Nije to uopste tema, nema veze, htio sam reci da smo mi to vec prosli i nije nam se svidjelo...Sariel je napisao/la: Izvinjavam se na upadu sve netacno.sloboda ima mjesecnu finansijski omcu ko nijedan klub.200k maraka svaki mjesec.
Plus redovni troskovi kluba za razliku od ijednog drugog precjednika azmir babuka to placa iz svog dzepa.koliko miske eto i s kamatom daje bez zajebancije?
Za razliku od nas vi igrace ne placate nego s niima raskidate ugovore na njihovu stetu...necuveno za klub zeljinog renomea.
Na pogrsnu stranu pucate druze.nismo vam mi problem.
Svejedno ispravka krivih navoda. Sportski pozdrav
Amar je iz svog djepa placao sa Zujom, najjacu ekipu u drzavi. Bjezali drugoplasiranom 17bodova.
Onda pominje ovaj maloprije da Sloboda pravi stadion...a grad pravi stadion.
U principu sloboda ne pravi i ne radi nista
Ima milionera koji to radi i ima srecu da voli bas Slobodu, znaci to nije do sposobnosti vec do mogucnosti.
Moze se sad sjetiti neki milioner da voli Velez i eto i njih na titulu to nema veze sa klubom.
Vas babuka to moze, i to je to, ako se on izvuce ni vi ne znate sta ce biti. Mislim to je problem kad imas babuku, zna se sta babo radi kad dodje kuci.

Evo vidis nase komsije.
Nevazno mi necemo to, imali smo mogucnos da dobijemo "babuku", odbili smo... i zato ja moram sad objasnjavati ovom prethodnom da nas ne poredi sa vama.
Ne kazem da vi niste dobri niti da ste losi, to ce vrijeme pokazati... Ali se sada ne poredi, jer mi moramo sami poslovati, a vi praviti rezultate.