Ma Kerber je najinteligentnija igracica na touru definitivno. Svabo je to, to mozgom igra, mada ni Petra nije glupa isto. A vjeruj mi da Serena nije sigurna ko prije, svi joj se hoce krvi napiti, a gotovo sam ubijedjen da ce to biti Simona u QF. Ona ce jedva proci Suarez Navarro a onda ce odigrati mec karijere protiv Serene. Finale ona i Kerber.Neutral je napisao/la:Petra je očigledno bolja teniserka ali Angelique zna tačno koje su mane Petre koja griješi ko Sabine u finalu Wimbledona.
Uzela je prvi set kakav challenger na 30:15.
Auf gehts!!!
Ne znam što se ložim sam kad će Serena ovo hladno uzeti.

Evo Angie se malo ljulja u drugom setu, ali cim postane gutavo odmah Petra preforsira u out, zato nece takvih napamet igracica sto lupaju nigdje biti, ona Keys to je samo lupetanje, mora te sve usrat da prodje u svakom mecu, zato je takvima tesko uzimati GS. Dok su npr. Vika i Sharapova to znale dozirati i koristiti kad treba, a kad i ne mora malo glavom igrati. Ubijedjen sam da ce se i Muguruza vratiti jaca, bas zato sto nabacuje i druge elemente igre, i sto ne ide samo na to lupetanje, sad je u toj tranziciji zato je ovako losa dok to ne bude klapnulo.
Nema nista bez rada, Simona radi na servi i mentalno, Angie takodje poradila na ofanzivi, danas ove zene moraju u svakom segmentu biti dobre ako hoce da su top 10. Bice zestoke borbe kad Serena ode.