Buduci oploditelj stadiona u Vitezu.I love this manjoker90 je napisao/la:Budi spreman za Vitez, mole te braca!![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Buduci oploditelj stadiona u Vitezu.I love this manjoker90 je napisao/la:Budi spreman za Vitez, mole te braca!![]()
HahahahahahahaMajkl je napisao/la:Mislim da je situacija ista kao 2014 i 2015 godine.Imamo sjajnu ekipu i treba strucnjak kakav je bio sir Dzenan Uscuplic da je probudi ,poslozi i donese trofeJ.Jarni i Kodro to nisu bili i kad je covjek koji je majstor za trofeje to uradio dva puta dosli su i trofeji.Nadam se da ce Cala biti taj ,ustvari ubjeđen sam i ako sam imao visoko misljenje i o Hurticu ali ipak je ovo sve za njega bio prevelik zalogaj."Dao je lokomotivu na atomski pogon čovjeku koji zna samo bicikl voziti!"kako je Ciro reko onomad za Sukera kad je Kovac preuzeo reprezentaciju Hrvatske tako je vazilo i za Jarnija i Kodru ,imali su masinu na atomski pogon a znaju voziti samo bicikl.Tako je situacija i sada i ako ponavljam imam visoko misljeenje o Hurticu i da je sva ova negativna atmosfera najvise uticala na njega.Cala bi trebo biti taj "Dzenan 2" koji ce ovu ekipu probuditi i posloziti za trofej(e).SKUPIMO REDOVE ,PRUZIMO PODRSKU JER SMI MI VOLIMO SARAJEVO I SVIMA NAMA BORDO BOJA KROZ VENE TECE.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
zagorski je napisao/la:HahahahahahahaMajkl je napisao/la:Mislim da je situacija ista kao 2014 i 2015 godine.Imamo sjajnu ekipu i treba strucnjak kakav je bio sir Dzenan Uscuplic da je probudi ,poslozi i donese trofeJ.Jarni i Kodro to nisu bili i kad je covjek koji je majstor za trofeje to uradio dva puta dosli su i trofeji.Nadam se da ce Cala biti taj ,ustvari ubjeđen sam i ako sam imao visoko misljenje i o Hurticu ali ipak je ovo sve za njega bio prevelik zalogaj."Dao je lokomotivu na atomski pogon čovjeku koji zna samo bicikl voziti!"kako je Ciro reko onomad za Sukera kad je Kovac preuzeo reprezentaciju Hrvatske tako je vazilo i za Jarnija i Kodru ,imali su masinu na atomski pogon a znaju voziti samo bicikl.Tako je situacija i sada i ako ponavljam imam visoko misljeenje o Hurticu i da je sva ova negativna atmosfera najvise uticala na njega.Cala bi trebo biti taj "Dzenan 2" koji ce ovu ekipu probuditi i posloziti za trofej(e).SKUPIMO REDOVE ,PRUZIMO PODRSKU JER SMI MI VOLIMO SARAJEVO I SVIMA NAMA BORDO BOJA KROZ VENE TECE.
Ajd napisi jos sta da se bar kvalitetno nasmijemo.
Trol jesi,ali moram priznati da imas smisla za humor,samo nastavi da nas nasmijavas
Majklu se bar covjek moze nasmijati, moram priznati da mi je donekle i simpatican postao, pogotovo kad vidim ove druge trolove kao ovaj povratnik.zagorski je napisao/la:HahahahahahahaMajkl je napisao/la:Mislim da je situacija ista kao 2014 i 2015 godine.Imamo sjajnu ekipu i treba strucnjak kakav je bio sir Dzenan Uscuplic da je probudi ,poslozi i donese trofeJ.Jarni i Kodro to nisu bili i kad je covjek koji je majstor za trofeje to uradio dva puta dosli su i trofeji.Nadam se da ce Cala biti taj ,ustvari ubjeđen sam i ako sam imao visoko misljenje i o Hurticu ali ipak je ovo sve za njega bio prevelik zalogaj."Dao je lokomotivu na atomski pogon čovjeku koji zna samo bicikl voziti!"kako je Ciro reko onomad za Sukera kad je Kovac preuzeo reprezentaciju Hrvatske tako je vazilo i za Jarnija i Kodru ,imali su masinu na atomski pogon a znaju voziti samo bicikl.Tako je situacija i sada i ako ponavljam imam visoko misljeenje o Hurticu i da je sva ova negativna atmosfera najvise uticala na njega.Cala bi trebo biti taj "Dzenan 2" koji ce ovu ekipu probuditi i posloziti za trofej(e).SKUPIMO REDOVE ,PRUZIMO PODRSKU JER SMI MI VOLIMO SARAJEVO I SVIMA NAMA BORDO BOJA KROZ VENE TECE.
Ajd napisi jos sta da se bar kvalitetno nasmijemo.
Trol jesi,ali moram priznati da imas smisla za humor,samo nastavi da nas nasmijavas
aleksandar_veliki je napisao/la:
Na njihovoj stranici piše da je subota.PitarBordo je napisao/la: Elem, nazad na temu FK Sarajevo;
Je l' se igra u subotu il' nedjelju u Vitezu?
Mi smo divovi mi biramo kad cemo igratiHigh je napisao/la:Na njihovoj stranici piše da je subota.PitarBordo je napisao/la: Elem, nazad na temu FK Sarajevo;
đe menađer ovog childrensa?Mladi napadač Adnan Osmanović će nakon raskida ugovora sa Sarajevom karijeru nastaviti u Olimpicu. Ovaj 19-godišnjak je krajem jula na svoj izričit zahtjev okončao saradnju sa klubom sa Koševa, a danas je potpisao ugovor sa najmlađim sarajevskim premijerligašem. Osmanović je prošao omladinsku školu Sarajeva a za prvi tim je debitovao 1. novembra protiv Slobode. Ekipi Olimpica će Osmanović biti pojačanje u borbi za opstanak u ligi, a sezona je počela veoma loše. Vukovi su nakon sedam kola posljednji na tabeli sa samo četiri osvojena boda.
I ja kazem. Mozda sad i dobijemo cmarove sa Sugavice 22 oktobra.BordoArmy88 je napisao/la:Sreća pa više nema Benkare koji samo malim klubovima zabija...
I to ne jednom... Hajde za one masne psovke iz inboxa od ranije, al sinoc eno treci cetvrti put mi lafo 'trazi broj i adresu'... Interesanta mladic u svakom slucaju.PitarBordo je napisao/la:Molotovljev ispekao zanat gledajući Majkla.![]()
Kakav trol. Nakon onih otvorenih i direktnih prijetnji po život drugom forumašu, nije mi jasno kako lik može još uvijek pisati, te me zanima zašto nije trajno odstranjen s foruma Aco?
aleksandar_veliki je napisao/la:
Elem, nazad na temu FK Sarajevo;