FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 05 sep 2016, 23:13

Ljudi, niko nije kriv ! KRIVO JE MOOOREEE :guz: :guz:
1946~

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 05 sep 2016, 23:18

Samo da pozdravim sve iskrene navijače FK Sarajevo!
Sarajevo ljubavi moja!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 sep 2016, 23:21

Hilmo il brisi postove svakog ko nije "navijac" Sarajeva,ili pustite onda nek i ova tema bude na opcoj diskusiji.

Sminkeri na terenu nek mi ga popuse.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 sep 2016, 23:23

sekac je napisao/la:Samo da pozdravim sve iskrene navijače FK Sarajevo!
:thumbup: :salut:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 sep 2016, 23:31

aleksandar_veliki je napisao/la::plac:
Ne vjerujem da medju vama ima neiskrenih. Ljudi jednostavno na razlicite nacine prozivljavaju ova desavanja. Koliko sam mogao upratiti svi vi zivite Sarajevo i imate razlicite poglede na to kako se izvuci iz evdentne krize. I upravo mi se to najvise dopada. Zaprdi nam ako svi isto razmisljamo.
Znas kako kazu, gdje svi misle isto tu niko ne misli. :bih:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 sep 2016, 23:31

aleksandar_veliki je napisao/la:Zaprdi nam ako svi isto razmisljamo.
:nene:
Onda idemo na druge forume.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 05 sep 2016, 23:46

aleksandar_veliki je napisao/la::plac:
Ne vjerujem da medju vama ima neiskrenih. Ljudi jednostavno na razlicite nacine prozivljavaju ova desavanja. Koliko sam mogao upratiti svi vi zivite Sarajevo i imate razlicite poglede na to kako se izvuci iz evdentne krize. I upravo mi se to najvise dopada. Zaprdi nam ako svi isto razmisljamo.
Ne vjeruješ ? A, maloprije nam admin izbaci statistiku onih koji pišu na ovoj temi: 20% djeca, 20% željovci koji se predstavljaju
kao pitari, 20% kontra struja, 20% operativci i 20% navijači. Ne znam za tebe ali ja vjerujem da je tačan ovaj statistički podatak.

@sekac, :thumbup:
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 sep 2016, 00:09

I sekac je mislio na navijače Sarajeva, ne na one koji se tako predstavljaju na ovom forumu.
Na njegov post ne gledam samo na pozdrav, već on u sebi krije jednu poruku, poruku koji mnogi ne shvataju, tj.shvatiće je
određeni postotak navijača, onaj ko treba da je shvati. Zakačio si se na taj post na jako ružan način, a uopšte nije tvoje niti
si kompetentan da komentarišeš ovakve i slične postove. Živio,
F.K.SARAJEVO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 sep 2016, 00:14

Vidis ba @aco da molotovljev ima uzviseno misljenje, nisi dostojan ni kompetentan ba :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 sep 2016, 00:15

Tema je FK Sarajevo, a ne prepucavanja forumasa. Za to imas pp kolega koktel! Ako zelis nesto napisati o nasem voljenom klubu i stanju u njemu, onda bujrum..
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 06 sep 2016, 00:18

Selam fanovima Dine Selmanagića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 sep 2016, 00:28

aleksandar_veliki je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Aco, nisu navijaci krivi sto smo u zadnje dvije godine doveli 50 igraca, od toga je 40 skart a sa 20 si raskino ugovor i tako ostetio klub za finu sumu. Ko je doveo Jesica koji je Sarajevo unazadio 10 godina? Da su se slusali navijaci sigurno ne bi doveli Jesica, Hurtica, Cetkovic, picke materine...
Nisam rekao da su navijaci krivi niti to mislim. Samo smatram da ova i bilo koja ekipa ce pruzati vise kada osjeti da ima podrsku od navijaca. Kada je Jesic doveden u opticaju su bila tri imena, cak mislim da su svi razgovarali sa Kenom i on je aminovao njegov dolazak. Ne znam kakva je situacija bila sa Hurtom ali sigurno bez njegovog amina nije mogao sjesti na klupu. Ponavljam jos jednom, za mene nije dobro za klub da se krucijalne odluke donose u VB ali gazdina je zadnja. On daje novce, on donosi odluke.
Jel ti krivo sto su Ibrakovica otjerali,nebi bilo na odmet da kazes zasto si ga vazda branio posto raja nije informisana.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 sep 2016, 00:30

