobro, nije daleko bar.
NK Široki Brijeg

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 09 sep 2016, 12:44

Evolve je napisao/la:16tina Kupa BiH : Široki Brijeg - Čapljina

Kakve veze ima udaljenost?
Igra se jedna utakmica i igramo je kuci

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 09 sep 2016, 13:23

brig je napisao/la:
Evolve je napisao/la:16tina Kupa BiH : Široki Brijeg - Čapljina

Kakve veze ima udaljenost?
Igra se jedna utakmica i igramo je kuci
Uh da, smetnuo sam totalno... moj bad...
NK Široki Brijeg

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 09 sep 2016, 16:39

Sretan 20. rođendan Škriparima :thumbup:

slika

slika

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 09 sep 2016, 17:52

brigsiroki je napisao/la:Sretan 20. rođendan Škriparima :thumbup:

slika

slika
Sretan rođendan iako nije danas.
9.9. uzet je onako,ovaj datum nije tocan

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 09 sep 2016, 21:42

Fina gesta bi bila da spiker prije utakmice u nedjelji cestita Škriparima 20. rodjendan, te da sjever zapjevam Sretan vam rodjendan. Valjda ne maštam puno...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Noke995, ultrazonfa i 32 gosta.