FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 06 sep 2016, 13:10

joker90 je napisao/la:Budi spreman za Vitez, mole te braca! :pray:

slika
Buduci oploditelj stadiona u Vitezu.I love this man :ljepota: :ljepota:
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 sep 2016, 13:22

**** vas Molotovljev i ostali kantoni vise, mozemo li sta o Sarajevu procitati?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 06 sep 2016, 13:30

Mislim da uzimamo Vitez lagano.
1946

High

Post Postao/la High » 06 sep 2016, 13:31

Sa Čalom po veliki bod!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 06 sep 2016, 13:57

Mislim da je situacija ista kao 2014 i 2015 godine.Imamo sjajnu ekipu i treba strucnjak kakav je bio sir Dzenan Uscuplic da je probudi ,poslozi i donese trofeJ.Jarni i Kodro to nisu bili i kad je covjek koji je majstor za trofeje to uradio dva puta dosli su i trofeji.Nadam se da ce Cala biti taj ,ustvari ubjeđen sam i ako sam imao visoko misljenje i o Hurticu ali ipak je ovo sve za njega bio prevelik zalogaj."Dao je lokomotivu na atomski pogon čovjeku koji zna samo bicikl voziti!"kako je Ciro reko onomad za Sukera kad je Kovac preuzeo reprezentaciju Hrvatske tako je vazilo i za Jarnija i Kodru ,imali su masinu na atomski pogon a znaju voziti samo bicikl.Tako je situacija i sada i ako ponavljam imam visoko misljeenje o Hurticu i da je sva ova negativna atmosfera najvise uticala na njega.Cala bi trebo biti taj "Dzenan 2" koji ce ovu ekipu probuditi i posloziti za trofej(e).SKUPIMO REDOVE ,PRUZIMO PODRSKU JER SMI MI VOLIMO SARAJEVO I SVIMA NAMA BORDO BOJA KROZ VENE TECE.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
ŠTA SE OVO DEŠAVA

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 sep 2016, 14:00

Puhni Israfile, sad moraš.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 sep 2016, 14:05

Majkl je napisao/la:Mislim da je situacija ista kao 2014 i 2015 godine.Imamo sjajnu ekipu i treba strucnjak kakav je bio sir Dzenan Uscuplic da je probudi ,poslozi i donese trofeJ.Jarni i Kodro to nisu bili i kad je covjek koji je majstor za trofeje to uradio dva puta dosli su i trofeji.Nadam se da ce Cala biti taj ,ustvari ubjeđen sam i ako sam imao visoko misljenje i o Hurticu ali ipak je ovo sve za njega bio prevelik zalogaj."Dao je lokomotivu na atomski pogon čovjeku koji zna samo bicikl voziti!"kako je Ciro reko onomad za Sukera kad je Kovac preuzeo reprezentaciju Hrvatske tako je vazilo i za Jarnija i Kodru ,imali su masinu na atomski pogon a znaju voziti samo bicikl.Tako je situacija i sada i ako ponavljam imam visoko misljeenje o Hurticu i da je sva ova negativna atmosfera najvise uticala na njega.Cala bi trebo biti taj "Dzenan 2" koji ce ovu ekipu probuditi i posloziti za trofej(e).SKUPIMO REDOVE ,PRUZIMO PODRSKU JER SMI MI VOLIMO SARAJEVO I SVIMA NAMA BORDO BOJA KROZ VENE TECE.
Hahahahahahaha
Ajd napisi jos sta da se bar kvalitetno nasmijemo.
Trol jesi,ali moram priznati da imas smisla za humor,samo nastavi da nas nasmijavas :thumbup:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 06 sep 2016, 14:08