Drago mi je da je molotovljev opet (nakratko) sa nama,pa cu opet iskoristiti priliku da mu postavim isto pitanje koje sam mu postavio vec nekoliko puta ,ali se lik pravi mutav i ignorise ga,valjda mu prece da se bavi forumasima vec klubom za koji 'navija'. Dakle molotovljev,koliko si zadovoljan aktuelnim stanjem na tabeli i igrama u dosadasnjem dijelu sezone i kako komentarises rad sportskog sektora u klubu?
Edit: ja sam mislio da ce istoimenivani biti banovan nakon prijetnji koje je ovdje javno uputio drugom forumasu.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 06 sep 2016, 02:11

zagorski je napisao/la:Drago mi je da je molotovljev opet (nakratko) sa nama,pa cu opet iskoristiti priliku da mu postavim isto pitanje koje sam mu postavio vec nekoliko puta ,ali se lik pravi mutav i ignorise ga,valjda mu prece da se bavi forumasima vec klubom za koji 'navija'. Dakle molotovljev,koliko si zadovoljan aktuelnim stanjem na tabeli i igrama u dosadasnjem dijelu sezone i kako komentarises rad sportskog sektora u klubu?
Edit: ja sam mislio da ce istoimenivani biti banovan nakon prijetnji koje je ovdje javno uputio drugom forumasu.
Nece ti taj nista odgovorit, ja mu kao i ti postavljao pitanje za BP i nikad nije odgovarao. U tvom slucaju se bar usuti a poslije mojih postova regularno pisao slijedeci i ni mukaet.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 sep 2016, 11:46

Ne samo sto smatram da je pitanje na nivou petog razreda osnovne skole,
vec sto ne zelim diskutovati o FK Sarajevo sa osobom koja nekoliko mjeseci
konsantno pljuje po mom Klubu i povrh svega predlaze i pritom poziva ostale
navijace da se distanciraju od FK Sarajevo i oforme novi klub koji bi se zvao
FK Sarajevo 1946. Takve osobe su za mene izdajnici Kluba, isto kao sto su
Izdajnici svi oni koji su predlagali i pozivali ostale navijace da vrate svoje clanske
u prostorije kluba, jer im kao ne trebaju. Svi ste vi izdajnici Kluba kao i onaj vas
prevarant koji tvrdi i nekoliko puta ponavlja da je Zeljo bolji od FK Sarajevo.
Citao sam iz dana u dan kako pljujete, ismijavate i omalovazavate FK Sarajevo
i sad je dosao red da vi isto to citate samo na vas racun.
To se ne odnosi na one koji su umjereno kritikovali i izrazavali nezadovoljstvo,
njih cijenim i djelimicno se slazem sa njihovim misljenjem.

..do zadnjeg dana zivota mog' samo Saraj'vo...
F.K.SARAJEVO

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 06 sep 2016, 11:54

Opet izbjegavaš pitanja oko sportskog segmenta. Šta misliš o trenutnom stanju na tabeli, kakav je tvoj stav o Rustemoviću, Duljeviću, Kadušiću? Da li smatraš da nam je Ahmetović pojačanje i kojim akademcima treba dati šansu? Šta je sa stadionom, šta ti misliš gdje je ''bordo arena'', šta misliš zašto nema još uvijek kampa, veća samo tri terena?
Mnogi bi željeli čuti tvoje mišljenje o ovim pitanjima. Uostalom ne mora ti niko postavljati pitanja da bi ti napisao stvari vezane za FK Sarajevo, posebno za sportski segmenat Kluba.
SARAJEVO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 sep 2016, 12:26

Sad je molotovljev i definitivno pokazao svoje pravo lice.
Kritikovanje ili 'pljuvanje' kusturice,kantardzica,ihtijarevica,selimovica ili bilo koga drugog nije niti moze biti 'pljuvanje' fk sarajeva,jer svi ovi pobrojani nisu niti mogu biti fk sarajevo,to su samo prolazne persone koje istina imaju svojih zasluga,ali su takode u zadnjih godinu i po sasvim izgubili kurs i vec odavno treba da idu,izgubili su podrsku i onih najstrpljivih i najumjerenijih navijaca.
Ja cu i dalje navijati iskljucivo i samo za fk sarajevo,a ne kao pojedinci kao sto je molotovljev za odredene pojedince koji obnasaju funkcije u klubu i zive OD,a ne ZA fk sarajevo.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 sep 2016, 12:57

molotovljev kad je navijao za Sarajevo vecina tih persona koje si nabrojao nije
bila ni rodjena... navijao sam prije njih i abd navijacu i posle njih,
a te izlizane seljacke fore mozes prodavati indijancu iz okoline Tuzle, meni ne.
F.K.SARAJEVO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 sep 2016, 12:59

molotovljev je napisao/la:molotovljev kad je navijao za Sarajevo vecina tih persona koje si nabrojao nije
bila ni rodjena... navijao sam prije njih i abd navijacu i posle njih,
a te izlizane seljacke fore mozes prodavati indijancu iz okoline Tuzle, meni ne.
E jbg,sad ti ispade i od Kusturice stariji! :mrgreen:
Ja ipak mislim da si ti jedan od onih sto su poceli navijati kad je Tan dosao ;)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 sep 2016, 13:01

Zanimljivija je ova kukavica bila dok je prijetila, nego kad se sad ovako javno blamira.. :zviz:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 10 gostiju.