Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa moze ali mu to nije onda prirodna pozicija.Cincinnatus je napisao/la:Jel moze Stila igrati na njegovoj poziciji?
Gdje sam god gledao Stilicev profil pise da moze igrati svaku poziciju u sredini. Mada ja ne vjerujem da on to moze, on je za mene klasicni play-maker. Po meni treba Vladavic da igra umjesto Salihovica.Cincinnatus je napisao/la:Jel moze Stila igrati na njegovoj poziciji?
vidim da bas damjanovic ne igra u svom klubu, jbg nemojte sad govoriti novi je ali bio je ibricic novi u hajduku, stilic u lechu pa su igrali odmah...deni_m1312 je napisao/la:aaaaa u PM jesmo baksuzi ....štaćeš ****...moguće je možda da sad kad se Nadarević vrati u zadnju liniju Ćiro gurne Damjanovića naprijed,on je pouzdan,da igra u tandemu sa Rahimićem,mada možda bi to bilo i previse defanzivno,....a moguće je i da njegovoj poziciji zaigra Muratović...zakrpit će se to već nekako al ovo nam nije trebalo
ne odustaje ciro od svoje taktike pa kad bi igrao Šarababosnjoo je napisao/la:Sjeb zesci al to je fudbal ljudi takve se stvari desavaju...
Moje misljenje je da Ciro malo sredinu ugusca, pa i Pjanica da ubaci negdje tu. Mislim da je momak izuzetno kvalitetan i puno puno puno je bolji od Stilica
Znam buraz al ja mislim da Cirina defenzivna taktika ce nas ukopat.anem je napisao/la:ne odustaje ciro od svoje taktike pa kad bi igrao Šarababosnjoo je napisao/la:Sjeb zesci al to je fudbal ljudi takve se stvari desavaju...
Moje misljenje je da Ciro malo sredinu ugusca, pa i Pjanica da ubaci negdje tu. Mislim da je momak izuzetno kvalitetan i puno puno puno je bolji od Stilica
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 13 gostiju.