WTA Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: WTA Tour
Nikad aktivnija nije bila tema. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Upravo je odservirala cini mi se 205 km/h, sto je ovih 126 mph 
Strasno igra, setnja je ovo do titule vjerovatno

Strasno igra, setnja je ovo do titule vjerovatno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Genetika je čudo. Kerber ima u nogama recimo isto što i Serena, ali u rukama ni blizu. Pa Kvitova je jača u rukama od Angelique, ali opet je ova druga pobijedila.
Baš me zanima Simona vs Serena, tu bi moglo biti svašta.
Šta se desilo sa Bouchard? Sjećam se rasprave kada tokom Wimbledona kada je Kvitova unitštila u finalu da je najbolja, da je ovo, da je ono, buduća hegemonija, na kraju ostade prosjek.
Baš me zanima Simona vs Serena, tu bi moglo biti svašta.
Šta se desilo sa Bouchard? Sjećam se rasprave kada tokom Wimbledona kada je Kvitova unitštila u finalu da je najbolja, da je ovo, da je ono, buduća hegemonija, na kraju ostade prosjek.
Agnieszka bez izgubljena seta ide na mladu Hrvaticu Anu Konjuh. Svakako da prednost ima Poljakinja koja baš kao i Rumunka Halep traži svoj prvi GS.
Gledam malo šta kladionice kažu. Kerber apsolutni favorit protiv Vinci, baš kao što je i Agnieszka protiv Ane.

vs

Gledam malo šta kladionice kažu. Kerber apsolutni favorit protiv Vinci, baš kao što je i Agnieszka protiv Ane.

vs

Neutral je napisao/la:Pobijedi Simona. U četvrtfinalu ide na Serenu, kakav će to samo meč biti. Uz nju sam, da je Angelique lakše da ode do kraja. Naravno mora i ona proći svoj žrijeb.
Čisto sumnjam da Yaroslava može bilo šta uraditi Sereni.

Treba malo slikicama podgrijati temu. Ako smiju ovako malo razotkrivenije, vidices sta cemo raje navaditi!Unofficialpage je napisao/la:Nikad aktivnija nije bila tema.

Fina ova Konjuh, znam za nju ali sam mislio da je oko 21, pa ako je njoj 18 ima tu svasta da bude, samo mislim da bi trebala sletiti koju kilu, zguzlala se sva nekako, gledao sam je jednom na nekom WTA i jedva je trcala, haman voli kasiku. Al slatka je pravo!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
174 visoka, 65kg ima, ne bi se reklo po ovome da je popunjenija, vidjeti ćemo je uskoro na terenu kako izgleda.
Bolja verzija Donne Vekić koja preferira ljubavni život naspram tenisa. Cura sa 18 godina zaradila skoro 800k dolara, wow.
Stavljat ću ja slikice, ali normalne, neću npr Simonu prije operacije
Bolja verzija Donne Vekić koja preferira ljubavni život naspram tenisa. Cura sa 18 godina zaradila skoro 800k dolara, wow.

Kakav poen Agnieszke, odmah break na početku. Ako se ne varam ista oprema u Ane kao u Petre, ne čudi što ima već milion pogrešaka 

Ana vratila break, pokazuje mentalnu snagu sa samo 18 godina. Počela je i odlično servirati, očigledno je početak u meč bio sam pun treme, ipak se ne igra svaki dan u četvrtkom kolu GS-a kao 18-godišnjakinja.
Fino igra Ana, bez straha a opusteno. Ali tesko protiv Radwanske, ova igra ko udav ona smori pa onda dokrajci, nece biti razvaljivanje zesce ali ce kontrolisati scoreline. I njoj je haman iz guzice u glavu doslo i skontala da je reda vise da odigra koji GS kako treba.
Jedno vrijeme se pojavila u medijima informacija da je anoreksična. Trenutno 173, 56kg. Djeluje bez snage, a opet ima jako precizne lopte.
Ana opet break, sada servira za 5:3, sprema li se novo iznenađenje

To Radwanska je li. Pa bogami i ne cudi me. Sva je nekakva kljakava. Nikakvih mi atributa nema da je gledam.Neutral je napisao/la:Jedno vrijeme se pojavila u medijima informacija da je anoreksična. Trenutno 173, 56kg. Djeluje bez snage, a opet ima jako precizne lopte.

Bogami Konjuh se sprda sa njom za sad u 1. setu, samo da ne bude sad balkanski chokerski mentalitet. Nikad necu zaboraviti kako prije par mjeseci Kovinicka zakova protiv Kvitove, nije mogla 2 puta za mec da odservira.
Imala set lopte i na kraju drama. 40:15 je imala, pa Poljakinja je imala break priliku da bi Ana servirala as pa pogadja volej, da bi na kraju uspjela dobiti prvi set.
Kako je dobar komentator na es1, wow. Psihicki hladnokrva Ana, bas me zanima hoce li se prepasti pobjede.
Da, da, Poljakinja je u pitanju, trkacki prejaka, nema snagu u udarcima ali je po vokaciji snajperista.
Sto se nisam bavio tenisom. Mervana Jugic Salkic uzela pola miliona dolara, ja na gradjevini cvaju i sretan
Usput, kada te Poljakinja scepa nema pustanja. Kazu da su najdominantnije im bett
Sramota za hrt da ne prenose svoju tenisacicu
Kako je dobar komentator na es1, wow. Psihicki hladnokrva Ana, bas me zanima hoce li se prepasti pobjede.
Da, da, Poljakinja je u pitanju, trkacki prejaka, nema snagu u udarcima ali je po vokaciji snajperista.
Sto se nisam bavio tenisom. Mervana Jugic Salkic uzela pola miliona dolara, ja na gradjevini cvaju i sretan

