Aferim iskreno i pošteno @molotovljev sve si rekao što i ja mislim ali da se ne bi svađao zato slabije i pišem jer ako branim nekog ne valjam i ja sam izdajnik.Ma odlično si razumjeo moj post ima on dubinu ne samo pozdrav pozdrav za prijatelja!molotovljev je napisao/la:Ne samo sto smatram da je pitanje na nivou petog razreda osnovne skole,
vec sto ne zelim diskutovati o FK Sarajevo sa osobom koja nekoliko mjeseci
konsantno pljuje po mom Klubu i povrh svega predlaze i pritom poziva ostale
navijace da se distanciraju od FK Sarajevo i oforme novi klub koji bi se zvao
FK Sarajevo 1946. Takve osobe su za mene izdajnici Kluba, isto kao sto su
Izdajnici svi oni koji su predlagali i pozivali ostale navijace da vrate svoje clanske
u prostorije kluba, jer im kao ne trebaju. Svi ste vi izdajnici Kluba kao i onaj vas
prevarant koji tvrdi i nekoliko puta ponavlja da je Zeljo bolji od FK Sarajevo.
Citao sam iz dana u dan kako pljujete, ismijavate i omalovazavate FK Sarajevo
i sad je dosao red da vi isto to citate samo na vas racun.
To se ne odnosi na one koji su umjereno kritikovali i izrazavali nezadovoljstvo,
njih cijenim i djelimicno se slazem sa njihovim misljenjem.
..do zadnjeg dana zivota mog' samo Saraj'vo...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 06 sep 2016, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Jos kad danas izvali da je on pratio sarajevo kad se kusturica tek rodioFrancescoTotti je napisao/la:I to ne jednom... Hajde za one masne psovke iz inboxa od ranije, al sinoc eno treci cetvrti put mi lafo 'trazi broj i adresu'... Interesanta mladic u svakom slucaju.PitarBordo je napisao/la:Molotovljev ispekao zanat gledajući Majkla.![]()
Kakav trol. Nakon onih otvorenih i direktnih prijetnji po život drugom forumašu, nije mi jasno kako lik može još uvijek pisati, te me zanima zašto nije trajno odstranjen s foruma Aco?
aleksandar_veliki je napisao/la:
Elem, nazad na temu FK Sarajevo;
Je l' se igra u subotu il' nedjelju u Vitezu?

I ja ga vec zamisljam kako u miru sobe u starackom domu sastavlja prijetece poruke

Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 06 sep 2016, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Auuu @sekac kako si me samo negativno iznenadio ovom bezuslovnom podrskom kabadahiji molotovljevu!!!
Nisam ovo od tebe ocekivao!
Nisam ovo od tebe ocekivao!
- molotovljev
Koje bolan psovke u inbox haha, nisam ja
kocijas kao ti, kakav lazov... i ovakvim likovima
vjerovati i podrzavati ih, ni u ludilu.
Evo ko god zeli neka prikaze pp u kojima sam
psovao ili prijetio. Slobodno nek je zalijepi
ovde a ja obecavam ako bude ijedna takva poruka
da cu se javno izviniti i necu pisati na ovoj temi.
Izvolite...
kocijas kao ti, kakav lazov... i ovakvim likovima
vjerovati i podrzavati ih, ni u ludilu.
Evo ko god zeli neka prikaze pp u kojima sam
psovao ili prijetio. Slobodno nek je zalijepi
ovde a ja obecavam ako bude ijedna takva poruka
da cu se javno izviniti i necu pisati na ovoj temi.
Izvolite...
F.K.SARAJEVO
@Zagorski hočeš li malo sa mnom o stažu ali javno tamo na temi birtija kako ono hilmo reče da ne gnjavimo ovde ili sam možda i ja počeo pratiti Sarajevo kad se kusta rodio
a tek kako si ti mene razočarao i iznenandio moj Zagorski ali nije bitno.

Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Na utakmice se ide sto volis svoj klub ,druzis se s rajom koja ima istu furku i treba uzivati u ta 3 h prije tekme i za vrijeme nje . nekad peti nekad treci a Bgm nekad i prvi al ljubav uvijek ista po meni je ovo ponenta navijati-zivjeti za neki klub a ne palamuditi po forumu . pozzz pravoj raji
@ molotovljev da ne budem opet nečiji advokat ti ako si prekršio pravila foruma zna se sankcija a ako nisi kome se pravdaš !?
Sarajevo ljubavi moja!
- molotovljev
Hajde Totti, gdje su te poruke?
Nema ih, znam, nikad ih nije ni bilo jer izmisljas
i lazes, a to radis od pocetka.
Ja sam te provalio u startu kakav si a evo sad
svi znaju kakva si ti ubleha. Sam pao sam se ubio
Nema ih, znam, nikad ih nije ni bilo jer izmisljas
i lazes, a to radis od pocetka.
Ja sam te provalio u startu kakav si a evo sad
svi znaju kakva si ti ubleha. Sam pao sam se ubio
F.K.SARAJEVO
Ponosan sam time sto sam te razocarao,jer sam te razocarao time sto ovdje konstantno kritikujem (kao i vecina) one koji su od naseg kluba napravili 'fk uhljebljenje' kojeg ponizavaju fudbalske sekcije mjesnih zajednica.sekac je napisao/la:@Zagorski hočeš li malo sa mnom o stažu ali javno tamo na temi birtija kako ono hilmo reče da ne gnjavimo ovde ili sam možda i ja počeo pratiti Sarajevo kad se kusta rodioa tek kako si ti mene razočarao i iznenandio moj Zagorski ali nije bitno.
Druga je stvar sto i ti i piroman imate ocito neke sasvim druge interese da ovdje budete đavolji advokati. Drugog rzumnog objasnjenja nema.
- molotovljev
Pravdam se normalnoj raji, ne ovim petljancimasekac je napisao/la:@ molotovljev da ne budem opet nečiji advokat ti ako si prekršio pravila foruma zna se sankcija a ako nisi kome se pravdaš !?
i izdajnicima. Neko razuman i normalan ce
mozda povjerovati u ove dziberske price a to
ne zelim iz prostog razloga jer su neistine.
Meni nije problem priznati ako sam pogrijesio.
F.K.SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kakvi levati, nedavno se zale kako se ne prica o Sarajevu na temi, kako smo unistili temu, a yebenu sedmicu dana rijeci o Sarajevu ovdje nisu napisali vec se khurce nekim stazom na tribini. Pa to je najjadniji moguci argument koji mozes iznijet u raspravi na forumu na kojem niko nikom ne zna identitet (osim molotovljeva jer on moze svakog nac al nije nikad prijetio kako ce).
Jadni ste ni sami ne znate koliko... Cuj ti pozdrav za iskrene navijace. Ma popisam se ja na vasu iskrenost!
Raja vozdra i prijatno. Ili da kazem, 'iskrena' raja.. Hahahahahah
Jadni ste ni sami ne znate koliko... Cuj ti pozdrav za iskrene navijace. Ma popisam se ja na vasu iskrenost!
Raja vozdra i prijatno. Ili da kazem, 'iskrena' raja.. Hahahahahah

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Aco kad bi se potrudio pa banovao ovog sto javno preko foruma prijeti drugim forumasima i ciji su svi postovi prepirka,znaci rijeci lik ne pise o klubi,ne bi ovdje uopste bilo nikakvih prepirki.aleksandar_veliki je napisao/la:Momci jos jednom vas molim da svoja prepucavanja prebacite na pp. Hvala vam.
-
- Kontakt:
Sta dnevnica moze uraditi od postenog covjeka... Btw, sto nema Advana u mladoj reprezentaciji 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sa Vitezom bas ocekujem tesku utakmicu,samo ako ponovimo onaj pristup iz utakmice protiv Zrinjskog mozemo se nadati pozitivnom rezultatu.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Cala ako bude imao pravi pristup prema igracima ja se ne sekiram.
A svejedno mi je uostalom jer sam i rekao na pocetku sezone da ne ocekujem nista posebno. Ako blamaze budu manje nego prosle godine mozemo biti zadovoljni.
A svejedno mi je uostalom jer sam i rekao na pocetku sezone da ne ocekujem nista posebno. Ako blamaze budu manje nego prosle godine mozemo biti zadovoljni.
-
- Kontakt:
@aco, znam to, ali realno najstandardniji je desni bek a nema ga na popisu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kako smrdi na odmetnute Bordo Prijatelje koji svoju ljubav prema Sarajevu mjere samo kolicinom novca koji usicare na osnovu kluba, a svi znam ko su ti.
Pojedinci kojima su bitniji njihovi nesposobni jarani koji unistavaju klub, nego taj klub.
Vec im je problem par forumasa koji pricaju protiv hostaplera iz uprave, nego ovi ponizavajuci rezultati i svo ofiranje. Niti A o tome nisu rekli.
Smrdi, smrdi, uzasno smrdi.
Starohani i uhljebi, stid vas moze biti!!!
Vi Bordo prijatelji? Vi ste bordo grobari.
Moj NT, jeftino si se prodao.
Pojedinci kojima su bitniji njihovi nesposobni jarani koji unistavaju klub, nego taj klub.
Vec im je problem par forumasa koji pricaju protiv hostaplera iz uprave, nego ovi ponizavajuci rezultati i svo ofiranje. Niti A o tome nisu rekli.
Smrdi, smrdi, uzasno smrdi.
Starohani i uhljebi, stid vas moze biti!!!
Vi Bordo prijatelji? Vi ste bordo grobari.
Moj NT, jeftino si se prodao.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Prijavljen si zbog spamanja teme!! Tema je FK Sarajevo, nikog ne zanima vasa iskrena ljubav i to sta vi mislite ko iskreno voli klub!molotovljev je napisao/la:![]()
![]()
Ili pisi konstruktivno ili odyebi odavde. Tri smajlija se ne mogu smatrati postom.
molotovljev je napisao/la:![]()
![]()
Hocemo pricati o desavanjima u klubu i rezultatima unazad godinu dana i ovim trenutno?
O postavljanju i smijeni trenera, o dovodjenju i odlascima igraca?
Za tebe su to ocito nebitne teme. Uhljebljavanje i ostanak nesposobnjakovica na racun kluba, jedino je sto te zanima.
Kad si usao u BP, jesi mogao pretpostaviti da ces ovo postati?
Hocemo pricati o desavanjima u klubu i rezultatima unazad godinu dana i ovim trenutno?molotovljev je napisao/la:Idi ba prati Romu kakav ti i Sarajevo...
O postavljanju i smijeni trenera, o dovodjenju i odlascima igraca?
JE LI TA TEMA TEBI U OPSTE BITNA???
Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, Google Adsense [Bot], perodeformero i 36 gostiju.