Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sekac je napisao/la:Samo da pozdravim sve iskrene navijače FK Sarajevo!
Znas kako kazu, gdje svi misle isto tu niko ne misli.aleksandar_veliki je napisao/la:
Ne vjerujem da medju vama ima neiskrenih. Ljudi jednostavno na razlicite nacine prozivljavaju ova desavanja. Koliko sam mogao upratiti svi vi zivite Sarajevo i imate razlicite poglede na to kako se izvuci iz evdentne krize. I upravo mi se to najvise dopada. Zaprdi nam ako svi isto razmisljamo.sekac je napisao/la:Samo da pozdravim sve iskrene navijače FK Sarajevo!
aleksandar_veliki je napisao/la:Zaprdi nam ako svi isto razmisljamo.
Ne vjeruješ ? A, maloprije nam admin izbaci statistiku onih koji pišu na ovoj temi: 20% djeca, 20% željovci koji se predstavljajualeksandar_veliki je napisao/la:
Ne vjerujem da medju vama ima neiskrenih. Ljudi jednostavno na razlicite nacine prozivljavaju ova desavanja. Koliko sam mogao upratiti svi vi zivite Sarajevo i imate razlicite poglede na to kako se izvuci iz evdentne krize. I upravo mi se to najvise dopada. Zaprdi nam ako svi isto razmisljamo.sekac je napisao/la:Samo da pozdravim sve iskrene navijače FK Sarajevo!
Jel ti krivo sto su Ibrakovica otjerali,nebi bilo na odmet da kazes zasto si ga vazda branio posto raja nije informisana.aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam rekao da su navijaci krivi niti to mislim. Samo smatram da ova i bilo koja ekipa ce pruzati vise kada osjeti da ima podrsku od navijaca. Kada je Jesic doveden u opticaju su bila tri imena, cak mislim da su svi razgovarali sa Kenom i on je aminovao njegov dolazak. Ne znam kakva je situacija bila sa Hurtom ali sigurno bez njegovog amina nije mogao sjesti na klupu. Ponavljam jos jednom, za mene nije dobro za klub da se krucijalne odluke donose u VB ali gazdina je zadnja. On daje novce, on donosi odluke.Lakoste je napisao/la:Aco, nisu navijaci krivi sto smo u zadnje dvije godine doveli 50 igraca, od toga je 40 skart a sa 20 si raskino ugovor i tako ostetio klub za finu sumu. Ko je doveo Jesica koji je Sarajevo unazadio 10 godina? Da su se slusali navijaci sigurno ne bi doveli Jesica, Hurtica, Cetkovic, picke materine...
Nece ti taj nista odgovorit, ja mu kao i ti postavljao pitanje za BP i nikad nije odgovarao. U tvom slucaju se bar usuti a poslije mojih postova regularno pisao slijedeci i ni mukaet.zagorski je napisao/la:Drago mi je da je molotovljev opet (nakratko) sa nama,pa cu opet iskoristiti priliku da mu postavim isto pitanje koje sam mu postavio vec nekoliko puta ,ali se lik pravi mutav i ignorise ga,valjda mu prece da se bavi forumasima vec klubom za koji 'navija'. Dakle molotovljev,koliko si zadovoljan aktuelnim stanjem na tabeli i igrama u dosadasnjem dijelu sezone i kako komentarises rad sportskog sektora u klubu?
Edit: ja sam mislio da ce istoimenivani biti banovan nakon prijetnji koje je ovdje javno uputio drugom forumasu.
E jbg,sad ti ispade i od Kusturice stariji!molotovljev je napisao/la:molotovljev kad je navijao za Sarajevo vecina tih persona koje si nabrojao nije
bila ni rodjena... navijao sam prije njih i abd navijacu i posle njih,
a te izlizane seljacke fore mozes prodavati indijancu iz okoline Tuzle, meni ne.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 10 gostiju.