Usput, kada te Poljakinja scepa nema pustanja. Kazu da su najdominantnije im bett

Sramota za hrt da ne prenose svoju tenisacicu
Ana je ubi i asevima i servom i udarcima. Ne vjerujem kako je cura smirena. Samo da joj ne nestane previse od preciznosti i pakovace se Aga nakon drugog vec seta.
Guta Aga knedle samo tako. Nema breaka kod Ane. 4:4 sad da uzme brejk i gotovo je, cura servira ko Serena. Bez zajebancije.
EDIT: I evo servira za set. Kako razara samo Radwansku, cura ju je jednostavno pojela, podsjeca me na Serenu i po konstituciji i po servi, i kako udara zestoko. Svaka cast. Nisam kontao ni u blizu da je ovoliko dobra. Mislim da Radwanska hoce da zaplace sta joj radi. Hajde sad izdrzi, nemoj biti balkanski luzer! Ne mogu da hajrujem kad vidim ovu popisanu facu Radwanske, 100 godina je na touru nikad nista ozbiljnije osvojila nije, vidjaj kujo kako se tenis igra, pizda li ti materna!
EDIT: I evo servira za set. Kako razara samo Radwansku, cura ju je jednostavno pojela, podsjeca me na Serenu i po konstituciji i po servi, i kako udara zestoko. Svaka cast. Nisam kontao ni u blizu da je ovoliko dobra. Mislim da Radwanska hoce da zaplace sta joj radi. Hajde sad izdrzi, nemoj biti balkanski luzer! Ne mogu da hajrujem kad vidim ovu popisanu facu Radwanske, 100 godina je na touru nikad nista ozbiljnije osvojila nije, vidjaj kujo kako se tenis igra, pizda li ti materna!

Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 06 sep 2016, 05:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa je li moguce, kako Ana igra. Servira za mec!!!
Tresem se kao da ja igram. Kakav poen za dvije mec lopte.
Pogledaj kako slavi Ana bez mnogo emocija, kao da svaki dan pobjedjujes jednu Radwansku, najezio sam se.
Bravo Ana, svaka ti cast, jako smirena i hladnokrvna.
Hrt na aparatima, ne prenosi mec ovakvog dragulja.
Pogledaj kako slavi Ana bez mnogo emocija, kao da svaki dan pobjedjujes jednu Radwansku, najezio sam se.
I ja sam se isto najezio. Vrijedilo je ostati budan, a sekunda falila da zaspim pred mec. Kaze ovaj Svabo na ES ovo nije glupava Keys ni navikana Sloane Stephens, ovo je suha klasa. Radwanska je ova kujetina nevidjena, stvarno je luzer, sad kad je izasla, mislim da niko nije ni autograma trazio, sta ce vide ljudi sta je klasa, a sta prevara.Neutral je napisao/la:Tresem se kao da ja igram. Kakav poen za dvije mec lopte.
Svaka cast Ana, klanjam ti se, ide na moju watchlistu definitivno!

Napisao sam esej pa kliknem posalji kad me izbaci sa mobitela, holy molly....
Uglavnom da skratim sta sam sve napisao.
Hrvatica iz Dubaja izdominirala Poljakinju. Odigrala je skoro bez greske osim prvog servisa kada je imala ocigledno tremu.
Hladnokrva i u post intervju kaze "Rekla sam sama sebi neces ovu priliku propustiti".
Nije ufurana, ne slavi previse, Hrvatska moze biti ponosna.
Nadam se da ce i Bosna jednog dana imati ovakvog dragulja u tenisu.
Ps: Kakav poen za 40:15 u posljednjem gemu, maestralno. Da opet ponovim, djevojci je 18 godina i tako sam sretan kao da sam ja prosao dalje.
Uglavnom da skratim sta sam sve napisao.
Hrvatica iz Dubaja izdominirala Poljakinju. Odigrala je skoro bez greske osim prvog servisa kada je imala ocigledno tremu.
Hladnokrva i u post intervju kaze "Rekla sam sama sebi neces ovu priliku propustiti".
Nije ufurana, ne slavi previse, Hrvatska moze biti ponosna.
Nadam se da ce i Bosna jednog dana imati ovakvog dragulja u tenisu.
Ps: Kakav poen za 40:15 u posljednjem gemu, maestralno. Da opet ponovim, djevojci je 18 godina i tako sam sretan kao da sam ja prosao dalje.
Neutral je napisao/la:174 visoka, 65kg ima, ne bi se reklo po ovome da je popunjenija, vidjeti ćemo je uskoro na terenu kako izgleda.
potpuno pogrešan stav

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.