zagorski je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Mislim da je situacija ista kao 2014 i 2015 godine.Imamo sjajnu ekipu i treba strucnjak kakav je bio sir Dzenan Uscuplic da je probudi ,poslozi i donese trofeJ.Jarni i Kodro to nisu bili i kad je covjek koji je majstor za trofeje to uradio dva puta dosli su i trofeji.Nadam se da ce Cala biti taj ,ustvari ubjeđen sam i ako sam imao visoko misljenje i o Hurticu ali ipak je ovo sve za njega bio prevelik zalogaj."Dao je lokomotivu na atomski pogon čovjeku koji zna samo bicikl voziti!"kako je Ciro reko onomad za Sukera kad je Kovac preuzeo reprezentaciju Hrvatske tako je vazilo i za Jarnija i Kodru ,imali su masinu na atomski pogon a znaju voziti samo bicikl.Tako je situacija i sada i ako ponavljam imam visoko misljeenje o Hurticu i da je sva ova negativna atmosfera najvise uticala na njega.Cala bi trebo biti taj "Dzenan 2" koji ce ovu ekipu probuditi i posloziti za trofej(e).SKUPIMO REDOVE ,PRUZIMO PODRSKU JER SMI MI VOLIMO SARAJEVO I SVIMA NAMA BORDO BOJA KROZ VENE TECE.
Hahahahahahaha
Trol jesi,ali moram priznati da imas smisla za humor,samo nastavi da nas nasmijavas :thumbup:

To je moje misljenje a u prilog mojoj cinjenici idu trofeji u obje godine koje je Dzenan donio a da ne govorim o njegovim trofejima u mlađim kategorijama.Vidjecemo hoce li Cala biti taj "Dzeno 2".
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 sep 2016, 14:17

Sta je sa @TobeYarabi jel opet u Banovicima?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 sep 2016, 14:20

zagorski je napisao/la:
Hahahahahahaha
Majklu se bar covjek moze nasmijati, moram priznati da mi je donekle i simpatican postao, pogotovo kad vidim ove druge trolove kao ovaj povratnik. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 sep 2016, 14:40

OplalaG životam. :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 06 sep 2016, 15:21

Sreća pa više nema Benkare koji samo malim klubovima zabija... :pinokio:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 sep 2016, 15:46

Molotovljev ispekao zanat gledajući Majkla. :urnebes:
Kakav trol. Nakon onih otvorenih i direktnih prijetnji po život drugom forumašu, nije mi jasno kako lik može još uvijek pisati, te me zanima zašto nije trajno odstranjen s foruma Aco?
aleksandar_veliki je napisao/la:

Elem, nazad na temu FK Sarajevo;
Je l' se igra u subotu il' nedjelju u Vitezu? :kafa:
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 06 sep 2016, 15:48

PitarBordo je napisao/la: Elem, nazad na temu FK Sarajevo;
Na njihovoj stranici piše da je subota.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 06 sep 2016, 15:51

Nogometaši Viteza u nedjelju će na svom stadionu dočekati FK Sarajevo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 sep 2016, 16:01

High je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la: Elem, nazad na temu FK Sarajevo;
Na njihovoj stranici piše da je subota.
Mi smo divovi mi biramo kad cemo igrati :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 06 sep 2016, 16:02

U nedelju igramo sa vitezom ;)
04.10.2009 !!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 sep 2016, 16:20

Mladi napadač Adnan Osmanović će nakon raskida ugovora sa Sarajevom karijeru nastaviti u Olimpicu. Ovaj 19-godišnjak je krajem jula na svoj izričit zahtjev okončao saradnju sa klubom sa Koševa, a danas je potpisao ugovor sa najmlađim sarajevskim premijerligašem. Osmanović je prošao omladinsku školu Sarajeva a za prvi tim je debitovao 1. novembra protiv Slobode. Ekipi Olimpica će Osmanović biti pojačanje u borbi za opstanak u ligi, a sezona je počela veoma loše. Vukovi su nakon sedam kola posljednji na tabeli sa samo četiri osvojena boda.
đe menađer ovog childrensa? :urnebes: :clap: :clap: :clap: :bow:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 06 sep 2016, 16:43

BordoArmy88 je napisao/la:Sreća pa više nema Benkare koji samo malim klubovima zabija... :pinokio:
I ja kazem. Mozda sad i dobijemo cmarove sa Sugavice 22 oktobra.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 sep 2016, 16:47

PitarBordo je napisao/la:Molotovljev ispekao zanat gledajući Majkla. :urnebes:
Kakav trol. Nakon onih otvorenih i direktnih prijetnji po život drugom forumašu, nije mi jasno kako lik može još uvijek pisati, te me zanima zašto nije trajno odstranjen s foruma Aco?
aleksandar_veliki je napisao/la:

Elem, nazad na temu FK Sarajevo;
I to ne jednom... Hajde za one masne psovke iz inboxa od ranije, al sinoc eno treci cetvrti put mi lafo 'trazi broj i adresu'... Interesanta mladic u svakom slucaju.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amazon [Bot], mnon46 i 43 gosta.