Kvalifikacije za SP 2018.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Kvalifikacije za SP 2018.
6 minuta nadoknade. Kako stvari stoje igrace do sutra. Ako turci izvuku bod bice im to najveci uspjeh u posljednjih par godina.
Srbija u dvije utakmice dva boda.
Srbija u dvije utakmice dva boda.
U grupi I poslije prvog kola sve ekipe ce imati po jedan bod i sve utakmice su zavrsile rezultatom 1:1

Zadnja izmjena: esprit24, dana/u 05 sep 2016, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sta reci, Srbija igrala 7 minuta i dala 2 gola a i onda opustanje i klasika. 

Zadnja izmjena: bluearmy, dana/u 05 sep 2016, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
Šta kaže, ajmo sve ispočetka?SlevinKelevra je napisao/la:Dan te yebo, ovog na RTRS-u
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Hrvatska kiksala, Drago na aparatima, malo fali da zaplace.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Talijani me iznenadise, stvarno sam mislio da ce u vrh glave izvuci remi. Vels nastavlja sa dobrim rezultatima, trenutno najjaca ekipa na ostrvu, a i sire.
Wales djeluje najtvrdji i najjaci, glavni favoriti za prvo mjesto sigurno u ovoj smijesnoj grupi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Svama čast za Wales, kako se čini prošetati će se kvalama. Talijani i Španjolci će biti mrtva trka za broj 1. Hrvatska podbacila, ali se niko u grupi nije odvojio, svi po 1:1. Finsku i Kosovo moraju dobit
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih

I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Idemo Kosovo do 1. pozicije. 
Hrvatska kiksala, ali srećom po njih nije niko pobjedio u grupi i svi su odigrali 1:1 i sve ostaje isto samo sa jednom manje utakmicom.

Hrvatska kiksala, ali srećom po njih nije niko pobjedio u grupi i svi su odigrali 1:1 i sve ostaje isto samo sa jednom manje utakmicom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Irci mogu zabiti Srbiji gol kad god zele.Pa ljudi igraju bunker 80 minuta 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne sta, vec kako. Znamo da 'navijas' ali postoji valjda neka granica za dreku u mikrofon.Makanaky je napisao/la:Šta kaže, ajmo sve ispočetka?SlevinKelevra je napisao/la:Dan te yebo, ovog na RTRS-u
Sve SFRJ reprezentacije dosad u kvalifikacijama nerešeno!
Ali ovaj je bio najjačiSlevinKelevra je napisao/la:Ne sta, vec kako. Znamo da 'navijas' ali postoji valjda neka granica za dreku u mikrofon.Makanaky je napisao/la:Šta kaže, ajmo sve ispočetka?SlevinKelevra je napisao/la:Dan te yebo, ovog na RTRS-u

Pa dobro, to i realno jeste bio nenormalan start.. Lopta nije bila ni blizu. Bio sam tamo i stekao sam utisak da je prepolovio ovog Sulejmanija na pola.
Normala ! Skoro sve utakmice oba daju gol,kad ja ne odigram ništa 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, dobro. I meni je ovo bilo OK. Prilika za vodstvo, protivnik Hrvatska, start ubitacan itd.dscile je napisao/la:Pa dobro, to i realno jeste bio nenormalan start.. Lopta nije bila ni blizu. Bio sam tamo i stekao sam utisak da je prepolovio ovog Sulejmanija na pola.
Ali, ovaj veceras. Kontam da ga pustim jednom prijatelju iz Holandje na fejsu, i kazem mu pogledaj kako komentator iz BiH komentarise Srbiju. Necu, jer ce odmah pitati kako onda komentarise BiH.... Preduga prica

Ne znam sta da kazem j*bat ga. Gledao sam na RTS-u. Ne znam kada sam zadnji put Srbiju gledao na RTRS-u.. ima sigurno dosta godina.
Normalno je da komentatori budu subjektivni kod reprezentacija.. ali je cinjenica da vecina komentatora sa ovih prostora ne zna svoj posao. Najjace mi je bilo kada jedan sto komentarise Superligu Srbije govori za crnca da je Vilotić.
Normalno je da komentatori budu subjektivni kod reprezentacija.. ali je cinjenica da vecina komentatora sa ovih prostora ne zna svoj posao. Najjace mi je bilo kada jedan sto komentarise Superligu Srbije govori za crnca da je Vilotić.
Ne razumijem prosječnog bošnju koji podržava Kosovo, a čim se spomene RS odmah se uzdiže, nervira i šta već. Malo manje licemjerstva.
Nadam se da će kvazi država ostati na ovom bodu do kraja.
Nadam se da će kvazi država ostati na ovom bodu do kraja.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.