Za mene nema potrebe, mislim da je očito koji je moj tim.Thranduil je napisao/la:Sutra ćemo recap drafta a mogli bi tamo u ligi ili u ime menadžera ili tima staviti ime s foruma tako da znamo ko je ko

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Za mene nema potrebe, mislim da je očito koji je moj tim.Thranduil je napisao/la:Sutra ćemo recap drafta a mogli bi tamo u ligi ili u ime menadžera ili tima staviti ime s foruma tako da znamo ko je ko
U drugoj mozda uvijek random pickovekad_kako je napisao/la:Dva dana me nema online, i sta se izdesava sa Medama. Ode Gould, ko bi rekao. Drag mi je bio, ali je postao ****. Dosta je vise mediokriteta u ekipi, samo noga odmah. Vidim secerasu su doveli jos jedno veliko pojacanje. Sad ce bit zasticen ko polarni medo, ali opet ce OL bit kriv u vecini slucaja kad seceras ne bude mogao meda kao i obicno, tako da to nema veze.
Cestitke na uspjesnom draftu momci. Nadam se da ce te biti redovni cak i ako budete losi. I sam sam taraba zadnje 2 sezone pa sam svaku utakmkcu odradio svoje, i ostao aktivan cijelu sezonu. Ja i buraz se slazemo da ako vas bude velika vecina aktivna da moze da ulaze 2 i da ispadaju 2, ako vas bude nektivnih, da dobijete 1 mjesto.
Sto se tice toga da oni sto ulaze u ligu imaju 1 i 2 pik, ako tako svi misle da treba, nek i bude.
A kako cemo odrediti koje ce imati pikove oni sto ispadnu iz prve lige?
Sve je ovo ok sto si rekao samo mislim da ti je dovoljno Cuntler a ne ruganje za zdravstvene probleme covjeka koje sa sobom.nosi..ipak diabetis je veoma.zahtijevna bolest gdje kad tad moz doci i do amputacije noge, ruke zavisno kakav stepen dostignes..kad_kako je napisao/la:Dva dana me nema online, i sta se izdesava sa Medama. Ode Gould, ko bi rekao. Drag mi je bio, ali je postao ****. Dosta je vise mediokriteta u ekipi, samo noga odmah. Vidim secerasu su doveli jos jedno veliko pojacanje. Sad ce bit zasticen ko polarni medo, ali opet ce OL bit kriv u vecini slucaja kad seceras ne bude mogao meda kao i obicno, tako da to nema veze.
Cestitke na uspjesnom draftu momci. Nadam se da ce te biti redovni cak i ako budete losi. I sam sam taraba zadnje 2 sezone pa sam svaku utakmkcu odradio svoje, i ostao aktivan cijelu sezonu. Ja i buraz se slazemo da ako vas bude velika vecina aktivna da moze da ulaze 2 i da ispadaju 2, ako vas bude nektivnih, da dobijete 1 mjesto.
Sto se tice toga da oni sto ulaze u ligu imaju 1 i 2 pik, ako tako svi misle da treba, nek i bude.
A kako cemo odrediti koje ce imati pikove oni sto ispadnu iz prve lige?
da imaju neke ozbiljne planove sa njim ne bi ga cutovali u subotuMig_Mig je napisao/la:Šta kazete za Forseta
GoRaN je napisao/la:A šege sad.Čovjek sam k'o duh šeta prema end zone - u i ispada mu lopta na 3 jarda.Na kraju se zadovoljiše FG -om, koji je za FSU pogodio Ricky Aguayo.
Dobre vijesti svakako..samo jesu li nasi ista rekli kakva je povreda Longa ...neki tvrde da ako se odkuci za operaciju da je gotova sezona..sad ne znam kako ce ovako igrat ..ali on je stroj on je JJ Watt samo u OL.tillman je napisao/la:Izgleda da će za nedjelju biti spremna sva 3 startna CBa za Bearse, Fuller i Porter vani i Callahan kad igraju sa 3, na nickelu...
Uz start i Longa u OL, od startera nema samo McPheea... dobre vijesti
Ako polomi onog naseg invalida u QB uniformi, to bi bilo bas potaman.alemsa je napisao/la:Igra Watt bit ce nastradalih![]()
Kakva mashina vrati se prije vremena, maksuz zbog Rodmana, Dade i ovih
nije to nimalo lako, tj puno je teže nego što bi pomislio na prvu loptu .....mijenjaju im imena svaki danBernardBarnjak je napisao/la:Hajmo strucnjaci![]()
http://www.si.com/extra-mustard/2016/na ... =si_social
Mislim da ovdje nije ni pitanje jel zasluzuje, on i Payton su im ispisali najzlatnije stranice historije. Jos uvijek su procentualno u omjeru pobjeda i poraza negativni zbog slabe historije. Tako da se tu ne stedi da sacuvaju dvije ikone u gradu koji je nakon poplava pao malo ..Winters je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.